Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Ja en internet "El retorno de los Weichafe"
05 feb 2013
Ja podeu veure per internet el documental "El retorno de los Weichafe". Documental editat per Logofobia i realitzat pel Gonzalo Mateos Benito.


http://www.youtube.com/watch?v=1td24qmENg4

Davant l’expansió en territori maputxe del capitalisme (forestals, empreses de cel · lulosa, pesca industrial) i la creació de megaprojectes com: aeroports, productes, preses, centrals elèctriques, les comunitats maputxe en conflicte reivindiquen l’Autonomia i el Territori com a eines per preservar o recuperar la seva cultura. El documental intenta acostar-se als processos de recuperació territorial i a la lluita que estan duent a terme les comunitats maputxe.


L’estat xilè ha intentat per diferents mitjans desactivar la lluita de les comunitats maputxe, per una banda mitjançant polítiques assimilacionistes i assistencialistes ha tractat de contenir lalluita i d’altra banda, aplicant una dura repressió contrales comunitats que es mantenen ferms en la reivindicació dels seus drets territorials i polítics.


Violacions de comunitats, empresonament dels weichafe i dirigents, aplicació de la llei antiterrorista, nombrosos processos judicials contra comuners, assassinats de maputxe, són algunes
de les cares de la repressió de l’estat xilè a les comunitats maputxe en conflicte.


Si voleu fer una presentació del documental al vostre poble o ciutat ens teniu que escriure a logofobia ARROBA laquimera.org.

Si el voleu en fisic el podeu trobar a les nostres parades que hi montem tant a la universitat de Girona com a la De Barcelona o a la plaça Catalunya de Girona els diumenges. També el podeu demnar per correo electronic. En fisic el seu preu es de 5€.

També ens podeu trobar a l'avinguda de Sant Narcis nº28 entresol 2na de Girona i al centre social La Dhalia de Mislata (Valencia)


www.logofobia.wordpress.com
Mira també:
http:// www.logofobia.wordpress.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more