Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
V Mostra de Cinema Indígena de Barcelona
21 nov 2011
La Mostra de Cinema Indígena de Barcelona obre una finestra a l’univers audiovisual dels pobles indígenes i les seves lluites en defensa de la terra i el territori. Amb la projecció de pel·lícules i la participació de realitzadors i representants indígenes, la Mostra és una oportunitat per aprofundir entorn als drets dels pobles indígenes, especialment d’Amèrica Llatina, i sentir la veu i visió d’aquests pobles sobre les seves vides i el món.

alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes (www.alternativa-ong.org) i la Coordinadora Latinaomericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas (www.clacpi.org) organitzen aquesta mostra que ens apropa als processos comunicatius dels pobles indígenes i que en aquesta cinquena edició, és centra en la temàtica del territori i els drets territorials dels pobles indígenes.

La programació de projeccions presenta una selecció de documentals, pel·lícules de ficció i animacions, participants i premiades al Xè Festival Internacional de Cine y Video de los Pueblos Indígenas (Equador, 2010) i al Festival Premio Anaconda (Colòmbia, 2010). I amb la participació de cineastes i representants indígenes dels pobles Achuar (Perú), Kichwa (Equador) i Xinka (Guatemala) als cinefòrums i a les diverses activitats paral·leles de la mostra.

Dates: 24 al 27 de novembre

Lloc de celebració: Espai Jove La Fontana (c/Gran de Gràcia 190, Metro L3-Fontana i FFCC-Gràcia)

Entitat organitzadora: alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes (www.cinemaindigena.alternativa-ong.org) (www.visioindigena.org)
Mira també:
http://lafontana.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa