Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
[!!] Pilar Rahola col·labora amb "Alerta Digital" (afí a PxC)
30 oct 2011
La periodista escriu per un mitjà que actua com a altaveu digital de la ultradretana Plataforma per Catalunya.
alertadigital.jpg
L'omnipresent Rahola (Telecinco, 8TV, La Vanguardia, RAC1 i altres) és col·laboradora d'un pamflet digital que fa les funcions de portaveu del partit feixista PxC. Ella que parla sempre de defensa de la democràcia i veu "totalitarisme" allà on hi hagi que dissenteixi del sionisme o de la seva manera de veure el món, ara no té inconvenient en participar amb un espai propi en un portal de notícies lligat a la ultradreta espayola. On queda la coherència? No és denunicable la connivència amb l'extrema dreta?

Extractes d'articles de Pilar Rahola en aquest mitjà:

"Nosotros les construimos mezquitas, ellos asesinan a los nuestros"

"lo que importa de verdad no es la creación de un Estado palestino, sino la desestabilización permanente del Estado israelí. De ahí que el órdago sea útil. ¿Para acabar con el conflicto? Muy al contrario, para agudizarlo."

"había algunos insignes próceres de la izquierda que, cuando veían a un sacerdote católico sufrían sarpullidos, pero cuando veían a un imán tenían un orgasmo"

"Hugo Chávez va esculpiendo, golpe a golpe, la piedra de su dictadura encubierta, y por el camino de dominar todos los resortes de la democracia, está desmontando minuciosamente la democracia. Es un silencioso y planificado golpe de Estado contra el Estado de derecho."

"No es la primera vez que tengo esta impresión al leer el informe anual de Amnistía internacional. Pero este año me resulta especialmente evidente que esta emblemática entidad, hace años que se ha convertido en un ente ideológico. Es decir, que intenta vender ideología de extrema izquierda (o de izquierda extrema), con la excusa de los derechos humanos."

-- Fem-ne difusió! --
Mira també:
http://www.alertadigital.com/author/pilarrahola/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [!!] Pilar Rahola col·labora amb "Alerta Digital" (afí a PxC)
30 oct 2011
La Pilar Rahola col.labora amb qui li pagui.

És senzillament una mercenària de la ploma.

Tant li fa escriure amb tinta blava que amb tinta vermella... Si pagues, és igual que els bitllets tinguin l'olor de la mort i el racisme.
Re: [!!] Pilar Rahola col·labora amb "Alerta Digital" (afí a PxC)
30 oct 2011
més que blau o vermell, a ella la guia l'estrella de david, la islamofobia i el liberalisme econòmic
Re: [!!] Pilar Rahola col·labora amb "Alerta Digital" (afí a PxC)
01 nov 2011
Si volem ser seriosos, no mentim. No veig per enlloc que la Rahola col.labori amb aquests. El que sembla és que li pengen articles. Però al menys amb això de Plataforma la Rahola sempre ha estat clara. No crec que ni ho sapiga que li pengen articles.
Sindicat Terrassa