Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
MANIFESTACIÓ per l'1 de maig a Castelló
22 abr 2011
Dia de la classe treballadora. MANIFESTACIÓ.
1 de maig de 2011
11:00 plaça de la Independència (la farola)
Castelló de la Plana

La manifestació unitària de les comarques de la Plana finalitzarà en un ambient festiu a la plaça de les Illes Columbretes.
Recuperarem forces amb música i un dinar popular a 1'50€. 

Parem-los els peus!!! vídeo 1 PAMFLET 1

Parem-los els peus!!! vídeo 2 PAMFLET 2

Manifest: Ens esteu furtant tant, que ara ho volem TOT!
Avui, 1r de maig de 2011, la classe treballadora ens tornem a manifestar. En un context de creixents retallades socials i laborals, de traïcions per part dels sindicats majoritaris, volem expressar la nostra indignació i la nostra decisió de lluitar pels nostres drets. En els darrers anys estem observant com cada dia milers de treballadors i treballadores ens veiem abocats a la precarietat i l’atur, mentre l’Estat dissenya la seua estratègia final de submissió als interessos dels poderosos.
Amb l’excusa de la crisi, ens intenten colar les seues retallades, ens intenten furtar les poques coses que quedaven de l’Estat del Benestar: reforma del sistema de pensions, reforma laboral per a abaratir l’acomiadament, privatització encoberta de la sanitat i de l’educació… Mentre ens volen fer creure que “no hi ha diners” per a fer front a una situació cada vegada més crítica de les nostres condicions de vida, alguns s’embutxaquen milions amb la corrupció política, amb l’entrega dels nostres diners als bancs per a salvar-los de la seua pròpia irresponsabilitat, mentre ens continuen embargant les nostres cases, amb la imposició de jornades laborals cada vegada més llargues, amb la participació en guerres contra pobles innocents pels seus recursos. Quan 62.391 persones aturades malviuen a la província de Castelló, la inauguració d’un aeroport fantasma que només beneficiarà uns pocs ens pareix un acudit de mal gust. No hi ha dubte que el repartiment del pastís es cada vegada més desigual, com demostren els més de 50.000 milions de beneficis declarats al 2010 per les empreses de l'IBEX 35.
Per això, ara ja no ens conformem amb reclamar allò que teníem, ara volem que se’ns torne tot allò que ens han estat furtant durant segles amb un sistema econòmic basat en l’explotació de la majoria per part d’una minoria. I estem disposats no només a plantar cara a les retallades, sinó a lluitar per recuperar allò que és nostre: la nostra dignitat, el nostre dret a decidir sobre les nostres vides. Ja n’hi ha prou de prendre’ns el pèl, és hora d’organitzar-nos i construir l’alternativa: un sistema just on tots i totes puguem participar de les decisions que ens afecten, on la paraula explotació no siga més que un mal record del passat. 
Treballadores, aturats, jubilades, estudiants, siga quin siga el nostre origen, unim-nos per construir el nostre futur!! 
Perquè ja no ens alimenten molles, ara ho volem TOT!!

This work is in the public domain
Sindicat