Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Hem participat en els actes del dia de la pàtria basca, celebrats a Iruñea, amb els companys de Gazte Abertzaleak
aberri-eguna-2012-jerc-dinar.jpg
Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, hem participat aquest diumenge, 8 d'abril, en els actes de l'Aberri Eguna, a Euskal Herria, amb companys de l'esquerra abetzale. L'Aberri Eguna és la festa de la pàtria basca, el que és la diada nacional d'Euskal Herria, i s'organitzen una sèrie d'actes per celebrar-la i reclamar la Independència. Les JERC vam participar en els actes oficials que van tenir lloc a Iruñea, Nafarroa, on es va recordar el 500 aniversari de la conquesta de Navarra de 1512. Precisament, Nafarroa és el símbol històric d'una Eskal Herria unida i sobirana.

Durant el dia de l'Aberri Eguna les JERC vam participar en una multitudinària manifestació sota el lema "Independenzia" i tot seguit també vam compartir l'acte central d'Eusko Alkartasuna que va tenir lloc en el Frontó d'Atarrabia, on hi van intervenir el secretari general d'EA, Pello Urizar, i la secretària general de Gazte, Maider Carrere. Durant els seus parlaments van recordar que al País Basc hi continua el conflicte polític, malgrat que hi hagi qui el vol amagar o negar. Els actes del dia de l'Aberri Eguna van acabar amb uns concerts organitzats per Independentistak.

Així mateix, durant el cap de setmana les JERC també vam participar en l'escola de formació de Gazte Abertzaleak, les Joventuts d'Eusko Alkartasuna, on s'han tractat temes sobre la Refoma Laboral i el procés de pacificació d'Euskadi, entre d'altres. Aquesta és una més de les activitats que les JERC duem a terme conjuntament amb altres joventuts polítiques d'esquerres i independentistes d'Europa que lluiten per l'alliberament social i nacional dels seus respectius països.
Mira també:
http://www.jerc.cat/noticia/4597/les-jerc-a-l-aberri-eguna-per-la-llibertat-dels-pobles

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Les Jerc de l´EI???
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Això segur que ho ha penjat el picot negre/anat de l'olla perillós, el fan del garzoncillo. Així intenta desacreditar l'esquerra independentista, relacionant-la amb aquests pardillos.
Fixa't en els següents comentaris, ja veuràs com en diu alguna.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Vaja, està bé que surti aquí a indy perquè sinó ningú s'assabentaria del que fa o deixa de fer les JERC, una organització fantasma que avui només és una ombra del que va arribar a ser fa 10-15 anys, amb un perfil totalment poltronista i escalador dels seus militants (els que tenien un mínim de dignitat van amrxar en alguns dels 8 anys de tripartit).

I dic que està bé que surti ja que sinó ningú s'assabentaria de que aquesta organització encara existeix, ni tan sols de cara al personal estranger. Al GARA per exemple només parlen de la presència de CAJEI i Maulets com a representants juvenils dels Països Catalans:
http://www.gara.net/azkenak/04/333113/eu/Eskoziak-Irlanda-iparraldeak-et

Ho pots comprovar traduint-ho al català:
http://translate.google.con/?hl=ca&tab=wT#eu|ca|
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Estranys "companys de viatge" els del picot negre i els seus 1000 nicks, que necessita "promocionar" el que fa les JERC pensant que així ataca l'EI
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Què és aquesta merda?
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
vomitiu
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
11 abr 2012
Senyors/es "Previsible" i "Cría cuervos":

Si podeu demostrar que jo he penjat aquesta merda infecta, JA TARDEU EN DEMOSTRAR-HO. I si no, aneu a fer companyia a la merda infecta i pútrida de la vostra pàtria i del vosstre infecte patriotisme, el qual no necessita que jo ni cap persona amb dos dits de front i un mil·lígram de dignitat ho promocioni... JA HO PROMOCIONEN MILIONS DE MOSQUES VERDES I BLAVES ENTRE ELLES.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
Ah, vaja, així que reconeixes que "picot negre" i "anat de l'olla perillós" sou la mateixa persona! Millor, millor... l'índex de pertorbats a indymedia acaba de reduïr-se un 50%, hahahahaha
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
El segon per l'esquerra deu tenir 40 anys. És el monitor?
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
Torneu a la campanya de fa 7 anys d'aparèixer als mitjans de contrainformació fent-vos pasar per l'EI.

Teniu por de la confluència CAJEI+Maulets.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
Pim pam pum, les JERC ja fa anys que han renunciat a un projecte propi i ara sent l'ombra i fer-se passar per l'EI és la seva màxima aspiració!
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
«Ah, vaja, així que reconeixes que "picot negre" i "anat de l'olla perillós" sou la mateixa persona! Millor, millor... l'índex de pertorbats a indymedia acaba de reduïr-se un 50%, hahahahaha»

Si tan t'interessa l'ús d'heterònims (o multi-nicks), FYI (for your information), JO mateix ho he dit en múltiples ocasions, sortint al pas de què s'atribueixi a d'altres el què he dit jo o m'atribueixin a mi el què ha dit (ho ha penjat) unaltre. QUIN PROBLEMA HI VEUS?

El nombre de "pertorbats" a qui ens la bufa sota quin logotip corporatiu ens exploten o ens exclouen i, en canvi, ens centrem en l'abolició de l'explotació probablement es redueixi. Com, lamentablement, el nombre de lobotomitzats que reclamen aquest logotip sembla ser que no solament creix sinó què les diferents "faccions" (carlistes i sindicarlistes) acaben cony-fluint en un procés cony-vergent.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
Que estrany... perquè hauria d'entrar una persona suposadament llibertària "antinacionalista" (el rol que vol adoptar) a un post que està fet clarament per intoxicar, ja que a indymedia per les JERC ningú dóna un duro? s'entèn que entri als de l'EI i li molesti la presència que té aquesta i les contradiccions que a ell mateix li representa, entre altres raons perquè cada vegada que repeteix que l'EI "són els fills de CiU i bla bla bla", són l'enemic i tota la pesca està dient que totes aquelles persones i grups llibertaris que fan treball amb aquesta són com a mínim "col·laboracionsites" de l'enemic.


A no ser...

Que crea aquest post (amb un títol a més plenament provocador de cara a l'EI) i vol mirar quins comentaris li han deixat, i li molesta ser detectat...
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
estas malat picot!

Hahaha

quin fart de riure vein-te vomitar la bilis.

La màxima expressió de la impotència i la incapacitat per desenvolupar un projecte polític propi. ( i això val tant per tu picot, com pels jerquis)
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
Quien se pica, ajos come, dicen... ¿no es así, Picot? XDDD
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
12 abr 2012
El fart de riure que m'estic fotent jo (i els meus múltiples nicks) de veure com heu de rec órrer a pepsicologia barata de suplement dominical de l'ABC tot elucubraant amb qui i amb quina finalitat ha penjat aqquesta merda o la merda de què es tracti. Necessiteu un home de palla que "vomita bilis" contra l'EI. Jo, ho sento, però el què acostumo a vomitar per aspersió (i en sentit figurat) és fricandó damunt la merda infecta etnicista, carrinclona, uniformitzadora, interclassista, anuladora del que som i imposadora del què pretenen que siguem,... del NAZI-onanisme!
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
13 abr 2012
Com sempre et limites a fer quatre jocs de paraules barats, a repetir quatre tòpics ciutadanistes (etnicisme, carrinclonisme, uniformisme, anulacionisme, com si el nacionalisme que tu beneficies amb el teu quintacolumnihilisme no ho fos), un tòpic megaguai (referent a l'interclassisme d'una causa popular, com si l'antifeixisme, l'antirracisme, el feminisme, l'antihomofòbia i l'antimilitarisme no ho fossin)i apelar el sentimentalisme espanyoleitor dels quatre analfabets polítics que puguin seguir-te. I encara esperem que tu o algú dels teus tingui els collons de cremar una estelada al carrer, pallasso.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
13 abr 2012
el fet que valoreu tan un tros de drap (l'estelada) us delata com la merda capitalista que sou.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
13 abr 2012
Si no ets capaç de fer un acte simbòlic com aquest, encara menys seràs capaç de cremar un banc, o de cremar-nos a nosaltres, com tants cops has amenaçat de fer. T'ho estem posant fàcil, comença per un símbol.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
13 abr 2012
Sí, soc conscient de què, si vomites fricandó damunt del catolicisme, "beneficies l'islamisme"; que si te la bufa el futbol, des del punt de vista tan intelectual d'un seguidor del barS.A., "beneficies el Madrid o la Roja"; si vomites fricandó damunt de tots els logotips corporatius caputalistes (incloses les marques blanques Hacendado catalana i espanyola), "beneficies espanya i els postulats C.I.U.tadanistes",... També soc conscient de què l'IMC BCN està copat per termostats lobotomitzats i d'on no n'hi ha, no en raja. Almenys, els "jocs de paraules" són originals meus, no regurgito el què diuen els papis ni els popes...

A cajcal.la!!!! (em reservo els arguments més sòlids per interlocutors amb capacitat lògica superior a la necessària per resoldre algoritmes 00 / 01, propis de termostats)
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
13 abr 2012
No. Si vomites sobre el catolicisme no beneficies l'islamisme, si vomites sobre el bershka no beneficies el madrid o la roja i si et cagues en el capitalisme català no beneficies per res espanya. Qui et digui que cagar-te en la caixA, per exemple, és "beneficiar madrit", ja et dic jo que no és independentista. La catalunya burgesa i l'estat espanyol es necessiten i es retroalimenten. Que CiU usi el discurs "sobiranista" per guanyar vots és un altre tema, però s'ha de ser un espanyolista molt radical per aconseguir veure algun gest real de CiU cap a la independència.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
13 abr 2012
Exacte, per fi un raonament no termostàtic: la burguesía catalana (I TOTA LA BURGESIA) i l'estat espanyol (I TOTS ELS ESTATS) es necessiten i es retroalimenten MITJANÇANT DISCURSOS QUE NO RESPONEN A CAP REALITAT ORGÀNICA (ni a cap aspiració veritablement i genuïnament popular ni de relacions horitzontals) COM SÓN ELS DICURSOS "IDENTITARIS" ETNOCÈNTRICS (O NAZI-ONANISTES). El discurs que usi Conyvergència, no deixa de ser la cantarella neoliberal salvatge suavitzada per diferenciar-se de la cantarella salvatge-neoliberal de la resta de cony-currents aspirants a administrar aquesta merda infecta de caputalisme. Ja no entro ni a analitzar el que digui cap venedor de crecepel calb com són TOTS els polítics professionals.
Re: El jovent de l'EI a l'Aberri Eguna
16 abr 2012
i potser hi ha gent a qui les teves conviccions postmodernes, nihilistes e insurreccionalistes de saló els la porten fluixa i pendulant, però no et defenestren, i tal com van les coses, possiblement en cas de perill hauries d'acceptar la seva ajuda, o viceversa. A tu t'agrada lo pragmàtic, però pensa si realment has renunciat a la revolució, i t'agrada massa la teva comunitat d'animalista i excursionista burgès. Si no ens preparem, ens retallaran fins els collons. No es tracta d'un pensament binari, és la pura realitat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more