Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
los massmierda la correa de transmision del tecnofascismo
La esencia de la accion directa de los internacionalistas, de la jornada del 29m, ha mostrado al mundo la barcelona libertaria, y esta no se anda por las ramas, ataca directamente las raices de los males sociales.
Todo lo que explican ahora los massmierda(tele, radio, diariosd, webs) es sencillamente MENTIRA.
La actuacion facciosa y criminal de la policia catalana,tratara de ser justificada por los dirigentes burguese de ciu con su fariseismo, esos mismos que hace unos meses como sadicos mafiosos, impidieron el cobro de la renta minima a los mas desfavorecidos y debiles de la sociedad, actuando como nazis de alemania de los 30, quieren justificar a los verdugos criminalizando a las victimas. Estos representantes de la gran burguesia, que ahora viven amparandose en la violencia, dicen hablar en nombre de catalunya, para despues como proxenetas ponerla a la venta, se llenan la boca de libertad del pueblo para despues masacralo con pelotas de goma y gases lacrimogenos, estos padres de la patria como drogadictos del dinero quieren esclavizar a los obreros aliandose con la aristocracia espanyola, y ante su impotencia y desprestigio para gobernar, pretenden el destrozo de familias, trayendo la miseria y la deseperacion, intentado imponer el imperio de la violencia y la justificacion del uso de los mosssos de escuadra como policia fascista.
Una vez mas la accion directa de un pueblo consciente y con voluntad de gozar la vida, ensenya desde barcelona una verdad objetiva que la vida libertaria es un hecho no un derecho, y asi los internacionalistas muestran al mundo qual fascismo no solo se le puede detener sino que es posible destruirlo.
VISKA VISKA BARCELONA ANARKISTA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
Hi estic d'acord. Crec que més enllà de fer-nos mala sang amb lo que diguin els mitjans cal que el poble es mantingui unit i mobilitzat de forma permanent. Per això cal formació i consciència; un poble informat i organitzat amb poder popular és bàsic per construïr la societat sense classes que volem. Socialitzem la riquesa! Alliberem-nos com a poble, organitzem-nos!
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
p.s.
trobo que anarkista amb k queda bé pel portal Anarkismo.net i per la joventut, però si preteneu que les capes treballadores assimilin un discurs anticapitalista és millor sense k, trobo jo. Per Indymedia està bé. En canvi, pel moviment okupa si que em sembla molt encertat l'ús d'aquesta lletra, donat que té una naturalesa diferent. Estic a favor de l'okupació i de la justícia social i econòmica, de l'anticapitalisme.
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
No subestimem el poder dels mass media.
Ja he vist gent que culpaba "els de sempre" de les carregues inclús havent estat en la zona per on van llençar els gasos.

Conec molta gent que veu que la culpa no només va ser dels "violents". Que aqui hi ha alguna cosa que trontolla. Però encara no son capaços de defensar la violencia totalment (per allo de la cultura democratica xD). La desmereixen enfront de la violencia d'estat. Però encara no l'acaben d'acceptar. Donen més importancia al "perque" que al "que".

Simplement per tenir una visió més ampla, com respondrieu a la pregunta "Perque es cremen containers?".
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
jo si cremes un container, ho faria més que res per tallar un carrer, i evitar el pas dels furgons policials, però si la pregunta és, perquè hi ha gent que creu en la violencia com a arma dels omprimits?, la resposta és més extensa.
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
La pregunta més aviat seria "perquè hi ha gent que creu en la destrucció com a arma?"
I sobretot en el tema dels containers. Està clar pq es crema un starbucks o es destrossa un corte ingles. Això la gent ho té més clar.
Però pq es cremen containers (quan no son per a barricades) no es té gens clar.
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
Que mas dara lo q le pase a un puto container.... si lo quemas en medio de la calle tambien sirve de barricada ya que las lecheras no suelen pasar por encima
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
Personalment, considero una xorrada cremar un contenidor sense barricar. Més enllà de la bonica estampa i de veure una columna de fum, no té cap sentit estratègic al meu entendre.
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
30 mar 2012
em sembla be la reflexió, però m'agradaria recordar que és importantissim que les accions directes vagin acompanyades de proposicions constructives i de la creació d'alternatives. Si no comptem amb un ampli sector popular caurem en autoritarismes contrarrevolucionaris o serem marginalitzats. Per a el veritable canvi alliberador - el que acabi amb el poder - és necessari un procés lent, que vol molta reflecció, combat polític dialèctic i esforç de difusió.
Entre l'eufòria i el derrotisme hi ha un camí ample - encara que llarg i dur. Ànims!
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
31 mar 2012
jo també tinc la mateixa pregunta. Un container per evitar el pas de les furgonetes pot servir perqué sinó d'un cop amb la furgoneta les retiren, pero el container enmig de la manifestació a la cantonada de passeig de Gracia? Això només fa que la gent es separi, osigui estava disolvent la manifestació.
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
02 abr 2012
vamos mas alla,¿porke kemar un audi o un bmw? la respuesta tiene ke estar mas ke clara para mucha gente,son posesiones materialistas para el disfrute de unxs pocos ke nos condenan al resto a vivir en la miseria

vamos mas alla,¿porke kemar un automovil cualkiera? la respuesta es la misma ke para la primera pregunta

NO HAY INOCENTES TODXS CULPABLES!
EL AUTOMOVIL UTIL ES EL AUTOMOVIL EN LLAMAS!

llevamos un mundo nuevo en nuestros corazones,en ese mundo no hay lugar para los automoviles

BIENVENIDXS AL INFIERNO EN LA TIERRA!
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
02 abr 2012
Un contenidor també és una possessió material pel gaudi d'uns pocs que ens condemna a la resta a viure a la misèria? És que m'he perdut.
Re: barcelona, 29m, accion directa, el dia despues
02 abr 2012
kaos,un contenedor en llamas crea confusion,la policia recibe llamadas de ciudadanos,se colapsa el trafico,etc...

lxs niñxs buenxs van al cielo,lxs malxs a todas partes!
Sindicato Sindicat