Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
10 jul 2012
Trobada Agro-Creativa

Jornades de repoblament i okupació rural.

del 7 al 10 d’agost de 2012 a Can Biarlu, Vall de Querol, Alt Gaià.
cartellok.jpg
Des de Can Biarlu et convidem a participar d’aquesta trobada de 4 dies oberta a tothom, no únicament per desconectar de la ciutat i el treball assalariat, no únicament per coneixen’s i contagiar-nos rialles, compartir idees i entrar en trance col·lectiu cantant sota el cel estrellat, no únicament per gaudir del meravellós paratge natural de la Vall de Querol, i capbussar-nos al riu Gaià durant els dies més calurosos de l’any… A part de tot això i molt més que faran d’aquesta trobada inoblidable, també ens trobem per transformar les nostres vides i fer que aquests 4 dies s’extenguin molt més enllà (no volem que siguin únicament un parèntesi a l’alienació quotidiana!), volem que siguin l’empenta definitiva per ajudar-nos a saltar la tàpia del capitalisme. Soles és molt difícil fer aquest salt, per això ens trobem per posar en comú tots els coneixements, eines i recursos necessaris per avançar en el camí de l’autogestió i un mode de vide més sostenible i conscient de les lleis termodinàmiques. Totes juntes tenim un potencial enorme! sols ens falta redireccionar tota l’energia que actualment malgastem treballant, estudiant i consumint pel sistema, enfocant-la vers la construcció d’alternatives aquí i ara, no volem esperar ni un minut més!

La trobada serà el màxim de “democràtica” possible i, per tant, serà autogestionada i autoorganitzada entre tots els participants. Tocarem 4 eixos bàsics en l’autogestió de les nostres vides: energia, habitatge (biocontrucció), alimentació (agricultura ecològica) i comunitat (relacions humanes). De ben segur, totes tenim algun coneixement o experiència per compartir sobre alguns d’aquests eixos; animem a tothom a compartir-los de la manera que cadascú cregui més adient (jocs, tallers, dinàmiques, debats, xerrades…). Si tens algun dubte, crítica o proposta, ens pots escriure aqui: lacasanovakm31 ARROBA gmail.com
Doncs res més, aquí us esperem!

LOGíSTICA

Inscripcions: No és necessari inscriure’s per venir ja que l'espai és prou gran com per encabir tothom.

dormir: Hi haurà espai per acampar o fer vivac, i un petit cobert per qui no vulgui acampar ni dormir sota les estrelles.

menjar: l’aportarem i cuinarem conjuntament entre totes. Tens dues opcions: o portar menjar per cuinar que hagis produit o reciclat i/o contribuir econòmicament en un pot comú per comprar el que faci falta.

Com arribar: http://canbiarlu.blogspot.com.es/p/contacte.html
Quan arribar: pots venir a partir de dimarts dia 7 a l’hora que vulguis. Si arribes més tard del dia 7 és important que ens ho facis saber enviant-nos un mail a lacasanovakm31 ARROBA gmail.com

www.repoblament.tk
canbiarlu.blogspot.com
Mira també:
http://www.repoblament.tk
http://canbiarlu.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
10 jul 2012
?¿?¿?

Trobo una errada gràfica el cartell: els que opten pel repoblament (opció que aplaudeixo) no són indígenes precisament, sinó més aviat "colons" a efectes pràctics.
Re: Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
10 jul 2012
és ke dir indigena mola més i es xaxi guay! son colons i tant! fins els collons dels colons!son indigents no indigenes. la qúestio viure dl cuento sense fotre ni brot! pixapins go home!
Re: Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
10 jul 2012
d'avis més rurals que la sola de ta espardenya, em dius colon per néixer a la periferia urbana caòtica postmoderna? només sóc un immigrant de tercera generació que vol retornar! pietat! i ajuda mútua!
Re: Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
10 jul 2012
Per a: indigent.
Segur que ets el mateix de l'any passat, l'ùnic en rajar i generalitzar . Segur que després ets dels que perd el cul per els de Bcn.
Es veritat que hi ha gent de l'entorn metropolità que quan arriba al camp, poble ,muntanya... fa el "pixapins", peró NO POTS GENERALITZAR!!!
Re: Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
12 jul 2012
si,soc la mateixa persona igual ke tu...no generalitzo,busco casos concrets d gent ke s'ho curra al camp i oh!sorpresa,no hi ha cap okupa!si saps algun cas concret digamo i deixare d generalitzar...parleu menys i feu més!
Re: Jornades de Repoblament i Okupació Rural del 7 al 10 d'Agost
14 jul 2012
si vols casos concrets visita els pobles okupats que ja porten fins a 30 anys currant-s'ho com ara Lakabe i Aritzkuren, a Nafarroa. Per aquí més a prop pots visitar Can Masdeu o Can Pasqual.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more