Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
La solidaritat de la CNT estén la desesperació en GINOS
30 jul 2012
Els sindicats de CNT a Madrid i Salamanca realitzen diferents concentracions en Ginos en solidaritat amb el company Gastón, acomiadat del restaurant on treballava, a Barcelona.
El passat dissabte 21 de juliol va ser una data clau per als restaurants Ginos de tot Espanya. Companys dels SOV de Salamanca i Madrid van realitzar concentracions a diferents restaurants d'aquesta cadena, en solidaritat amb el company Gaston, d'aquest sindicat. El nostre company va ser acomiadat del seu centre de treball, en el cc Splau de Cornellà, al•ludint a raons absurdes, (entrar xiulant a la cuina, negar-se a fer hores extra i marxar a l'hora en que finalitzava el seu torn). Aquestes raons van ser les úniques que l'empresa va trobar per encobrir el veritable motiu de l'acomiadament: la seva afiliació i activitat en aquest sindicat.

Des que es va conèixer l'acomiadament, la CNT de Barcelona ha realitzat diverses concentracions en diversos dels restaurants d'aquesta cadena, causant quantioses pèrdues a aquests. Ara, a més, companys d'altres punts de la península, s'han sumat al conflicte del nostre company i han realitzat concentracions solidàries en restaurants Ginos de les seves respectives localitats. Madrid i Salamanca han estat els primers a sumar-se: els companys de Madrid es van plantar en ple centre de la capital, davant el Ginos de Gran Via, a l'hora de dinar. A Salamanca van triar dos restaurants en diferents centres comercials, tant a l'hora del menjar, com durant els sopars. Informat a comensals i transeünts de la situació del company de Barcelona. En tots els casos, les mostres de desesperació de l'empresa van ser palpables.

A Ginos li costa encaixar la conducta del nostre sindicat: no s'explica que l'acomiadament d'un treballador a Barcelona, tingui ressò en altres punts d'Espanya, no s'explica que en la conciliació de la demanda de l'acomiadament, el company acomiadat es negui a agafar els diners que li ofereixen, tot i les estratagemes intimidatòries del lletrat de l'empresa, i que aquestes desemboquessin finalment en súplica.

Sens dubte, aquesta demostració de solidaritat dels companys de Salamanca i de Madrid, té la seva repercussió. I la té en dos sentits ben diferents: Ginos es va assabentant de la classe de sindicat al qual s'enfronta i del que significa la solidaritat per a la CNT. Però també ha significat molt per al nostre company Gastón i per a tots els que lluitem per la seva readmissió des de Barcelona, ara amb més força que mai per continuar endavant per i fins la readmissió.

Crònica de Salamanca: http://salamanca.cnt.es/2012/07/21/concentraciones-por-la-readmision-de-/

Crònica de Madrid: http://sovmadrid.cnt.es/noticia/acci%C3%B3n-directa-madrid-la-cnt-afirma
Mira també:
http://salamanca.cnt.es/2012/07/21/concentraciones-por-la-readmision-de-gaston/
http://sovmadrid.cnt.es/noticia/acci%C3%B3n-directa-madrid-la-cnt-afirma-que-ginoss-huele-mierda

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La solidaritat de la CNT estén la desesperació en GINOS
31 jul 2012
Com podem trobar més establiments de Ginos?
Re: La solidaritat de la CNT estén la desesperació en GINOS
31 jul 2012
http://www.ginos.es/localizador-reserva
Re: La solidaritat de la CNT estén la desesperació en GINOS
31 jul 2012
Hay en Elche, Bilbo, Aldaia (Valencia), Santa Cruz de Tenerife, Churra (Murcia), Las Palmas de Gran Canaria, A Coruña, León, Marratxi (Mallorca), Málaga, Barcelona, Alicante, Lugones (Asturies), Salamanca, Sevilla, Valladolid, Madrid, Gasteiz y Zaragoza.
Y tener en cuenta que más arriba hay un grupo empresarial con más cadenas.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more