Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
No hay pan para tanto chorizo: devolved lo robado y pasad por el juzgado
26 jun 2012
Per si algu te encara cap mena de dubte de on venen les retallades, l'atur, els desnonaments, la miseria, les pujades salvatges, els sindicats sotmesos a la oligarquia i l'enfonsament de l'economia productiva...
13_image001.jpg
Potser caldria recordar als funcionaris, als responsables i als 'men in black' de la Unio Europea que Espanya mai no ha deixat de esser un pais governat per feixistes, per els hereus de feixisme i, per tant, terra fertil per tota mena de depredadors, estafadors i lladres.
Els dirigents del PP i de CiU haurien de esser tots a la garjola (o a un 'camp de reeducacio democratica', menys l'aznar, al paredó per crims contra la humanitat i alta traicio) idem de idem per més de la meitat del sociates i els esquerranosos.
Imposible fer cami amb gentussa que nomes sap que robar, mentir, apropiar-se del que és de tots i enganyar: a Ibèria fa temps que va desapareixer la cultura de l'esforç, del treball, de la feina ben feta i retribuida amb justicia; nomes hi han lladres i fatxes a dalt de la piramide social.
Son els 'hereus' que 'trias' per pebrots cada 4 anys: representen els mateixos interessos, a la oligarquia cleptocrata neofranquista.
Cerqueu a google 'barcelona, indymedia, del barco carreras' i vos podreu fer una idea general de tot aixo, amb noms, cognoms, dades i fets. I ho fan des de fa anys amb una impunitat abrumadora... la judicatura ha estat sempre part del problema, quan no protagonista estelar de la corrupcio generalitzada.
Sap greu haver de dir que, sense uns quans caps tallats, no fora possible tornar a viure amb una mica de dignitat.
Mira també:
http://www.elcorreogallego.es/galicia/ecg/querella-anticorrupcion-tapar-indemnizaciones-ncg/idEdicion-2012-06-25/idNoticia-7533
http://ib3tv.com/20120612_182927-arriba-a-judici-el-cas-voltor.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No hay pan para tanto chorizo: devolved lo robado y pasad por el juzgado
26 jun 2012
Probablement et sorprendries si als "homes de negre", se li demanés que es traguessin la jaqueta... Sota apareixerien les insígnies de la gestapo y la "SS".
Els feixistes i els totalitaris, han governat en tot el món occidental, sempre
Re: No hay pan para tanto chorizo: devolved lo robado y pasad por el juzgado
26 jun 2012
si, si... sota les jaquetes negres, potser si que hi trovarem algunes 'camises pardes', pero a Europa, como a minim, el feixisme fou vençut, humil·liat, molts nazis foren jutjats i executats.
Aqui no nomes fou vencedor i genocida, perque els feixistes es varen multiplicar com plaga de conills, destroçant-ho tot, repartint-se fins les escurrialles els falangistes, els del Opus, els nazional.catolics, els identitaris meapiles i la p... que els va parir.
La herencia ideologica del feixisme es aquesta: mirar de robar tant com puguis amb impunitat, sense escrupuls i sense considerar les consequencies (& maricon el ultimo!).
L'evolucio 'natural' a Spain es aquesta i la patirem fins que la cosa no peti de debó i per sempre.
De la bestia Tiranosauri Rex (franco & co.) han nascut i prosperat milers i milers de Velociraptors (democrates & co... rrupcio)!
Re: No hay pan para tanto chorizo: devolved lo robado y pasad por el juzgado
26 jun 2012
vinga va qui s'anima a afegir més manguis a la llista, si pot ser amb fotos, o bè una altra llista de politics corruptes
Re: No hay pan para tanto chorizo: devolved lo robado y pasad por el juzgado
26 jun 2012
Això de «pasad por el juzgado» és per la creença de què els grans robatoris són il·legals.
Re: No hay pan para tanto chorizo: devolved lo robado y pasad por el juzgado
01 jul 2012
...

http://www.diarioinformacion.com/economia/2012/06/30/audiencia-nacional-
Sindicat Terrassa