Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Impugnació acord salaris arqueología any 2010
15 nov 2011
La Secció Sindical d'Arqueologia de la CNT ha presentat la impugnació legal de l'acord firmat entre la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO (mitjançant els seus delegats en l'empresa Codex) i la patronal del sector.
La Secció Sindical d'Arqueologia de la CNT ha presentat la impugnació legal de l'acord firmat entre la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO (mitjançant els seus delegats en l'empresa Codex) i la patronal del sector, segons el qual es reduïa l'augment salarial per a l'any 2010 del 3% que marcava el conveni a un miserable 0,8%.

Com ja va denunciar CNT anteriorment, aquest acord fou firmat a esquenes dels treballadors del sector, sense consulta prèvia ni informació posterior. Un cop quedi resolta la impugnació, esperem que favorablement per als interessos dels i les treballadores, tingui dues conseqüències:

- per una banda, s'hagin d'actualitzar els salaris de 2011 i dels anys subsegüents d'acord amb els percentatges que marcava el conveni (el IPC real català).

- per l'altra, caldrà abonar la diferència perduda pels salaris de 2010. Però per poder cobrar aquesta diferència serà necessari haver interposat la reclamació legal de les quantitats abans del 31 de desembre de 2011, data màxima a partir de la qual expira el dret legal a reclamar-les. Qui no ho així fet així, perdrà el dret legal a reclamar-les; i tots i totes sabem que ningú pot esperar que la patronal li ho pagui si no hi està pas obligada.

Per a tot això, la CNT posa els seus serveis d'assessorament jurídic gratuït a disposició de totes i tots aquells treballadors que desitgin fer-ho.

Per això, ja que no han volgut demanar-nos l'opinió com treballadors del sector que sofriran els seus absurds i lesius acords, invitem al conjunt de treballadors del sector de l'arqueologia de Catalunya a demanar-los explicacions de les seves actuacions i fer-los saber la seva opinió al respecte, enviant missatges a la direcció pública de correu electrònic dels responsables, la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO: fsc ARROBA ccoo.cat.

Secció de Ram d'Arqueologia:

Permanències: Dilluns 19 - 21 h.

arqueologia ARROBA barcelona.cnt.es

Assessoria jurídica gratuïta: dilluns i dimecres a partir de les 19 h. amb cita prèvia.

Pl. Duc de Medinaceli 6, Ent. 1ª

Tel/fax: 93 317 05 47
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=833
http://www.cnt.es

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more