Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
26 abr 2012
Dos militants més van ser identificats mentre penjaven pancartes reivindicatives durant la diada de Sant Jordi
Un militant de Maulets va ser detingut dilluns passat i dos més van ser identificats i retinguts per la policia municipal de Girona en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi. Els fets van tenir lloc a mig matí quan tres militants de l'organització juvenil estaven penjant pancartes revindicatives als voltants de la plaça Catalunya, que estava en plena efervescència per l'activitat de les associacions gironines per Sant Jordi.

Arran dels fets, Maulets i Alerta Solidària han recordat que la identificació i retenció "és totalment injustificada i excessiva" tenint en compte que l'activitat de penjar pancartes és pacífica i se situa en el context de la diada de Sant Jordi, en què múltiples entitats de la ciutat s'expressen pels carrers de Girona difonent la seva activitat i les seves idees.

Per aquest motiu creuen que l'actitud de la policia municipal és "una vulneració al dret a la llibertat d'expressió i respon a una política de persecució i repressió als moviments polítics i socials més compromesos i crítics amb el sistema". En aquest sentit remarquen que en una jornada com la de Sant Jordi hi ha múltiples associacions que poden vulnerar involuntàriament les ordenances municipals i "és impensable que siguin identificades per aquest fet, i menys reprimides".

En aquest sentit, asseguren que "ha estat l'actitud provocadora i coaccionadora dels agents de la policia municipal l'única responsable d'un conflicte que ha culminat amb el trasllat d'un membre de Maulets a comissaria per ser identificat".
Mira també:
http://www.llibertat.cat/2012/04/detingut-a-girona-un-militant-de-maulets-per-penjar-pancartes-17596

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
26 abr 2012
PROU REPRESSIÓ POLÍTICA EN AQUEST PAÍS ÒSTIA!!!!

PUTA ESPANYA!!!
Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
26 abr 2012
Em sembla molt be lo de puta espanya, pero la detencio ha estat a girona, feta per policia catalana, i si hi ha judici, un jutge català.
Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
26 abr 2012
Aquesta policia és espanyola, treballa pel govern autonòmic i respon en última instància a l'audiència nacional. Deixeu de marejar la perdiu amb identitarismes i sentimentalismes de merda. De moment catalunya és una comunitat autònoma de l'estat espanyol AIXÍ QUE LA POLICIA QUE DETÉ I TORTURA ÉS ESPANYOLA. ET PENSES QUE ENS DISTREURÀS AMB ELS TEUS JOCS DE PARAULES???
Apreneu-vos una paraula d'una puta vegada: BOTIFLER, BOTIFLER, BOTIFLER.
Igual que vau aprendre "esquirol", "quintacolumnista", "nestor mackhno" o "stajnovista", podeu aprendre BOTIFLER. BOTIFLER COLLONS!
A veure, ho heu après ja?
Repetiu amb mi, vinga:
BOTIFLER BOTIFLER BOTIFLER BOTIFLER BOTIFLER
i S'HAN ACABAT LES GILIPOLLADES. SEMBLA QUE PENSEU QUE ELS VOSTRES MILITANTS POTENCIALS SIGUIN SUBNORMALS, SI PRTEENEU ENGALIPAR-LOS AMB AQUESTS JOCSN DE MANS DE MERDA.
Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
27 abr 2012
Mira capullo, catalunya de moment es una comunitat autonoma que depèn de l´estat, però que la integren persones. Si tu, amb el teu mini-cervell, a tothom qui et fot, o que et cau malament, li dius "espanyol", i es la teva manera d´insultar, doncs ja no cal parlar més. Apa, que fas tard al cole.
Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
27 abr 2012
"espanyol" no és un insult. En aquest context significa relatiu a l'estat.
Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
28 abr 2012
Llavors només és "català" tot aquell que sigui independentista i socialista? (bé, el segon ja sabem que és relatiu la majoria de vegades). Llavors és "espanyol" qui hagi nascut aquí o sigui de 7a generació, faci petons a la senyera i se li posi dura ballant sardanes però sigui reaccionari?

Ara comenceu a parlar clar.

Així doncs, Jaume I "el conqueridor" (més aviat "el genocida"), era espanyol? Els almogàvers que anaven pel mediterrani violant i saquejant eren espanyols? Els Bacardí, Barceló i altres famílies "de tota la vida" que van fer fortuna portant esclaus africans a Cuba, eren espanyols?

Deixeu-vos d'òsties, en una Catalunya independentista també hi haurien mossos d'esquadra.
Re: Detingut a Girona un militant de Maulets per penjar pancartes
28 abr 2012
Totalment d´acord amb tu. Estan bojos perduts. En una catalunya independent, suposem, governada per ciu, els mossos també serien espanyols, el govern, els sindicats venuts, els jutjes... El que dic: bojos perduts.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more