Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
19 mai 2011
Amb2 fm emissora feixista
feixismeamb2.jpg
Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de la acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
Amb2 fm, emissora neofeixista de Sabadell interfereix les emissions de les ones lliures del 96.6 bcn de l´acampada de Plaça Catalunya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
19 mai 2011
Hola, espero no molestar con este comentario, pero me parece que la orientación de esta noticia queda totalmente fuera de lugar, rozando el aprovechamiento (según mi opinión, claro).

A Radio Pica hace meses que le están pisando el dial, así que no sé donde está la novedad ni la necesidad de publicar esta noticia y relacionarla con la acampada como si se tratara de una iniciativa surgida de esta.
Re: Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
20 mai 2011
No molestas en absoluto sincer.
Aquí hay la coordinadora de radios libres de Catalunya, y tenemos cada emisora los mismos derechos y compromisos. Tienes que saber que Radio Bronka tambien utiliza durante 10 horas el 96.6 o sea que no solo es un asunto que afecte a una sola emisora.
Si la actitud de amb2 fm no lo calificamos de fascismo con lo que se ha visto en 8 meses, ponle tu mismo el calificativo, teniendo en cuenta que esto ya sucedio durante las 2 huelgas generales.
Suerte que Contrabanda fm emite diariamente sin problemas en 91.4 de Barcelona los actos más relevantes de plaza Catalunya (de 18 h. a 20 h.)
Re: Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
20 mai 2011
Rectificación, son 14 horas, las que emite Bronka en el 96.6 diariamente de las 12 noche a 2 tarde.
Re: Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
20 mai 2011
les radios de la coordinadora de radios lliures es coordinen per re-emetre quan hi han esdeveniments que ho mereixen.

amb2 ha sabotejat les emisons durant la vaga del 29 setembre, la vaga 27 gener i ara els programes especials sobre l´ACAMPADABCN.

nomes es pot escoltar contrabanda al 91.4 i per exemple jo visc a Badalona i alla contrabanda
s´escolta regular, abans podia fer-ho a traves del 96.6 de radio pica-bronka, ara al 96.6 escolto musica tecno i propaganda de CIU.
Re: Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
22 mai 2011
Heu pixat fora de test. Per què els que no pensen com vosaltres els tracteu de feixistes?, no serà pas al contrari? No us feu amb el moviment dels indignats, tots ho estem. No embruteu amb aquest tipus de notícies els vostres més que respectables ideals. Gràcies
Re: Amb2 fm, emissora neofeixista interfereix les informacions de l´acampada de plaça Catalunya de les ones lliures del 96.6 bcn
03 jun 2011
US PASSO UN ARTICLE DEL DIARI AVUI PERQUE VEIEU QUI SON ELS AUTÈNTICS NEOFEIXISTES!!!!!

Indignats i espanyolíssims
31/05/11 02:00     - FERRAN SÁEZ MATEU

L'altre dia, en veure els ocupants de la plaça de Catalunya corejant consignes (en espanyol, per suposat) i amb les mans pintades de blanc, vaig evocar un altre espai d'indignació: el concert de la plaça de toros de Las Ventas, a Madrid, la tarda del 10 de setembre de l'any 1997. Se'n recorden? Al juliol, ETA havia assassinat un regidor del PP d'una forma especialment cruel, i la gent va dir prou. El cantant Raimon va acudir al concert per protestar contra aquella salvatjada. Quan va començar a entonar País Basc, la immensa majoria de la gent –no pas quatre gats– va xiular i el va insultar. El seu delicte va ser emprar el català. Aquell dia de finals d'estiu del 97 les coses van quedar clares. Irreversiblement clares.
Els més joves de la colla potser no se'n recorden, de tot allò. Potser per això actuen tan servilment davant de la mitja dotzena de pinxets que ara controlen les assemblees de la plaça de Catalunya. El dia 22 de maig, a les 3:09, un d'aquests pinxets va penjar al mur “oficial” del Facebook el següent missatge: “Recordamos a los ciudadanxs que el idioma no es el motivo de lucha de acampadabcn. Aquí se trata de difundir y llegar al máximo de personas posible, así que dejad los nacionalismos aparcados!” Això dels “ciudadanxs” no és cap errada, sinó pur dialecte alternatiu. El parlen els qui el reportatge propagandístic de 30 minuts de diumenge passat va ocultar púdicament. No escriurien mai “ciutadans i ciutadanes” ni tampoc el genèric feixista-patriarcal-opressor-capitalista “ciutadans”, sinó exactament “ciudadanxs”. D'aquesta manera arribaran “al máximo de personas posible”. Les persones, com tothom sap, només parlen en espanyol.
Si l'objectiu real és difondre les propostes que fan els acampats, fóra lògic pensar que es farien públiques en anglès. Els més vells de la colla –que escaldats que estem, els més vells de la colla!– sabem que aquesta és l'excusa de sempre per mantenir el català en una situació de patois molest, i per imposar el castellà en qualsevol àmbit i circumstància. Els pinxets que controlen les assemblees de la plaça de Catalunya no són imperialistes ultradretans ni res per l'estil. La imposició de la seva llengua, que ha acabat triomfant a la plaça, obeeix més aviat a allò que alguns sociòlegs anomenen “el nacionalisme banal”. Consisteix bàsicament a transformar determinades idees i sentiments induïts discretament per l'Estat per mitjà de coses tan diferents com l'escola o la selecció de futbol en quelcom tan natural que arriba a passar desapercebut. És com aquell primer capítol d'una coneguda història de l'art: Altamira, los albores del arte español. Aquesta bestiesa històrica pot semblar innocent, però el seu efecte col·lectiu és impressionant. De fet, conec moltes persones que trobarien aquest títol perfectament plausible.
L'altra característica DefiniDORA del nacionalisme banal és la incapacitat de reconèixer-se a si mateix com a tal. “¡Dejad los nacionalismos aparcados!”, diu el pinxet del Facebook. Però no ho diu en la llengua més parlada del món, que és el mandarí, o en anglès. No, no, no: ho diu tot just amb la llengua que considera que cal emprar a la plaça de Catalunya de Barcelona, innegociablement. No em puc imaginar que aquest tipus digués el mateix a Londres, a Tòquio o a Honolulu. Sap que allò no és seu i, en conseqüència, no pot imposar-se. Però estem parlant de la plaça de Catalunya, al centre de Barcelona. Això sí que és seu. Repeteixo que no es tracta de cap ultradretà embogit ni res per l'estil: aquesta és la mateixa mentalitat dels milers i milers de persones van xiular Raimon perquè l'identifiquen amb una anomalia que, per la seva banda, està obscurament relacionada amb el terrorisme. No es tracta, en definitiva, d'una actitud ideològica meditada sinó d'una mena de ressort. I és que el nacionalisme banal és potser això: un ressort mental.
Una de les coses que posen de manifest aquesta mentalitat és el fet de ser molt vehements amb determinades abstraccions metafísiques com ara “el sistema”, i en canvi ser acríticament indiferents amb coses concretíssimes, properes i fins i tot quantificables, com ara el tracte fiscal que l'Estat espanyol dóna a Catalunya. És molt senzill i complaent fotre quatre manotades a l'aire fent veure que es lluita contra l'invisible “sistema”. En canvi, sembla que no ve tan de gust constatar que hi ha un problema més a la voreta, tot just davant dels seus piercings nasals, i no és cap abstracció evanescent. Mireu, compañerxs: aquí hi ha problemes com a tot arreu, perquè la crisi econòmica és mundial, però alguns són absolutament específics. Que jo sàpiga, Espanya no té un tracte fiscal abusiu amb Islàndia o amb Grècia, però sí amb Catalunya. Si vosaltres aneu repetint això del “¡dejad los nacionalismos aparcados!” és senzillament perquè aquest abús ja us està bé.
Siguem honestos: durant els mandats de Clos i Hereu Barcelona s'ha convertit en un pol d'atracció d'un tipus de personal molt concret. Si en les protestes de Bolonya es feien passar per estudiants, l'U de Maig es feien passar per metal·lúrgics, etc. Ara proven d'apoderar-se d'un moviment que, en si mateix, és legítim i té la seva raó de ser. Sense els compañerxs de sempre, podria transformar-se en una cosa constructiva i fins i tot propositiva. Amb ells és impossible: no aspiren, ni han aspirat mai, a construir ni a proposar res. Bé, res, res, no: tenen molt clar que a la plaça de Catalunya només s'ha de parlar en espanyol.
Darrera actualització ( Dimarts, 31 de maig del 2011 02:00
Sindicato Sindicat