Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
[10.725 €] La recollida de finançament del documental sobre l'Operació Garzón supera les expectatives
11 abr 2012
El projecte de Llibertat.cat i Zeba Produccions aconsegueix 277 mecenes i 10.725 euros
231.jpg
El documental Operació Garzón contra l'independentisme català (http://www.llibertat.cat/operacio-garzon-contra-lindependentisme-catala) serà una realitat. La campanya de micromecenatge (http://www.verkami.com/projects/1331-operacio-garzon-contra-l-independen) que durant 40 dies ha maldat per obtenir el finançament mínim necessari per fer-lo possible i que ha finalitzat aquest diumenge ha estat un èxit i ha superat amb escreix les previsions dels impulsors. Ha aconseguit un total de 10.725 euros dels 6.000 que es demanaven inicialment.

Llibertat.cat i Zeba Produccions agraeixen l'esforç de les 277 persones que han esdevingut mecenes del projecte i que en els propers mesos, un cop el documental estigui realitzat, rebran les recompenses a casa seva. Al llarg de 40 dies aquests 277 mecenes han aportat quantitats -aptes per a totes les butxaques- per tal de fer possible aquest documental que pretén explicar al món la cara silenciada dels Jocs Olímpics de Barcelona 92: l'Operació Garzón, en el 20è aniversari de les Olimpíades. Un ràtzia repressiva contra l'independentisme català que va perseguir i torturar 38 independentistes que estaven acusats de pertànyer a Terra Lliure.

Els promotors del projecte han celebrat l'èxit de la iniciativa i han agraït tothom que hi ha col·laborat fent aportacions o bé fent difusió i donant suport al projecte, com és el cas de personalitats del món de la cultura, la comunicació i els drets humans (http://www.llibertat.cat/2012/04/personalitats-del-mon-de-la-cultura-la-) que hi han donat suport, com Josep Maria Terricabras, Matthew Tree, Víctor Alexandre, Toni Albà, Quim Masferrer, Ramon Piqué, Carles Bonaventura, David Bassa, Roger Palà, David Fernández, Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Francesc Ribera "Titot", Cesk Freixas, Pau Alabajos, Jordi Montañez, Josep Nadal, Andreu Valor, Eina, Pirat's Sound Sistema, Orxata Sound System, etc.

Projeccions arreu dels Països Catalans i traducció en altres idiomes

El suport que ha aconseguit de moment el documental fa que a dia d'avui ja hi hagi concretades diverses projeccions amb motiu del vintè aniversari de l'Operació Garzón. A més, l'èxit de la recollida de finançament permetrà, també, poder traduir i subtitular el documental a diversos idiomes i aconseguir així que una història que s'ha volgut silenciar a l'estat espanyol es pugui donar a conèixer arreu.

Així mateix, el fet de superar el pressupost mínim establert farà possible que es pugui aconseguir millorar la qualitat del documental en molts aspectes, sobretot tècnics, amb equips de més qualitat. A més, els treballs de postproducció tant d'imatge com d'àudio se'n veuran molt beneficiats, donant així un resultat molt més professional.

Per qui no hagi estat a temps de col·laborar econòmicament amb el documental, pot fer-ho des d'aquesta pàgina (http://www.llibertat.cat/operacio-garzon-contra-lindependentisme-catala/). En aquest sentit, Llibertat.cat i Zeba Produccions fa una crida a particulars i també a entitats, col·lectius i organitzacions perquè col·laborin i organitzin projeccions del documental per les diferents poblacions dels Països Catalans.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/2012/04/el-documental-sobre-l-operacio-garzon-obte-mes-de-10.700-euros-17397
http://www.verkami.com/projects/1331-operacio-garzon-contra-l-independentisme-catala

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [10.725 €] La recollida de finançament del documental sobre l'Operació Garzón supera les expectatives
12 abr 2012
Els mafiosos de convergencia deuen considerar un bon negoci fer dadives a qui satanitza el jutge instructor del cas Pretoria... deu mil mangos es morralla per ells!
Re: [10.725 €] La recollida de finançament del documental sobre l'Operació Garzón supera les expectatives
12 abr 2012
o potser el nivell d'implantació de l'EI es tant gran que pot arribar a recollir més de 10.000€ en petites donacions.
Si t'hi fixes, cap aportació supera els 300€.
Les 2 aportacions més grans (200 i 300€) les han fet el 2,5% dels mecenes.
Les altres aprotacions (10, 25, 40,50 i 100€) les han fet el 97% dels mecenes i representen el 82% dels diners totals.

Si enlloc d'intoxicar, tinguesses la voluntat d'opinar en coneixement de causa, fent aquest 4 càlculs ràpids (m'ha costat 2 minuts) veuries que el teu comentari està tant allunyat de la realitat com les editorials d'intereconomia.

Si CIU estés detràs d'això, en tindrien prou en donar una subvenció de 30, 40 o 50mil €.

però no és el cas.

només hem queda dir-te que ets un malparit, i que si mai tinc l'ocasió, et fotre una pallissa.
Re: [10.725 €] La recollida de finançament del documental sobre l'Operació Garzón supera les expectatives
12 abr 2012
Si, si. Que els de CiU publicitarien la seva financiacio a la 'ei antigarson' amb donatius + IVA i un 3% de desgravacio!
I per cert, el nivell d'implantacio de l'Ei en vots es mes pobre que el de l'Anglada, potser vos caldria fer una aliança amb aquests altres patriotes catalans, cosins germans vostres, que cada cop vos assembleu mes, amb aixo de fotre pallisses als dissidents i als que no son de la terra!

posdt_
No me la fotras, la pallissa, pero mentrestant li pots fotre el dit al cul al teu mossen de capcelera... segur que li agrada!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more