Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Lleida] “CCOO i UGT: gossets faldillers del Gobierno de España”. Acció simbòlica de l’Assemblea de Joves de Lleida el Primer de Maig
02 mai 2011
L’AJLL ha realitzat una acció simbòlica a l’inici de la manifestació dels sindicats majoritaris CCOO i UGT col•locant a la capçalera de la manifestació una pancarta on es podia llegir: “CCOO i UGT: gossets faldillers del Gobierno de España”.
noticia foto.jpg
L’Assemblea de Joves de Lleida va realitzar ahir, en el marc de les mobilitzacions del Primer de Maig, una acció simbòlica contra els sindicats majoritaris CCOO i UGT col•locant una pancarta a la capçalera de la manifestació on es podia llegir “CCOO i UGT: gossets faldillers del Gobierno de España”

CCOO i UGT han demostrat durant aquest darrer any que segueixen i seguiran al costat d’aquells i aquelles que tenen més, perjudicant a la classe treballadora i servin als interessos que dicta la patronal i que materialitza l’Estat Espanyol. El doble joc que han practicat davant les reformes importants dutes a terme amb l’excusa de la crisi capitalista com la de la llei laboral o la claudicació davant de la reforma de les pensions, que ha originat l’anomenat “pacte social”, ha portat a CCOO i UGT a abandonar definitivament la defensa de la classe treballadora.

Amb accions com aquesta, l’AJLL volem mostrar al conjunt de lleidatans i lleidatanes, i en concret al jovent lleidatà, la realitat que sovint queda desdibuixada per discursos populistes que pretenen enganyar els treballadors i treballadores.

Després de l’acció, l’AJLL ha participat de la manifestació de la CGT, recolzada pels moviments socials de la ciutat, que va transcórrer amb normalitat seguint un recorregut diferent a l’altra manifestació, sota crits contra les retallades socials.


Lleida, 02 de maig de 2011

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Lleida] “CCOO i UGT: gossets faldillers del Gobierno de España”. Acció simbòlica de l’Assemblea de Joves de Lleida el Primer de Maig
02 mai 2011
Molt bona.. anims i lluita!
Re: [Lleida] “CCOO i UGT: gossets faldillers del Gobierno de España”. Acció simbòlica de l’Assemblea de Joves de Lleida el Primer de Maig
02 mai 2011
Ben fet, ànims!!
Sindicat Terrassa