Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia : educació i societat : sanitat
Xerrada Josep Pàmies “La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva”
24 oct 2012
En el marc del Cicle de Xerrades organitzada des d'AureaSocial, aquest dijous tindrem el plaer d'acollir a Josep Pàmies, explciant “La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva”
pamiesinvernadero-4.jpg


Josep Pàmies porta l’agricultura a la sang a través de quatre generacions. Als 16 ja treballava la terra, conreant fulles i flors comestibles. Dedica part del seu temps a la Dolça Revolució http://www.dolcarevolucio.cat , associació sense ànim de lucre que estudia i promou les plantes medicinals (algunes prohibides) vinculant-se a l’ Slow Food, com a moviment mundial que defensa una alimentació meditada, ecològica i sana. Pàmies porta deu anys cultivant més de trenta plantes medicinals, entre elles l’ stevia, que regula els nivells de glucosa i insulina en sang.

Pàmies i altres es troben en la lliuta per introduir la’Stevia Rebaudiana a Espanya, un autèntic tresor per a persones amb Diabetis, Hipertensió, Colesterol, Triglicèrids, Ansietat, Obesitat, etc, amb totes les dificultats concebibles, per part d’una Administració a la qual no li importa ni el patiment de les persones ni l’espoli del pressupost sanitari per part de la indústria farmacèutica.

Aquest dijous a partir de les 19h tindrem la sort d’acollir-lo a AureaSocial per tal que ens expliqui més sobre aquesta lluita i les diferents vies per arribar a l’autosuficiència alimentària i de la salut.

Tota la informació sobre Josep Pàmies al seu blog http://joseppamies.wordpress.com
Mira també:
http://www.aureasocial.org
http://femlocomu.aureasocial.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada Josep Pàmies “La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva”
24 oct 2012
només comentar que PAMIES HORTICOLES no fa agricultura ecologica en tota la seva producció.

els famosos enciams que podem trobar arreu, reben tractaments quimics.
Re: Xerrada Josep Pàmies “La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva”
24 oct 2012
Que ets pot ser un trolet o pot ser un del lobi pro-trangenic?. El Pamies es un paio lluitador que esta fent molta feina desinteresada per a tothom, no t'equivoquis d'enemic i gasta l'energia en algu que sigui clarament un podrit
Re: Xerrada Josep Pàmies “La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva”
25 oct 2012
No dic pas que no sigui un lluitador!!! Perque se que ho és!!!!

L'unic que comento és que no tota la producció que fa és ecologica. Si saps una micona d'agricultura, plantejat com pots fer un monocultiu de diferents varietats d'enciams de forma intensiva sense fer tractaments?? Que és el cas. ah!! el porexpan de les caixes dels enciams de "colors", es el millor envàs des d'un punt de vista ambiental???

A més a més, Slow Food (com a minim el de Terres de Lleida) no aposta al 100% per l'agricultura ecològica. El president de l'associcació a Lleida, fa agricultura ecològica??

Simplement, et recomano que li preguntis directament a ell...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more