Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
A 9Barris desnonament d'una família amb violència i sense avís
28 set 2011
concentració amb assemblea aquesta tarda a les 18h. davant del nº 28 del c/Marin/Alcantara

El comunicat de l'entitat 500x20 de Nou Barris després dels fets al carrer Marin
Aquest matí a les 8 del mati varies furgonetes del Mossos han aparegut davant del número 28 del c/Marin per desallotjar una familia que vivia des de feia anys en un pis okupat per desesperació. Sense previ avís judicial, sense respectar el dret a defensar-se han desallotjat la familia amb una violència inaudita. 500×20 creu que les poders fàctics estan generalitzant el desnonament sense avís per evitar la defensa que fan de les famílies les organitzacions pel dret a l’habitatge.

Sobre les 9 del mati la comissió judicial amb el procurador del INCASOL ha ordenat trencar la porta a cops i wels Mossos que han entrat amb tota la familia dintre. Trencada la porta la polícia ha actuat amb contundència amb un cop al cap i un altre a la nou del coll per ennuagar el Gabriel, cap de familia, i esposat ha perdut la consciència. Un dels menors al intentar ajudar al seu pare ha estat esclafat contra la paret. Atacs d’histèria dels més petits i la mare plorant.

Aquest mati han estat atessos als serveis d’urgència del CAP i informaran de danys físics.

La familia amb 3 fills petits ja havia petit 3 desnonaments anteriorment. Diverses entitats com 500×20 varem ajudar la familia en el seu moment.

Ahir en aquest post ja 500×20 ja intuïa que podia passar amb les famílies que ocupavem pisos de l’Incasol. després de l’anunci del Secretari d’Habitatge que donará els 3200 pisos en lloguer assequible, la primera mesura serà buidar amb iolència i sense previ avis a les desenes de families que vivien en aquests pisos.

BON COMENÇAMENT per llogar els pisos socials !!

About 500x20
http://500x20.prouespeculacio.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A 9Barris desnonament d'una família amb violència i sense avís
28 set 2011
és carrer marin amb almansa, el carrer d'alcantara és mes amunt de la via favència
Sindicat Terrassa