Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Lleida] Xerrada: "Independència, de reivindicació històrica a necessitat econòmica", a càrrec de Nekane Jurado
14 des 2011
Immersos en una profunda crisi, ja fa anys que ha quedat demostrat que la crisi no és solament econòmica, també és ecològica, de sobirania alimentària, de salut, de relacions de gènere, de valors... en definitiva una crisi global del paradigma de civilització desenvolupat pel capitalisme. És precisament en aquest sentit, i davant de les problemàtiques que genera el sistema capitalista que apareix aquest llibre “Independència, de reivindicació històrica a necessitat econòmica”.
xerradanekaneINTERNET.jpg
Des de l'Assemblea de Joves de Lleida ens plau convidar-vos a la xerrada-debat que organitzem el proper divendres 16 de desembre a les 19.30h a la Sala de Juntes (2n Pis) del Rectorat de la UdL, i que porta per títol "Independència, de reivindicació històrica a necessitat econòmica", i serà realitzada a càrrec de Nekane Jurado, autora del llibre que porta el mateix nom de la xerrada, en el qual Nekane Jurado, amb la col·laboració de Santi Duñaiturria i Eusebio Lasa proposen obrir camins per a la construcció d'un model econòmic més solidari, que reparteixi equitativament la riquesa, que satisfaci les necessitats de la majoria, que incideixi en la participació social i que planti cara a l'atur.

La Nekane Jurado és llicenciada en Ciències Econòmiques i empresarials, Ciències Actuarials i Financeres, i Psicologia clínica; és investigadora de gènere en l’aportació oculta de la dona en l’economia i porta més de 25 anys treballant com a economista al departament d’Economia del Govern Basc, a més de portar treballant ininterrompudament des de 1988 a l’Àrea Nacional de Socioeconomia de l’Esquerra Abertzale.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa