Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme
badalona, homenatge al jordi dauder
24 oct 2011
Sense parafernàlies protocolàries, a peu de carrer - de plaça - envoltats de persones d'àmbits diversos connectades pel reconeixement a Dauder, per la complicitat i per les vivències compartides, els representants del moviment veïnal s'han dirigit al públic amb un parlament breu i de missatge clar, abans de descobrir la placa commemorativa que ha quedat instal·lada dignament donant nom a partir d'avui a aquesta plaça, encara que en un format extraoficial.


(segueix)



"Amics, amigues, veïns tots:

Ens hem reunit aquí, responent a la crida de la Comissió Ciutadana, representativa del mon cultural, social i polític de la ciutat, per retre un petit homenatge al Jordi Dauder, com referent en la vessant del moviment associatiu al Barri de Sant Crist de Can Cabanyes de Badalona.

L'empremta que ens va deixar i la seva aportació com veí compromès amb el territori de la ciutat on va viure durant uns anys, ens serveix d’estímul, als que seguim treballant per aconseguir mes i millors equipaments i un barri mes digne.

Sobta molt que en la extensa bibliografia sobre el Jordi, s’hagi silenciat en bona part, la seves inquietuds veïnals. Ara volem fer justícia , recordant al Jordi, amb una senzilla placa que avui restarà penjada en aquest lloc tan proper al nostre Barri. El Jordi va participar com membre actiu donant suport a les reivindicacions promogudes des de la nostra Associació de Veïns, per aconseguir escoles públiques. Gràcies a la seva empenta i la de un bon grapat de veïns, ho varen aconseguir. L’escola Llibertat es un testimoni viu d’aquelles 3 hectàrees de terreny del Polígon Montigalà que es reclamaven per fer possible la construcció dels equipaments escolars.

Res més, recordar-vos que aquest acte es el pròleg , del que demà dia 24, tindrà lloc per la tarda, a dos quarts de vuit, a L’Escola Llibertat, al que esteu tots convidats.

Moltes gràcies per la vostra assistència."



L'acte està emmarcat en l'homenatge ciutadà que es fa dilluns 24 a dos quarts de vuit del vespre a l'Escola Llibertat

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more