Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Acció "No són suïcidis, són assassinats" 7-2-2013
15 feb 2013
El passat dijous 7 de febrer diversos punts de Barcelona (Sants, Sarrià, Gràcia, Vallcarca, Carmel, etc.) varen llevar-se amb una imatge que evidenciava uns fets cada cop més freqüents: suïcidis a causa de l'expulsió de la gent de casa seva. Uns ninots penjats, juntament amb una pancarta i uns cartells, treien al carrer una realitat que normalment esdevé a la intimitat, on ningú no ho pot veure. Buscàvem així fer públic i palès aquest problema, així com assenyalar els seus culpables: polítics i banquers.

Recordem que dissabte 16 de febrer la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha convocat una manifestació a les 17h a plaça Universitat per la paralització dels desnonaments, la dació en pagament i el lloguer social, i animem tothom a assistir-hi.
SUICIDIOS CATALA_large.jpg
01 bn 72_medium.jpg
DSC 1208bn72_medium.jpg
#file_1#

NO SÓN SUÏCIDIS, SÓN ASSASSINATS

Desgraciadament ens estem començant a acostumar a la quotidiana notícia de que algú s’ha suïcidat empès per la situació de pobresa i angoixa a la que està sotmès i que moltes vegades succeeix just abans d’efectuar-se el desnonament del lloc on viu. Aquest és el desenllaç fatal a tota una cadena de fets que comencen en una taula plena d’encorbatats/des que mouen les seves fitxes i decideixen les seves polítiques d’empresa, retallades socials, tripijocs urbanístics i cops econòmics mentre es reparteixen per endavant els seus beneficis milionaris. És una imatge obscena que veiem repetida cada dia en cada telenotícies: fastigosos ricassxs que surten dels seus cotxes oficials, s’estrenyen les mans i, entre somriures, es donen palmellades a l'espatlla; demòcrates de tota la vida que fan i desfan a conveniència i que condemnen a una gran majoria a una vida de supervivència mentre s’emplenen les butxaques amb desvergonyiment, sabent que són intocables.

#file_2#

ODIEM CADA UNA DE LES VOSTRES BRUTES CARES. Us odiem perquè cadascun dels vostres mulladers acaba amb una persona penjant d’una soga, d’alguns casos ens n'assabentem però la gran majoria romanen en el total oblit. Parlem de gent normal a la que heu espremut, empenyent-la a la misèria i a la desesperació i que no veu altra sortida més que treure’s la vida com a única forma de trencar les cadenes amb les que ens esteu asfixiant poc a poc, dia a dia.

#file_3#

Maleïts/des! Polítics/ques, banquers/es, caps sindicals! Teniu les mans tacades de sang! Guardarem bé cada una de les sogues de les que pengen els nostres germanes i germanes. Perquè estem treballant dur perquè arribi el dia en què sigueu vosaltres els que no tingueu altra sortida que el suïcidi.

LA SEVA RIQUESA ESTÀ CONSTRUÏDA AMB LA SANG DE LA NOSTRA GENT.
NO OBLIDEM, NO PERDONEM

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció "No són suïcidis, són assassinats" 7-2-2013
16 feb 2013
I com sabem que no sou dels "dolents"? Últimament l'ambigüisme populista s'estila molt entre tramuntanos marranos i gentussa similar...
Re: Acció "No són suïcidis, són assassinats" 7-2-2013
17 feb 2013
bona accio!
RE: Acció "No són suïcidis, són assassinats" 7-2-2013
17 feb 2013
Ninot suicidi def b_N.jpg
imatge de l'acció a Sants
Sindicato Sindicat