Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
La fiscalia demana la condemna al conseller del PSC de Nou Barris acusat d'agredir a un militant de la CUP durant la darrera campanya electo
06 set 2011
La Fiscalia ha demanat 40 dies de multa a raó de 6 euros diaris més una indemnització de 280 euros. Per la seva banda l'acusació particular ha demanat 10 dies d'arrest domiciliari més una indemnització de 280 euros.

El militant de la CUP de Nou Barris va patir lesions que van trigar 7 dies en curar.
Aquest matí s’ha celebrat el judici de faltes contra Mario García Gómez, militant del PSC-PSOE i actual conseller de Nou Barris Nou Barris per haver agredit a dos companys de la Trobada Alternativa i de la CUP.

Durant la vista, la fiscalia i l’acusació particular han considerat provat que el militant de la CUP de Nou Barris fou agredit per l’actual conseller del districte. Per la seva banda, la defensa considera que hi ha contradiccions sobre la denúncia i demana l’absolució.

En el context de l'última nit d'encartellada de la darrera campanya electoral municipal, les joventuts del PSC-PSOE intentaren impedir que el militant agredit encartelles un piló, i després començar una discussió sobre el dret a encartellar al mencionat piló i recriminar el militant de la CUP les polítiques conservadores que han desenvolupat a partir del 1979 des de l'antic consistori governat pel PSC, aquest fou agredit.

Després de l’atac rebut per part d'aquest càrrec del PSC-PSOE, dues persones de la Trobada Alternativa i de la CUP de Nou Barris van haver de ser ateses al CAP de la Guineueta.

Amb aquest judici, la CUP de Barcelona vol demostrar al PSC-PSOE que no tindran impunitat en les seves actituds xulesca, prepotents i violentes.

La CUP considera que res ha estat més violent al llarg d'aquestes dècades que el seu exercici del poder, completament contrari a les necessitats de la majoria social treballadora barcelonina.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more