Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
[Europa] Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)
17 des 2011
Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)
free.jpg
Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)

Dijous, 15 de desembre, 2011

7/12/11 – Frankfurt, Alemanya. S’envia un paquet bomba a la seu central del Deutsche Bank que té com a destinatari i objectiu Josef Ackermann, el director executiu. L’equip de seguretat del banc identifica l’artefacte amb un escàner de raigs X i posteriorment és desactivat per la policia. Adjunt a l’artefacte, troben un escrit que reivindica l’acció i que és publicat en la premsa oficial.

9/12/11 – Roma, Itàlia. S’envia una carta bomba a Marco Cuccagna, director principal d’Equitalia, agència tributària italiana. L’artefacte explota i li provoca ferides a les mans, li amputa una part d’un dit i quasi el deixa cec perquè li rebenten els vidres de les ulleres.

12/12/11 – París, França. S’envia un altre artefacte explosiu a l’ambaixada grega a París, que és identificada i neutralitzada.
Durant aquesta onada d’artefactes explosius, els mitjans de comunicació oficials van informar de diversos sobres que contenien bales i de cartes amenaçadores enviades al ministre de justícia italià, Paola Severino, i a l’alcalde de Roma, Gianni Alemanno. Així mateix, es va enviar un altre paquet de venjança a Equitalia el 15 de desembre, però aquest va ser interceptat i neutralitzat. Una nota dins d’aquest últim paquet, deia: “No et suïcidis. Rebel•la’t. Mort als usurers!”.

Segueix la traducció de la reivindicació de l’autoria que acompanyava el paquet bomba enviat a la seu central del Deutsche Bank a Frankfurt:
“Llibertat i felicitat per al nostre company Gabriel Pombo da Silva. Mort als bancs que ens ofeguen.

Ja són en camí tres paquets bomba enviats a bancs i banquers, sangoneres i paràsits. Amb aquestes accions, petites però convençudes, des de la cèl•lula italiana Free Eat & Billy ens sumem a la nova internacional anarquista, la Federació Internacional Anarquista i el Front Revolucionari Internacional. El nostre nom mostra solidaritat amb la FAI indonèsia, amb els nostres germans Eat i Billy. No necessitem especialistes en l’acció, totes podem armar-nos, totes podem construir el nostre paquet regal. Guerra a l’Europa dels bancs.

Mort a les sangoneres que ens governen.
Llarga vida a la FAI indonèsia
Llarga vida a la CCF
Visca la nova guerrilla anarquista
Visca la FAI/IRF

Cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)”



Font: 325.nostate.net - December wave of Letter-bombs by Free Eat & Billy Cell FAI/IRF (Germany, Italy, France) (http://325.nostate.net/?p=3668)

Traduït per Mihail

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Europa] Onada de cartes bomba aquest desembre a Alemanya, Itàlia i França reivindicades per la cèl•lula Free Eat & Billy (FAI/IRF)
18 des 2011
Dopo i proiettili spediti dai PAC, altre dieci lettere inviate dai MAP a esponenti del governo, politici e giornalisti

fonte: ansa

LAMEZIA TERME (CATANZARO), 16 DIC - Dieci buste con proiettili e un volantino di minacce rivolte al premier Monti, al ministro Fornero, all'ex premier Berlusconi, a vari politici e ai direttori di alcuni quotidiani nazionali, sono state intercettate al Centro meccanografico di Poste Italiane di Lamezia Terme. ''Rivedete la manovra o ve la faremo pagare", e' scritto nel volantino, firmato dal Movimento Armati Proletari. "Non credo che si possa parlare di un'ondata di terrorismo",ha commentato D'Alema.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more