Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L´Esquerra ha guanyat les eleccions al senat de la República francesa
26 set 2011
Després del descobriment de partícules que es mouen fins i tot més ràpid que la llum ha vingut el canvi cap a l'esquerra del Senat de França! Aquest diumenge, setembre 25, 2011 passarà a la història com un descans de tanta dreta ultra i francesa.

El Senat no coneixia l'alternança des de la dècada dels 50, ja que va ser dissenyat específicament per evitar per a que el conservadurisme fos hegemònic sempre, segons sembla, per llei divina i per tota l'eternitat el senat havia de ser dels de sempre manen a tot arreu, ... Encara que el terme pot semblar estrany connectat amb la placidesa llegendària dels senadors, és de fet un terratrèmol. Les conseqüències polítiques directes probablement no són un cicló, però els de sarkozy i els Lepen i la resta de carcúndia insana ja han rebut una nova sanció electoral i simbòlica en gran mesura per part del cos electoral resident a l´Estat francès.

Quin front que s'obre en els bastions més fortificats de la dreta francesa, a la vora de les eleccions presidencials on Sarkozy no té cap crèdit a part de les seves aventures imperials a Líbia, una dinàmica dretana europea que ens enfonsa en la crisi perquè els governs no estimulen l´economia sino que la retallen abocant-nos a una recessió a la curta. No deixaré de veure en la conquesta del Senat per part del món de les esquerres una extensió lògica de les seves repetides victòries en els últims anys en les eleccions municipals i departamentals. Però, sobretot, esperança per a l'any 2012 i aconseguir una Republica progresista al servei de tot el poble treballador.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa