Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
19 set 2011
logo.jpg
Des de l'assemblea Popular de la Llagosta fem una crida a totes les assemblees de pobles a que rebutgin els partits polítics que s'estàn creant en el nostre nom.

Nosaltres hem elaborat un petit manifest de consens i animem a tots aquells que ho vulguin a sumar's-hi:

"La Assemblea Popular de la Llagosta aposta per la horitzontalitat i per tant defensa la creació de qualsevol partit polític que faci servir el nom del moviment, ja que atemptaria contra la seva base i anima la resta d'assemblees a debatir-ho"

Si volem que aquest segueixi estant un moviment veritablement transformador i antisistèmic hem de rebutjar la via representativa.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
19 set 2011
"i per tant defensa la creació de qualsevol partit polític que faci servir el nom del moviment"

¿?
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
19 set 2011
"Si volem que aquest segueixi estant un moviment veritablement transformador i antisistèmic hem de rebutjar la via representativa. "

Un moviment transformador no pot ser representatiu? a mi em cauria la cara de vergonya que gent que el maxim que fa es dormides, acampades i altres coses que realment no exigeixen una CONFRONTACIÓ directa dongui lliçons sobre "transformació" a gent com Herri Batasuna, que opten per la via representativa i que són milions de vegades més revolucionaris (no només de boqueta) que certs que es creuen els reis del mambo.

I evidentment estic en contra de que es faci cap partit a partir del moviment, tant en contra com que SE M'IMPOSI una manera de pensar. Això és un espai ampli de reflexió, i els que actueu com a troskistes fent entrisme per fer prevaler ideologia pròpia (en aquest cas anarquisme) us l'esteu carregant. Al meu barri cada cop hi ha menys gent a l'assemblea, encara que ser 4 per alguns mai ha estat cap problema...
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
20 set 2011
On està el manifest?

He de dir que fer entrisme no necessariament resta gent, sinó les actituts dels que miren de fer valer ideològia propia, els grans egos i aquestes coses. D'alguna manera, tothom ha fet entrisme, no?

Sobre el tema dels partits politics, caldria saber que vol dir això de "fer servir el nom del moviment". Cal diferenciar entre partits que realment puguin tenir concomitancies amb assemblees d'indignats, etc (des del Partit Pirata, fins a la CUP), a partits muntats expressament per gent d'extrema dreta per aprofitarse'n, com la candidatura 15m.

El més important és que les assemblees funcionin i el poble tingui un punt de trobada. No pot ser que perdem el temps confrontant-nos mentre ens ho retallen tot, mentre la extrema dreta creix... siguem responsables.

On està el manifest?
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
20 set 2011
crec q el meu company s'ha equivocat: en comptes de "defensa" el comunicat diu "refusa", com es pot veure a l'acta de la Ass. Pop. de la Llagosta del 18 de setembre.

Una candidatura amb el nom del 15M seria devastadora, ja que entra completament en contradicció amb les idees més bàsiques de la vessant antisistèmica del moviment (que imputa la democràcia representativa com a una de les principals eines de concentració de poders), i tota aquesta gent (de la qual jo mateix formo part) en quedaria automàticament exclosa. És per això que des de la Llagosta vam considerar molt important redactar aquest micro-manifest, molt escuet pq té la voluntat de que s'hi puguin sumar tots els pobles.

Salut!

PD: fer servir el nom del moviment, com es pot entendre de les meves paraules anteriors, engloba tant als uns com als altres. Tots utilitzen la democràcia representativa, i per a molts això ja és un error garrafal, contraproduent.
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
20 set 2011
Herri Batasuna? Tornat als 80, Iaio! Avui en dia no pinteu res! La lluita esta al carrer, no als parlaments!
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
20 set 2011
desde que se manipuló la asamblea para dejar la Plaza e "ir a los barrios" cada vez ha habido menos gente, se perdió el espiritu revolucionario(mucho o poco, el que había) y se convirtió en una payasada de los 4 manipuladores de siempre... Lo que hagan ahora me la pela, a mí, y al resto del mundo...Por gilipollas y cabrones... Salud os a todos...
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
21 set 2011
Per qui no l'hagi llegit encara: "Pensar el 15-M" de Fèlix Rodrigo Mora:
http://es.scribd.com/doc/65053534/PENSAR-EL-15-M
Un anàlisi bastant brillant.

Era normal que decaiguès la participació: tot el que puja com l'espuma, facilment despareix amb igual celeritat, així com tot el que tarda una eternitat en crear-se, tardarà una altre en desaparèixer...
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
21 set 2011
Ara mateix no podem demanar mínims -solament-, cal ser valentes i demanar el socialisme
Re: Comunicat sobre les cadidatures "15-M"
22 set 2011
Llegeixo molta gent que opina sense estar.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more