Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió
Criminalització, a Barcelona, de la nuesa i de la forma de vestir
28 jul 2011
Amb la modificació del Codi de Civisme, que han reconvertit en codi de moral, la Guàrdia Urbana de Barcelona exerceix la funció de policia de Moral i reprimeix així el convenciment de que es possible de conviure amb mútua tolerància i respecte de persones, tot i que prescindeixin del banyador, peça que ha esdevingut d'ús obligatori. INDIGNEM-NOS-HI
Si tu tens el convenciment que la nuesa és natural i que no pot afectar de cap manera a les persones tolerants i respectuoses...

Extracte de la Constitució Espanyola:

1. L'educació tindrà per objecte el ple desenvolupament de la personalitat humana en el respecte als principis democràtics de convivència i als drets i llibertats fonamentals.

2. Les associacions que persegueixin mitjans tipificats com a delicte són il·legals.

3. Totes les persones tenen dret a obtenir la tutela efectiva dels jutges i dels tribunals en l'exercici dels seus drets i interessos legítims sense que, en cap cas, pugui produir-se indefensió.

Preguntes per respondre:

La gent repressora ha rebut una bona educació?

Persegueixen finalitats il·legals Addan i Aleteia?

No observem una indefensió indignant a la Platja de Sant Sebastià?

Hi hauria d'haver un gueto assignat per enviar-hi la gent que no tolerem ni respectem?

Tenim el dret a no tolerar ni respectar les persones que mostrin convenciments diferents dels nostres?

Raonaments:

Bé que ho fan els intolerants i mancats de respecte per la diversitat, individus com Xavier Trias Vidal de Llobatera, Assumpta Escarp Gibert, Jordi Hereu Boher, Mercè Homs Molist, Ferran Mascarell Canalda, entre d'altres. Aquesta colla vestidista i segregacionista manté l'opinió que cal enviar les persones que volen mantenir la nuesa constitutiva, natural, de la persona humana a un gueto on s'autoritzi la no ocultació ni la tergiversació de la superfície de la pell. Sorprenent, la no ocultació s'ha d'autoritzar. Fora d'aquest gueto assignat ja no és possible prescindir del banyador, peça de roba que ha esdevingut d'ús obligatori. Ho han fet amb la inclusió de la culpabilització de les víctimes de la seva particular intolerància, en el Codi que volen anomenar Cívic, -que no passa de ser el de la moral única.

Efectivament, fins a nova notícia que ho contradigui, aquests individus són incapaços de comprendre que és possible la convivència de persones diverses en un mateix espai. Per qüestions de religió o de moral d'arrel religiosa ja ho han perpetrat. Potser han obert altra vegada la possibilitat d'assignar platges per diferents variables, com el gènere, l'ètnia, l'edat o l'aparença física, entre d'altres possibles.

Han triat com a víctimes les persones que tenen el convenciment que no cal amagar cap part de la seva pell, pel fet de prendre el sol, la fresca o banyar-se. Com a convenciment que és mereix la tolerància, el respecte i la protecció de la Constitució, de l'Estatut i de la Declaració Universal dels Drets Humans.

En la seva lògica malaltissa, la Mercè Homs Molist, justifica l'ús d'una sorprenent funció de policia de moral per part de la Guàrdia Urbana en el fet que l'espai que ocupen ja no és perifèric, perquè hi ha l'Hotel Vela i s'ha fet un lloc cada cop més transitat per massa gent. Gent intolerant, li cal afegir. Així doncs, la culpa és de les víctimes d'aquesta intolerància d'arrel moralista i vestidista, que per aquest motiu han de ser traslladades forçosament al gueto de la Mar Bella, o multades si es resisteixen a posar-se un banyador que no és necessari de posseir ni per dutxar-se a casa ni pel fet de banyar-se o de prendre el sol o la fresca.

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat