Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Els piquets de vaga
19 mar 2012
Els piquets de vaga

Descomptant les persones fanàtiques i sectàries, que n'hi ha, la generalitat del que podríem considerar persones normals comprèn, i és lògic que comprengui, la necessitat de la vaga general.

Però una cosa és que la comprengui i una altra és que estigui disposat/da a fer-la. Sobretot quan un/una té la percepció que, en el cas de fer-la, es juga el lloc de treball. És a dir que una majoria de la gent té por de fer-la, encara que la comprengui. Està coaccionada.

Aquí ve la tasca i la necessitat dels piquets. Els piquets són una necessitat democràtica. Per fer que cada treballador/ra pugui seguir la seva consciència. Per exemple, posar-se davant la porta d’entrada i no deixar passar. Si no el deixen entrar, o si l'amenacen, un/una està justificat/da davant l'empresa.

És clar que hi pot haver situacions abusives, de persones que "realment no vulguin fer la vaga". Però això és un perill que s'ha de córrer, en funció del seu caràcter minoritari. Es lamenta...

El que és dramàtic és que moltes i moltes persones la farien i no la poden fer per por. Aquesta és una situació antidemocràtica, que desdiu d'una societat lliure. Els piquets, doncs, són necessaris.

Antoni Ferret

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els piquets de vaga
19 mar 2012
Els piquets si que son antidemocratics. Nova llei de vagues ja!!!
Re: Els piquets de vaga
19 mar 2012
calla rata esquirola, si a comisaria tb feu les vostres "vagues"
Re: Els piquets de vaga
20 mar 2012
la comisaria está ratitzada!
qui la desratitzarà?
Colera camping CNT