Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
28 mar 2013
Rescat comença aquesta setmana una campanya de solidaritat cap a la Marina Bernadó, per la onada de retallada en drets, en aquest cas de la seva salut, que està rebent perp art de la direcció de la presó nov on està segrestada.
La campanya q RESCAT engega avui, dimarts 26 de març, consisteix en denunciar a la directora de la presó, com ja hem dit al text i en fer arribar a la Marina el nostre suport. Aquí adjuntem el text en francés per enviar-li a la directora en les postals q estem repartim o en qualsevol carta q volgueu enviar-li a la adreça que afegim. Igualment os animem a escriure a la Marina a l’adreça de la pàgina web. Podeu enviar-li fotos, posters, cartes o el q volgueu, segur q l’animarà moltíssim!!!
579042_522770487761038_1813041859_n.png
Desde novembre del 2006, la nostra companya Marina Bernadó Bonada roman segrestada en presons franceses, hostatge d’un conflicte armat que l’estat espanyol insisteix en perpetuar. La salut acostuma a deteriorar-se a passos de gegant. Marina porta més de sis anys perdent visió i des de l’arribada a la presó CP SUD FRANCILIEN de Réau, l’han informat que no disposen servei mèdic d’oftalmologia i que als hospitals hi ha llista d’espera i que poden passar anys sense que l’atenguin.

El dret a la salut està consagrat en tractats internacionals i regionals de drets humans i en les constitucions de països de tot el món. El dret a la salut significa que els governs han de crear les condicions que permetin a totes les persones viure el més saludablement possible. Pot un imaginar-se que a més a més d’estar privat de la llibertat, el responsable s’encarregui de privar-nos de l’opció d’una assistència sanitària?? Com pot ser que la directora d’una presó de l’estat francès en la segona dècada del segle XXI pugui negar la disponibilitat garantida de serveis de salut a una persona presa? El dret a la salut no s'ha d'entendre com el dret a estar sa, sinó com el dret a tenir accés a les cures que un o una pugui necessitar. Des de RESCAT entenem com inacceptable que la presó que et reté contra la teva voluntat, es negui a acceptar la responsabilitat d'atendre't i donar-te una cobertura sanitària. És per tot això que engeguem una campanya per denunciar d’una banda a la directora de la presó com a responsable directa del deteriorament de la salut de la nostra companya (necessita ulleres per la pèrdua de visió i pateix terribles migranyes com a conseqüència, així com marejos); i d’altre banda per fer-li arribar a la nostra Marina tot el suport i tot l’afecte en aquests moments tan complicats.

NO ESTÀS SOLA, MAI HO HAS ESTAT, I MAI HO ESTARÀS!!!

SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE!!

La campanya q RESCAT engega avui, dilluns 25 de març, consisteix en denunciar a la directora de la presó, com ja hem dit al text i en fer arribar a la Marina el nostre suport. Aquí adjuntem el text en francés per enviar-li a la directora en les postals q estem repartim o en qualsevol carta q volgueu enviar-li a la adreça que afegim. Igualment os animem a escriure a la Marina a l’adreça de la pàgina web. Podeu enviar-li fotos, posters, cartes o el q volgueu, segur q l’animarà moltíssim!!!


TEXT PER ENVIAR A LA DIRECTORA DE LA PRESÓ!!!

La santé est un droit fondamental. En tant que directeur du centre pénitentiaire où Marina Bernadó est incarcérée, vous êtes responsable de sa santé et vous devez lui garantir les soins que son état requiert. Or, Marina ayant des problèmes aux yeux, elle doit pouvoir consulter un ophtalmologue. Les droits humains reconnus par les traités internationaux sont applicables à toutes et à tous, même en prison !


Adreça directora de presó


MME. PICQUET
CP Sud Francilien
Le Plessis Picard –Réau
77558 MOISSY CRAMAYEL CEDEX
FRANCE


www.amnistiarescat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
28 mar 2013
http://www.youtube.com/watch?v=haCX9GjqBII
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
28 mar 2013
Who's who?
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
28 mar 2013
SOLIDARITAT AMB ELS PRESOS "NO POLÍTICS", sense delicte de sang i, pobrets, sense la categoria ni la pàtina "moral i intel·lectual" i fashion de qui mta per un putu tros de drap a gent innocent i treballadora...

http://www.publico.es/espana/204235/un-ano-de-carcel-para-un-indigente-p

RESCAT, aneuse'n a Racó Català a vomitar la vostra merda nazi-onanista, sisplau. Sou uns f. de p. classistes inclòs amb els qui estan al talego.

M'adelanto al descerebrat d'exart! o com collons s'escrigui (no tinc ganes de revisar.ho): ABRO MI BOCAZA CUANDO ME SALE DE LOS HUEVOS, si Indymedia es tuya, crea un sistema de registro para que sólo tú y los fascistas como tú podáis vomitar vuestra asquerosa bilis.

Senyors administradors: torno a posar la meva opinió d'abans què haveu amagat per "insults i "suplantació de personalitat" (!!!!????)

No sé on rau l'insult ni, encara menys a qui collons he suplantat. Esteu perdent oli. Mentrestant, el què si que és un veritable insult, propaganda de Rescat a Indymedia, nazionalisme fins a la sopa i aquest collons de "exart" dient-li "carcelero", "criminal", "fascista" i de tot i més a tothom qui no combregui amb la religió nazi-onanista. A ell no li envieu les seves vomitades a la zona fosca? Aixó és racó català versión remosada? o què passa? Parleu clar i català, collons!
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
29 mar 2013
Eh!, puto gicho, deja las drogas que te están sentando fatal. Que no llamo criminal, fascista y carcelero a todo el que no piense como yo, sólo te lo llamo a ti, julandrón.

Que vas de chotas porque eres un perro llorón, que a este paso vas a acabar pidiendo solidaridad con los violetas, abusador machista de mierda. Deja a las putas y a las madres en paz e insulta a quien tienes que insultar.

De la misma manera que tú dices lo que te da la gana, los demás podemos hacer lo mismo y pedir solidaridad con quien nos parezca.

No eres nadie para decir qué se tiene que publicar aquí y qué no, déspota asqueroso. Y los "collons", guardaditos en esa bocaza apestosa que tienes de filonazi autoritario.
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
29 mar 2013
Lo que se puede decir o no aquí, a lo mejor lo dirán los gudaris como tú, bajo amenaza de tiro en la nuca, pedazo de hez reseca. LÉETE LAS NORMAS DE INDYMEDIA BCN (sí, ya sé que tu capacidad de comprensión lectora es inversamente proporcional a tu capacidad verborreico-diarreica), pero inténtalo. A ver si consigues entender. Tú no eres filonazi, eres la encarnación misma del nazismo, carroña pura, que has llamado "criminal", "carcelero", "fascista" y no sé cuántas cosas más como mínimo a TRES personas distintas en menos de 24 horas y reiteradamente. Pero los termostatos como tú no son capaces de entender que quienes disienten de ellos puedan ser más de una persona distinta y no una sola bajo distintos "nicks". encima de fascista conspiranoico, es decir, los síntomas claros del nazi que no sabe siquiera que es un nazi.
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
30 mar 2013
tu y tus normas a intereconomia perro, todavia tiene eta armas regaladas por makis para continuar la lucha armada en su dia, claro, ke eran makis autenticos no un gilipollas españolito delante de la pantalla de un pc

a ladrar a intereconomia perro
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
31 mar 2013
"tu y tus normas a intereconomia perro, todavia tiene eta armas regaladas por makis para continuar la lucha armada en su dia, claro, ke eran makis autenticos no un gilipollas españolito delante de la pantalla de un pc

a ladrar a intereconomia perro"

Te equivocas, xaval. Tecleo ante la pantalla de un Mac (no de un PC).

El maquis dudo que regalara nada a la piara de cerdos nazionalistas de la ETA; otra cosa es que les robasen. O que se monten una película como la de que el MIL "colaboró con ETA" porque ésta se ofreció para proporcionarles armas, cosa que no prosperó... afortunadamente, el MIL NO TUVO NADA QUE VER CON ESOS CERDOS.

Y, sí, soy como el PERRO de Diógenes. Muevo la cola a la gente auténtica, ladro a los mezquinos y muerdo a los fascistas, qué pasa, mamonazo??!!
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
01 abr 2013
pelicula?, tu si ke estas leno de peliculas y telediarios de antena 3 so gilipollas, solo tienes ke oir la charla de jean marc "el sebas" ke te dice bien claro kienes les instruyeron a el y a otrxs en el robo de coches y otros menesteres necesarios para la practica de la lucha armada

tonto del culo, pregunta tambien donde acabaron los viejos katxarros del liki... en manos de tu odiada eta, no eres mas ke una rata de tele5 con el nick de "el maquis" para impresionar a algun chaval

pudrete rata fascista!
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
01 abr 2013
Ya he escuchado TODAS las charlas de jean Marc. Lo que pasa es que yo las HE ENTENDIDO. Y también me he leído la obra más extensa, exhaustiva y seria sobre el MIL, en un 90% narraciones en primera persona, de los hermanos Solé, de Jean Marc y de PUIG ANTICH, el libro de Sergi Rosés. lo que pasa es que sería pedir peras al Olmo sugerir que lo leyeras y mucho menos que lo entendieras, desprovisto de tu puta mierda de anteojeras nazi-onanistas - fascistas - etarras.

Gracias por lo de "rata". Un animal años luz por encima de un puto gudari nazi-onanista en cuanto a dignidad, al menos con sus semejantes.
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
02 abr 2013
rata, cuanto te pagan?

vete a vomitar tu mierda en antena 3, alli tienes tus fans, españolazo de mierda
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
02 abr 2013
Collons! A Antena-3 hi ha algún programa on es parlo del MIL i del llibre de Sergi Rosés??!! Amb Club de fans i tot...??!! I jo què em pensava que tota la programació televisiva (des d'antena 3 a TV 3 %) era autèntica telebasura! (el què m'estic perdent; gràcies Jon, per fer-nos re-considerar el nostre prejudici!)
Re: Solidaritat amb la Marina, presa política catalana internacionalista.
03 abr 2013
puta rata española
Sindicato Sindicat