Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: laboral
La CNT de Barcelona es solidaritza amb els treballadors en vaga indefinida a IMESAPI
09 des 2012
ime.jpg
Des de la Confederació Nacional del Treball de Barcelona mostrem el nostre suport als treballadors de IMESAPI de Granollers en vaga indefinida des del 4 de desembre, en defensa dels seus llocs de treball.
Així mateix enviem una forta salutació als treballadors de IMESAPI de Barcelona, també en vaga indefinida des del passat 3 de desembre.
Denunciem la pèssima gestió empresarial duta a terme per IMESAPI, concessionària del servei de manteniment del enllumenat públic, i l'amenaça contra els treballadors d'aplicar un Expedient de Regulació Temporal d’ Ocupació (ERTE) sense cap argument econòmic, més que el de disciplinar als treballadors.
Tots els barcelonins paguem els serveis de manteniment de l’ enllumenat prestats per l'Ajuntament de Barcelona a través de IMESAPI i altres empreses, sense que s'hagi produït cap
modificació pressupostària ni del plec de condicions que justifiqui posar en perill llocs de treball o sous dels treballadors. Denunciem que estem davant d'una estafa empresa per IMESAPI amb la passivitat de l'Ajuntament.
Condemnem l'actuació de l'Ajuntament de Barcelona i la seva Guàrdia Urbana contra la legitima protesta dels treballadors, ja que hem assistit a una clara i perillosa vulneració del dret a la vaga, amb la utilització de la policia municipal i amb mitjans públics.
És per això que exigim:
1. La retirada de l’ amenaça de regulació d'ocupació.
2. La dimissió immediata de l'alcalde Trias per ordenar la vulneració de drets fonamentals amb mitjans públics de tots els barcelonins i barcelonines.
3. La muncipalització del servei d'enllumenat elèctric per invertir els avui beneficis empresarials en beneficis per als treballadors, treballadores, i la ciutadania.

CNT-AIT Barcelona.
Mira també:
http://cntbarcelona.org/la-cnt-de-barcelona-es-solidaritza-amb-els-companys-en-vaga-indefinida-a-imesapi/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat