Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
Tarragona
Manifestació amb sortida a la plaça Imperial Tarraco a les 19 h.

Convoca: CGT i Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa
000 Anarquisme[1].jpg
El 1r de Maig és una data especialment simbòlica per a la classe treballadora de tot el món. Amb ella recordem i recuperem l’heroica lluita de treballadors i treballadores assassinats per la patronal a Chicago per demanar la jornada de vuit hores, allà per l’any 1886.

Avui, les i els treballadors hem de seguir la lluita amb la mateixa contundència perquè l’atac que estem patint per part del capital recorda el salvatgisme patronal del segle XIX.

La classe treballadora, les classes populars, els col.lectius socials més desfavorits, dones, migrants, joventut, gent gran, estudiants, el poble, patim en primera línia l’explotació laboral i social, la despulla dels drets més bàsics, l’exclusió, la precarietat, la temporalitat, la marginació, l’atur … en un sistema capitalista sostingut i gestionat pels governs i polítics professionals, la patronal, les grans multinacionals i el sindicalisme institucional que ens ven miserablement per meres engrunes.

Estan degradant i retallant tot tipus de drets laborals, socials, sindicals i humans. Avui hem de treballar més per cobrar menys, hem de treballar més anys per tenir dret a una menor pensió pública, ens obliguen a signar contractes en blanc pot acomiadar lliurement i sense indemnització, han eradicat el referent dels convenis col.lectius que posaven fre als excessos i abusos de les empreses.

No podem seguir suportant que la política econòmica i antisocial la pacti Zapatero i el seu govern amb els grans empresaris d’aquest país, com si van ser els amos de les nostres vides, tot això sense cap legitimitat democràtica.

Des de la CGT, els homes i dones diem no a aquesta societat violenta, masclista i agressiva. No a aquesta societat segregadora, racista i xenòfoba. No a aquest sistema consumista i desenvolupista que anteposa els interessos privats, les plusvàlues, la competitivitat, la productivitat, als drets humans ia la pròpia vida, que accepta la sinistralitat laboral com una cosa natural, que ens utilitza a les persones com a meres mercaderies.

Diem no a un sistema que censura la llibertat d’expressió, la llibertat de comunicació, la llibertat d’associació, que privatitza els serveis públics, que negocia amb les dictadures, una societat a la qual se li imposa l’oblit de la seva memòria històrica, que no anul les sentències franquistes, que fonamenta el seu funcionament en la por i la repressió cap als qui s’oposen i lluiten per la dignitat, per la justícia social, per la llibertat.

Des de la CGT diem no a l’energia nuclear perquè no hi ha cap raó per acceptar el més mínim risc que posi en perill la vida de l’ésser humà i el planeta. Diem no a la guerra com a mètode de resolució de conflictes, no a l’intervencionisme militar.

Per a la CGT és l’hora de prendre la paraula i l’hora de passar a l’acció per construir un societat justa i lliure. És l’hora de la mobilització social i laboral perquè siguin els treballadors i les treballadores els protagonistes del seu futur.

VISCA el 1r de MAIG.

Salut i anarcosindicalisme

1r Maig 2011
Mira també:
http://www.cgtcatalunya.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
Doncs no sé si el cartell aquest l' heu fet per a l' 1 de maig a Tarragona, però parla del respecte mutu, i de respecte a la llengua propia de la zona cap ni un...
Salut!
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
A Tarragona hi ha, pel cap baix, un 55% de castellano-parlants. Agradi, desagradi o reventi als capellans d'"una terra, una llengua, una nazió" i altres mantres nazi-onanistes. Agafa el Pompeu Cbra i masturba't, capull@!
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
una llengua no sol és una eina per parlar, la desaparició d' una llengua implica un genocidi cultural, natural i social.
Les tenim que defensar com un bé universal i no reduir-les a museus i biblioteques cosa que pareix que faries tu desgraciat, molt pensar amb ocellets i no saps que les desaparicions d' una llengua implica directament a la botànica, la zoologia i a totes les ciències.
Exemples en tens amb les llengües amazòniques on quan han desaparegut també desapareixen els seus coneixements....
Una llengua no es un simple codi sinó una manera de pensar i veure el món,l' espai, la història..
Totes aquestes substitucions de llengües com pot ser l' anglés o el castella pel català són substitucions produïdes violentament sigui amb armes o no, dins aquesta substitució entra també el menyspreu i la submisió, amb tot el patiment que això provoca als seus parlants.
Aquest percentatge d' on l' has tret? jo vaig molt per tarragona i no sembla ser que el 55% parli ca`stellà.. no serà que ets un inadaptat i sol et relaicones amb els teus petits cercles? o potser t' ho has tret del barret? ja podria ser, amb la manipulació que et fa característic i els porros que et fumes poden sorgir moltes bestieses del teu cap..
Vinga feixista inconcient, i a sobre manipulador(me'n faig creus..).
M' agradaria saber en quins cercles et relaciones..UPiD, PP, Falange? no sabria on encasellar-te, amb les que has soltat per indymedia.. n' hi ha per fer un llibre, el podriem titular: Brots psicòtics del voltor negre, una historia de hash, wine i porros, la mejor convinació per acabar boig i bomitar every day a indymedia i altres forums.( un titol tant llarg per a un noi tant curt..no txoca massa..)
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
1)- Una llengua (excepte si ets filòleg, que no lingüista, coses diferents) és, sobretot UNA EINA PER ENTENDREN'S.

2)- Els normalitzadors - reguladors - subnormalitzadors de la llengua són els autèntics ytaxidermistes de la llengua i de la cultura, que són, per definició POPULARS i, per tant, constantment mutnats en tant en quant sempre estan en procés d'hibridació.

3)- El mite - falàcia sumat al "una terra - una llengua - una nazió": "una llengua = una cosmovisió". Sí? Com és que inclòs la poesia és traduïble? Com és que podem llegir i emocionar-nos amb Walt Whitman traduït al català (o al castellà)?

4)- Compares la destrucció directa o indirecta 8destruïnt els ecosistemes9 de la flora i la fauna amb quelcom natural i subjecte a un milió de factors simultanis (mitjans de comunicació. internet, migracions,...) com és la coexistència de X llengües diferents en un mateix territori...? Què podem fer per evitar que un xinès parli xinès a Alfarràs o un català parli català a Mèxic...? Tenim dret a fer-hi res? Podem fer cartells en esperanto a Tarragona o en Castellà a la Camarga...? Qui ets tu per reglamentar-ho...? La fauna es ressenteix perquè CGT de TGN faci un cartell en castellà...? Els llobatons cap-quadri-barrats del Cau, potser sí.

Bé, els percentatges i les estadístiques, no van a missa (ni jo tampoc, aclareixo). En els "cercles", rectangles, trapezoids, esferes, cons i conys on em bellugo, MAJORITÀRIAMENT es parla català (comarques del Camp, on es concentra bona part de la població de la demarcació) i no són cercles reduïts. Per feina i per activitats altruïstes em relaciono amb grups nombrosos i constantment cambiants. Si no t'agrada aquesta realitat tens dues opcions: tocarte'ls simultàniament o alternativament amb totes dues mans. A mi un fatxa catalanoparlant stalinista, a la feina, m'ha obligat a parlar exclusivament en català a nouvinguts magrebins que solament (i rudimentàriament) entenien castellà. Això et sembla més progressista?

No entraré amb el maniqueisme teu de si tú de la corda del PP - UPyD i tú de la d'Estat Català - Nosaltres Sols! escamots dels Badia... Fa dècades de la última baralla de pati de col·legi, xaval. ja veus que no he hagut de recórrer a dir-te ni "desgraciat", ni "fatxa" ni ras ni "curt" ni si fumes porros o esnifes ratafia per via rectal.
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
«(...) MAJORITÀRIAMENT es parla català (comarques del Camp (...)». ací volia dir castellà i no català
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
jajaj doncs a l' anterior misatge si que has utilitzat paraules malsonants, aqui es demostra la teva bipolaritat.
Per altra banda informa't un poc millor del que significa despareixer una llengua, no sol es una eina per entendren's..no hem posaré a discutir amb un tio anat de l' olla que no entenc la meitat de merda que diu, pensant-se que així vacilarà més.
Ni soc filoleg ni soc linguista, sinó un simple currante i a mi els teus barbarismes utilitzats com a cultismes ni hem van ni hem venen si vols parlar parla bé i no dient vestieses i fent jocs de merda, si t' agrada fer jocs escrius poesies.
A mi el que et fagin fer ni hem va ni hem bé,doncs al meu poble els marroquins que parlen català és pk al curro els hi parlen català i punt.
Quan van vindre tenien les mateixes nocions de català que de castellà si fa o no fa..
A mi com si vols fer cartells amb rus. El cartell parla del respecte i tal i qual i de respecte a la llengua i als habitants de la zona cap ni un.
Crec que no deus ser de la CGT ni de conya, no parlis per ells..
Doncs els teus arguments els podem treure de interconomia que si las lenguas no tienen sentimientos, las personas si............ més d' un cop t' ha passat no? no sera que no sou tant diferents?
Insisteixo en que no entrare amb cap discusió ja que negues l' evidència i jo amb gent amb una ment tant tarada no m' entenc.. sigui amb català castellà o rus un tarat es un tarat..
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
Et preguntes en quins "cercles" em bellugo [per a afirmar el que afirmava], et responc, em respons que ni et va ni et vé i... coma traca final..., el bipolar soc jo?

Et podria dir que a mi me la bufa que els magribins que tu coneixes parlin català o 50%-50% català - castellà, però soc menys anat de l'olla que tu (ho ademto) i et diré que molt bé, això no desmunta que jo tracti amb nouvinguts que, repeteixo sols saben francès o castellà rudiemntari.

Jo no he dit que una llengua sigui SOLS una eina sinó "SOBRETOT". Ara et podria dir que no emrabaixo a discutir amb qui no sap (o no vol) llegir.

Per últim, una pregunta: si a Intereconomia (o a Bola de Drac Z) diuen una obvietat com 2 + 2 = 4 (almenys, com va dir Eienstein fins a nou avís), hauré de dir que 2 + 2 = 5 per desmarcar-me'n?

Els llibertaris i els neocons coincidim en despotricar de l'estat, però per molt diferents raons. Ens fiques al mateix sac que els neocons? No es pot ser crític amb les polítiques lingüistiques QUE, A MÉS, SEMPRE SÓN UNIFORMITZADORES (recorda-ho bé)...? No pot parlar tothom com li surti del nap (o del cony)? qui ets tu, un policia limgüístic?

per últim, jo no soc de CGT (era de la CNT i estic a un ateneu), no he parlat en boca de ningú: el cartell de la CGT almenys el què il·lustra aquesta notícia està en castellà i es tot el què he dit.

Apa, no tornis a adreçar-te a tarats, què qui s'ajunta amb coixos, coix acaba.
Re: Manifestació 1r de Maig 2011, Tarragona
26 abr 2011
deixeu de toca els collons,es un dibuix i no el cartell de sa minifestació de CGT Tarragona, mireu les imatjes de l'enllaç i el trovareu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more