Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
(Penedès) Acte polític per la Diada
06 set 2011
L'ESQUERRA INDEPENDENTISTA FARÀ UN ACTE POLÍTIC A VILAFRANCA AMB EL LEMA 'PELS DRETS SOCIALS I NACIONALS: INDEPENDÈNCIA PELS PAÏSOS CATALANS!

En motiu de la Diada Nacional, l'Esquerra Independentista del Penedès celebrarà, el proper divendres nou de setembre a partir de les set de la tarda a la plaça de santa Maria de Vilafranca, un acte polític amb el lema 'Pels drets socials i nacionals: independència pels Països Catalans!'.
Durant aquest últim any, l'Esquerra Independentista de la comarca ha treballat en diversos fronts dins del projecte d'alliberament nacional i social del poble català i ha intentat, com sempre, seguir sumant gent en el marc de la Unitat Popular. Al llarg de la jornada es realitzarà un balanç conjunt, i també s’explicarà a grans trets com es presenta el proper any, quins nous reptes cal encarar i els objectius de futur del moviment i dels col·lectius socials que li són propers.

L'acte començarà al voltant de les set de la tarda, i comptarà amb la participació de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, que actuarà a les vuit del vespre. Posteriorment, es realitzarà un parlament polític on es farà balanç dels darrers temps i també es proposaran les fites per al proper any. Seguidament es projectarà un vídeo amb un recull fotogràfic de les accions , recents i del passat, de l'Esquerra Independentista i altres moviements socials al Penedès. En acabar, es soparà carn a la brasa amb pa amb tomàquet, (8 euros). I coma cloenda, hi haurà l'actuació del grup de folk vilanoví Els Gormandells fins l'una de la matinada. Els diners del sopar aniran destinats cap a sufragar despeses de diversos casos repressius a la comarca. Hi haurà barra a preus populars durant tota la vetllada.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more