Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Segons el que s'està movent per Twitter, Tottenham es troba en estat de setge amb barricades muntades i foc al carrer, moltíssima gent, la majoria joves. És la resposta popular a l'assassinat d'un pare de familia de 29 anys per part de la policia britànica el passat dijous. Policia de tot Londres acudint a reprimir l'alçament.

La ràbia i l'insurrecció del poble grec va començar d'igual forma. Aquesta nit pertany també a la memòria d'Alexis Grigoropoulos. Que s'extengui la revolta!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Les imatges son impresionants, cotxes de policia cremats, busos...
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-14434318
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
es agradable oir que se da respuesta inmediata colectiva a un asesinato a manos de la poli, que la prensa como siemrpe se encarga de disimular tras lo trágico de este tipo de sucesos, tensiones raciales del barrio o el miedo que pasan lxs vecinxs cuando ocurren estos disturbios.

Si la poli mata, leña al mono!!

http://amotinadxs.blogspot.com/2011/08/disturbios-tras-el-asesinato-de-u
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Sou tots uns manipuladors. Per començar, la investigacio de la mort de l'home esta encara en curs i per tant no hi ha res clar i per continuar pel que se sap fins ara d'assassinat RES. L'home mort sembla que estaba sent investigat per trafic d'armes al barri on vivia i va disparar primer contra la policia i per aixo li van respondre.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
sols un aclariment al teu comentari, que ell disparés primer no vol dir que no l'assassinaren, així que sí d'assassinat TOT.
Una altra cosa, es que els motius, ens semblen més o menys deprobables.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
per illadepasqua:

Mira't la definició d'assassinat abans d'assegurar el que dius.

Asesinato: Acción y efecto de asesinar.
Asesinar: Matar a alguien con premeditación, alevosía, etc.

Quan respons disparant, estant autoritzat i legitimat com és el cas, a algú que t'ha disparat primer no hi ha premeditació ni res, per tant no és un assassinat.

La resta ja es veurà.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
This is about a community enraged by the police killing a man named Mark Duggan. The media have been quick to call the 29-year-old a 'gangster', despite the utter lack of evidence for that assertion.

The known facts are that the father-of-four was shot twice in the face on Thursday by a police officer wielding a Heckler & Koch MP5 sub-machine gun. (Few have rushed to condemn that violence.)

Semone Wilson, Mark's girlfriend, said: 'I spoke to him at about 5pm and he asked me if I'd cook dinner. He said he spotted a police car following him.

'By 6.15 he had been gunned down. I kept phoning and phoning to find out where he was. He wasn't answering.

'I rushed down to where it happened. They let me through the police lines but they wouldn't let me see his body.'

Some witnesses report that Duggan was lying on the ground when he was shot.

Yesterday (Saturday), hundreds gathered to demand justice for Duggan, marching from the Broadwater Farm estate where he lived to Tottenham police station.

They asked for someone to come out and speak to them. A resident told the BBC that a 16-year-old girl approached police to ask questions - and they 'set upon her with batons'.

http://www.redpepper.org.uk/tottenham-this-is-what-you-get-fire/
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Que mania de defender cualquier tipo de disturbio solo por que la lien contra la policía.Primero de todo este hombre de raza negra(que casualidad)estaba relacionado con el trafico de armas,vamos que la policía a hecho un favor a la humanidad en este caso.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Que mania de defender cualquier tipo de disturbio solo por que la lien contra la policía.Primero de todo este hombre de raza negra(que casualidad)estaba relacionado con el trafico de armas,vamos que la policía a hecho un favor a la humanidad en este caso.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
que un policia britànic dispari una arma de foc és un cas molt greu, ja que normalment no en porten. Que Totem demani respecte per un cas que s'està investigant està bé, però és clar, a continuació fa el seu judici particular contra la persona PRESSUMPTAMENT assassinada, així que la seva crítica queda invalidada De Isi dir-li que la única casualitat és ell que és un puto gos hagi pogut escriure quatre lletres en un post. Congratulation paYaso
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
el estado, y la policía que lo defiende, tiene el monopolio de la violencia. que no sea premeditado no quiere decir gran cosa. el estado premedita continuamente cómo mantener el orden en base a su fuerza, cosa que implica encierros, torturas y asesinatos. la disinción legal entre asesinato u homicidio, sinceramente, no me interesa gran cosa cuando el que mata es un servidor del estado. el engranaje al que pertenece es más qe suficiente para juzgarlo. y algo de justicia se hizo ayer en la calle.
y que quede claro, tampoco estoy juzgando al tipo (ni para culparlo ni para defenderlo). en ningun momento lo he dicho. sí puede haber dado la impresión por poner que era padre de 4 chavalxs, pero es cierto. y eso al estado, como gestor del dominio, le importa un carajo, si no es porque es posible que tengan que pagar por otro lado para gestionar la infancia de lxs niñxs huerfanxs.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Que a un barri amb el index d'atur més alt de londres, hi hagi gent que acabi sobrevivint, fent trapis no hem sembla res extrany igual que passa en molt barris de casa nostra. La merda en de sistema en el que vivint crea aquesta miseria contra la qual hem de lluitar creant alternatives per evitar que la gent es vengui a una vida de miseria com la de trafiicant. Això no treu que (en el cas que fos traficant) era un veí del barri i el barri el veia com un dels seus, abatut per la policia per ser negre, per ser "pobre", per no encaixar en un sistema que l'ha creat monstre. I el barri ha respos ha tret la rabia contra qui són els seus més directes botxins, la plicia.

Estar clar que aquesta rabia podria ser més organitzada, més concienciada, més ben dirigida (dirigida en el sentit dels objectius, no dirigida per algú), però es molt digne que almenys la treguin i cremin una part del mòn que els fa ser marginats.

Qui sembra misera recull la rabia, i cad cop hi ha més miseria.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
per a sossom:
Precisament el fet de portar un arma de foc i el seu caràcter excepcional ens diu que es tractava, no d'un policia qualsevol, si no d'un adscrit a una unitat especial amb una formació especial i en un marc també extraordinari(concretament un control a un barri de Tottenham on hi ha bandes que es dediquen al tràfic d'armes i drogues)i per tant no es tracta d'un sonat amb una pistola.
La tipicació del fet no ets tú qui l'ha de fer fer, per tant això de presumpte assassinat es cosa teva. De moment el que se sap es que un policia va disparar un home i aquest va morir. Quan s'acabi la investigació es podrà saber si va ser un presumpte assassinat, homicidi, suicidi o un OVNI. Posteriorment serà un jutge qui passarà la presumpció a fets provats.

per a amotinadxs:
El teu sentit de la justicia i la legalitat és tan teu, que no el vull per res. El teu discurs repetit i copiat mil cops però sense cap rerafons ni raonament et deixa en evidència.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
però tú has llegit la noticia o te la estàs inventant? Quii diu que era un grup especial? qui diu que la víctima anada armada? qui diu que era traficant d'armes? Sembla que tu li poses més ingredients a la cosa. per això dic qu llavors la teva defensa de "l'estat de dret" es basa en arguments no vàlids. El que tenim segur és un civil mort, i un barri en flames segurament fart d'aguantar la miseria quotidiana
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Anem per parts. He llegit la notícia a diversos diaris anglesos i espanyols (no tinc una única font) i posa que anava armat i que va disparar contra la policia. Jo no he dit que fos traficant d'armes, he dit que al barri on van ocòrrer els fets hi ha molta gent que s'hi dedica, tot i així a algun diari anglés si que diuen que es tractava d'un component conegut d'una banda que traficava amb armes, no ho dic jo. Que el policia era d'una unitat especial també surt a més d'un lloc si t'informes bé, ja que el van disparar amb un subfusell i aquesta arma la duen només unitats molt concretes de la policia anglesa i que tenen una formació específica. Pel que es veu m'he informat més que tu, res mes
El que tenim segur és un civil mort,42 detinguts i un barri en flames.

Jo també se fer "copy&paste":

"Mark Duggan, 29, was in a car being followed by police during a covert operation on Thursday.

But Duggan, a known offender from London’s notorious Broadwater Farm Estate, became aware that he was being followed and opened fire on the officers.

He shot the officer from Scotland Yard’s elite firearms squad CO19 in the side of his chest with a handgun.

The bullet lodged in the police radio that the undercover officer was carrying in a side pocket.

Armed officers shot the gunman dead seconds later."
Aqui diu que era un policia del grup d'èlit CO19 i que el mort ,Mark Duggan, era un conegut delinqüent del barri que va adonar-se que el vigilava la policia i va disparar contra un d'ells amb la sort que la bala va impactar a la radio que duia penjada.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
Del diari anglès The Guardian:
Tottenham riots: relatives of dead man say they didn't want violence

Traducció:
Distrubis de Tottenham: Familiars de l'home mort diuen que ells no volien violència.

Del diari anglès THE SUN:
A GUNMAN killed in a shootout with police had texted his girlfriend minutes earlier to say: "The feds are following me."

Suspected gangster Mark Duggan, 29, fired a handgun at an armed cop, whose life was saved when the bullet hit his radio.

The officer returned fire with his Heckler & Koch MP5 sub-machine gun - blasting dad-of-five Duggan twice in the face before slumping to the ground.


Duggan, known by the street name Starrish Mark, was a so-called gangsta member of North London's Tottenham Man Dem gang, which has links to Jamaica's ruthless Yardies.

Cops from the Met Police Operation Trident, which tackles gun crime in London's black community, had him under surveillance amid fears he was about to avenge the killing of his rapper cousin Kevin Easton, 23.

Traducció:
Un pistoler mort en un tiroteig amb la policia va enviar un missatge a la seva xicota uns minuts abans dient: "Els federals m'estan seguint".

El suposat gàngster Marc Duggan, de 29 anys, va disparar una arma de foc a un policia armat, que va salvar la vida quan la bala va impactar a la seva ràdio.
El funcionari va respondre al foc amb el sub-fusell Heckler & Koch MP5 impactant al pare de cinc fills, Duggan, dues vegades a la cara abans de caure a terra.
Duggan, conegut amb al carrer com "Starrish Mark", era suposadament un membre de la mafia del nord de Londres "Tottenham Man Dem", que té vincles amb la despiatada banda dels "Yardies" jamaicans.
Policies de la Operació Trident de la Policia Metropolitana, que aborda els delictes amb armes a la comunitat negra de Londres, el va tenir sota vigilància davant la por que havia de volgués venjar la mort del seu cosí, el raper Kevin Easton, de 23 anys.

A d'altres diaris anglesos on entrevisten a gent del barri diuen que mollts si no tots els que s'han dedicat a robar als comerços aprofitant els disturbis no son ni del barri.
Re: Disturbis a Tottenham?
07 ago 2011
però és que ja se tot això. El que et deia és que TÚ només dones per bona la info de la policia. Qui diu que és un gangster? Doncs els mateixos que l'han matat. Qui diu què anava armat? Doncs els mateixos que l'han pelat. Així doncs, s'haurà d'esperar la investigació oi? Tan per a dir una cosa com l'altre. El que passa és que ja sabem com acaba tot això. Recordem si no quan els grups especials van ASSASSINAR al metro de London a un ciutadà anglés d'origen paquistanés al qual van confondre amb un terrorrista. Saps quina va ser la pena que els hi va caure? RES
Re: Disturbis a Tottenham?
08 ago 2011
matar una persona, aunque lo haga la policia no tiene justificacion, si hubiera sido al reves estariamos hablando de un asesinato, la impunidad para los policias nada mas demuestra lo que es esta democracia. En cuanto a los saqueos mas de lo mismo, pero que es lo que hacen las empresas capitalista eso si es saqueo. mis condolencias conla familia del muerto, y mi solidaridad con todos los que lucha y a los polis que los parta un rayo solo son esbirros del capital, nada mas estan para defender a los ricos y todos sabemos que quien trafica con armas y drogas son los mismos policias, militares y sus jefes los politicos, nohay mas grande traficate que el estado.
Re: Disturbis a Tottenham?
09 ago 2011
Lo de los saqueos DA PENA, la gente aprovecha cualquier excusa para reventarlo todo, petar tiendas, llevarse playsations, teles de plasma y pantalones Levis..cualquiera que haya vivido en londres sabrá que desgraciadamente la gente negra, paquistanis, india etc NUNCA se les vé el pelo en NINGUNA manifestación aunque la mani sea precisamente para pedir derechos para ellos , en sus barrios o en sus paises de origen. Pensar que la mayoria de gente que estan liandola en hackney, clapham o croydon les importa lo mas minimo lo que le pasó al tio que mataron, es no tener mucha idea de la realidad social en esos barrios de londres o querer justificar como dicen por ahi cualquier disturbio como una "revolucion" . Ahora, el día que quiten los KFC de Hackney, seguro que los habitantes de estos barrios derrocan al poder. Lo digo que he vivido 10 años en Londres. Asi de triste es.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more