Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
Reflexió Col·lectiva el 19-N a plaça de Catalunya
04 nov 2011
Reflexió Col·lectiva el 19-N a plaça de Catalunya, a partir de les 11:00h
Diferents organitzacions sindicals, col.lectius i assemblees volem reflexionar públicament respecte a les properes eleccions.
    Davant la situació de crisi i les retallades socials i laborals que ens imposen els grups parlamentaris que aquests dies demanen el nostre vot, diem prou i reclamem una altra forma per gestionar la situació que estem patint dia a dia.

    Els minsos drets socials que tenim avui es van guanyar lluitant a les empreses i al carrer als anys setanta, i d'ençà a ara la democràcia només ha fet que retallar els drets dels treballadors i treballadores, els drets dels seus fills i filles, els drets dels seus pares... A les urnes ens demanen el vistiplau per poder retallar i robar aquest drets legalment, amagats darrera de l'amenaça de la crisi.

    Aquestes eleccions representen un circ mediàtic en el que aparentant defensar diferents idees, tots persegueixen els seus interessos personals i conservar els seus privilegis de classe. Per això mantenim que ningú ens representa.

    Davant d'aquesta situació, som moltes les persones que considerem necessària una nova forma d'afrontar aquesta realitat i no és ni de bon tros legitimar als polítics a les urnes, de les que surten reforçats igualment amb l'estratègia del vot nul i blanc. Aquesta delegació de les nostres decisions a mans dels poderosos ens perjudica en el dia a dia i ens treu la possibilitat de prendre el control sobre el nostre present i futur. Davant de les seves promeses solament tenim una opció: organitzar-nos per decidir sobre les nostres vides.

    Per aquest motiu convoquem una jornada de reflexió real respecte a la funció que el nostre vot té per legitimar aquest sistema i la necessitat de no participar d' aquesta mentida. El proper dia 19 de novembre, tots els polítics et demanaran la teva participació, però nosaltres, legitimats per les seves mentides fem una crida a l'abstenció activa i a l’organització de les persones fora del seu sistema en el que cada vot els dona permís per decidir per tu.

    Perquè ningú ens representa: abstenció activa!

    Només tu pots organitzar la teva vida

logos-sindicatos.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reflexió Col·lectiva el 19-N a plaça de Catalunya
04 nov 2011
fuertecito es que a una seccion de CGT se le ha ido como indignados y trabajadores y afiliados del mismo a pedir que nos delegaran horas de asamblea (no de liberado, de asamblea tan sólo) para ir a los centros de trabajo a llevar a alguien que hablara de sanidad, a otra persona que hablara de deshaucios y ir incentivando la unión de los trabajadores y CGT simplemente dijo que ellos estaban en contra de la dación en pago por reformista y que por tanto no iban a dar horas de asamblea a gente que pedía estas cosas.

En fin, pa flipar!!!
Re: Reflexió Col·lectiva el 19-N a plaça de Catalunya
04 nov 2011
Perdón? Quizá sea porque lo has dicho muy bajito o con la boquita demasiado pequeña, o también puede que yo sea duro de entendederas, pero apenas si consigo descifrar lo que dices. Supongo que son cosas de la edad, la mía por supuesto, no vayas a pensar que te estoy llamando "carca".
Quizás si me lo explicas un poco más alto y despacito, me entero. ¿A ver qué tiene que ver la convocatoria con lo que cuentas?, y además, aclárame por favor lo que dices, porque tengo el "sonetone" al máximo de volumen, pero sigo sin enterarme...
Ah!, y no soy de CGT, pero lo que cuentas, suena a cuento de un plato de calamares a la romana, abandonado en un parking de 6 plantas...
Re: Reflexió Col·lectiva el 19-N a plaça de Catalunya
05 nov 2011
Carai, la CGT contra les eleccions!!! farà lo mateix a les empreses???
Re: Reflexió Col·lectiva el 19-N a plaça de Catalunya
05 nov 2011
La verdad, que se hayan negado a impulsar la dación de pago por reformista les honra. Parece que no está todo perdido con CGT

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more