Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
>>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
27 gen 2012
L'ambient de crispació és més latent que mai al País Valencià. Només cinc dies després de les manifestacions més massives que es recorden en anys, aquest dijous, centenars de milers de persones han tornat a prendre els carrers de València, Alacant i Castelló, aquest cop, en protesta per les retallades al sector públic.
26gvlc1.jpg
A València, la manifestació, a la qual va donar suport també la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública, ha començat abans de l'hora prevista per tal de deixar pas a les desenes de milers de persones que intentaven arribar a la plaça de Sant Agustí i que ocupaven de gom a gom els carrers adjacents. De la mateixa manera que el darrer dissabte, quan la capaçalera de la manifestació havia arribat al final del recorregut, milers de manifestants encara esperaven per començar la marxa. 100.000 persones col·lapsaven per complet els cèntrics carrers de València durant gairebé quatre hores.

No menys exitosa ha estat la mobilització a Alacant on 60000 persones han eixit cap a la Subdelegació de Govern des de les escales de l'IES Jorge Juan, un dels centres que es quedaren sense subministrament elèctric pels impagaments de la Generalitat la setmana passada. La manifestació a Alacant ha comptat amb la participació d'un gran nombre de persones vingudes de les comarques properes.

A la capital de la Plana la manifestació ha rondat els 300000 assistents, sent també una de les mobilitzacions més multitudinàries que s'han viscut en anys. La manifestació, que ha partit des de la plaça de les Aules, ha col·lapsat el centre de la ciutat durant més de dues hores i s'ha desenvolupat en un ambient força combatiu.

Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans valorem molt positivament la resposta de la societat valenciana en contra les retallades en el sector públic, les quals afecten de manera directa i dramàtica la qualitat de l'ensenyament. Creiem que aquest ha de ser un punt de partida, una línia a seguir, per tal de defensar fermament els nostres drets i construir un ensenyament veritablement públic, popular, de qualitat, català i antipatriarcal.

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
València, 26 de gener de 2012
Mira també:
http://www.sepc.cat/continguts/contingut/maniRetallades26gen12.php
http://www.vilaweb.cat/noticia/3976621/20120127/clam-valencia-educacio-camps-preso.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
27 gen 2012
A Egipte els Germans Musulmans son els que més redit politic i economic estan treient de la capitalitzacio, perversio i traicio en benefici propi de la revolta que va creixer a la pla{a Tahir.
Aqui tenim els 'Germans catallufos' [OSAN-psan-Cajei-CUP-SEPC-ERC-ETC.] fent el mateix que els barbuts talibans: despres, un cop trencada la revolt, ho presentaran com un victoria propia als seus papis convergents.

Si tinguessin vergonya no vindrian al IMC BCN a spammejar i fer propaganda identitaria i partidista... pero com que el seus papis no els van ensinistrar gaire en aquest sentit, ho segueixen fent!
Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
27 gen 2012
la relació germans musulmans amb maulets (i els seus "papis convergents"!), d'una banda, i de la plaça tahir amb el 15-m, d'altra banda, és lo més delirant q he llegit en temps a indymedia

això no és un troll, és un esquizofrènic paranoide! endavant les atxes!
Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
27 gen 2012
força i combativitat al país valencià!
bona feina de la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública i del SEPC...
a veure si aquí es comencen a remoure les aigues

salut!
Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
27 gen 2012
gracies, cosi... la mama, be?
Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
27 gen 2012
S'ha de fer molta feina des de l'antipsiquiatria amb certa gent que comenta a indymedia.
Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
28 gen 2012
"vergonya aliena" (picot negre anteriorment) el teu comewntari sí que fa vergonya. Més enllà de que ets un anticatalà, això ja sobres demostrat, sinó perquè t'informes d'Egipte pels canals de tele oficialistes.

Segons el que diuen, GM NO VA PARTICIPAR a les revoltes inicialment (evidentment no té res a veure que això de musulmans espanta als occidentals, no) i en canvi, com per art de màgia, ara ha guanyat les eleccions... ja... clar.
Re: >>> El IMC BCN clama contra la estupidesa quatribarrada!
28 gen 2012
No soc el 'picot negre' ni soc 'anticatala', com sempre, la cagueu quan obri el bec per picotejar. El que es evident, es l'ansia de protagonisme que teniu els catalibans per spammejar indymedia bcn amb posts estupids com aquest, que ens la bufa.
Identitat catalana, llengua i cultureta? Amb la que ens esta caient a sobre?

I per cert,
A Valencia, en catala? I per que en catala? Per que vosaltres katalibans maneu a Valencia?
Neu a ... fer un tomb per alla!
Re: >>> El País Valencià clama contra les retallades en el sector públic
31 gen 2012
Sí, ets anticatalà. És com si jo ara dic que no ens hem de preocupar de la violència de gènere ni del medi ambient perqué amb la que està caient en sanitat i educació no cal parlar de cap altre tema. Denota que en el fons només el parles per ser convincent i t'importa una merda els retrocesos que la llengua pateix, i denota també al costat de qui et posiciones quant ataques la llengua.

Sempre sou els mateixos espanyolistes casposos i fastigosos. Tu ets el talibà i cultureta és el que a tu et falta.

PS: per cert, aquest enllaç va de l'EI implicant-se en la lluita per la sanitat i la educació, com sempre ha fet de forma coherent. Ai espanyolet que ens vols atacar i no saps com fer-t'ho...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more