Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
[Europa] Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)
17 des 2011
Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)
free.jpg
Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)

Dijous, 15 de desembre, 2011

7/12/11 – Frankfurt, Alemanya. S’envia un paquet bomba a la seu central del Deutsche Bank que té com a destinatari i objectiu Josef Ackermann, el director executiu. L’equip de seguretat del banc identifica l’artefacte amb un escàner de raigs X i posteriorment és desactivat per la policia. Adjunt a l’artefacte, troben un escrit que reivindica l’acció i que és publicat en la premsa oficial.

9/12/11 – Roma, Itàlia. S’envia una carta bomba a Marco Cuccagna, director principal d’Equitalia, agència tributària italiana. L’artefacte explota i li provoca ferides a les mans, li amputa una part d’un dit i quasi el deixa cec perquè li rebenten els vidres de les ulleres.

12/12/11 – París, França. S’envia un altre artefacte explosiu a l’ambaixada grega a París, que és identificada i neutralitzada.
Durant aquesta onada d’artefactes explosius, els mitjans de comunicació oficials van informar de diversos sobres que contenien bales i de cartes amenaçadores enviades al ministre de justícia italià, Paola Severino, i a l’alcalde de Roma, Gianni Alemanno. Així mateix, es va enviar un altre paquet de venjança a Equitalia el 15 de desembre, però aquest va ser interceptat i neutralitzat. Una nota dins d’aquest últim paquet, deia: “No et suïcidis. Rebel•la’t. Mort als usurers!”.

Segueix la traducció de la reivindicació de l’autoria que acompanyava el paquet bomba enviat a la seu central del Deutsche Bank a Frankfurt:
“Llibertat i felicitat per al nostre company Gabriel Pombo da Silva. Mort als bancs que ens ofeguen.

Ja són en camí tres paquets bomba enviats a bancs i banquers, sangoneres i paràsits. Amb aquestes accions, petites però convençudes, des de la cèl•lula italiana Free Eat & Billy ens sumem a la nova internacional anarquista, la Federació Internacional Anarquista i el Front Revolucionari Internacional. El nostre nom mostra solidaritat amb la FAI indonèsia, amb els nostres germans Eat i Billy. No necessitem especialistes en l’acció, totes podem armar-nos, totes podem construir el nostre paquet regal. Guerra a l’Europa dels bancs.

Mort a les sangoneres que ens governen.
Llarga vida a la FAI indonèsia
Llarga vida a la CCF
Visca la nova guerrilla anarquista
Visca la FAI/IRF

Cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)”Font: 325.nostate.net - December wave of Letter-bombs by Free Eat & Billy Cell FAI/IRF (Germany, Italy, France) (http://325.nostate.net/?p=3668)

Traduït per Mihail

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Europa] Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)
18 des 2011
Dopo i proiettili spediti dai PAC, altre dieci lettere inviate dai MAP a esponenti del governo, politici e giornalisti

fonte: ansa

LAMEZIA TERME (CATANZARO), 16 DIC - Dieci buste con proiettili e un volantino di minacce rivolte al premier Monti, al ministro Fornero, all'ex premier Berlusconi, a vari politici e ai direttori di alcuni quotidiani nazionali, sono state intercettate al Centro meccanografico di Poste Italiane di Lamezia Terme. ''Rivedete la manovra o ve la faremo pagare", e' scritto nel volantino, firmato dal Movimento Armati Proletari. "Non credo che si possa parlare di un'ondata di terrorismo",ha commentato D'Alema.
Sindicat Terrassa