Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Info Usurpa 679
19 abr 2011
::: Butlletí setmanal de contr@informació des del 1996 Nº 679 setmana del 20 al 26 d'Abril de 2011 :::
usurpa-groc.jpg
usurpa_679.pdf
usurpa 679.pdf (167,87 KiB)
MOLA FM FORA DEL 96.6 !!! INTERFEREIX A RADIO PICA I RADIO BRONKA DES DE SETEMBRE
FOOD NOT BOMBS menjador gratuït cada Dimarts i Dijous 21h a la Pl. Països Catalans <M> L3/L5 Sants Estació (fnb.bcn.sants ARROBA gmail.com)

XII FESTA MAJOR ALTERNATIVA CERDANYOLA DEL VALLÈS
Dimarts 26 al C/Pintor Togores, 42
18h Videofòrum La Salut com a negoci d'uns pocs + Projecció Sicko




L'espai okupat l'Encoberta ha estat desallotjat
Agents dels Mossos d’Esquadra han desallotjat a primera hora del matí del dimecres 13, l’espai okupat L’Encoberta, al carrer Creu Coberta número 143 de Sants. El desallotjament ha començat cap a les 6.30 aproximadament. L’edifici propietat de Caixa Geral, tenia ordre de desallotjament durant la primera quinzena del mes d’abril. Una quarantena de persones han contestat al desallotjament amb una concentració que ràpidament s’ha congregat mentre els i les okupants resistien a l’interior de la casa. Els i les manifestants han tallat carretera de Sants i agents d’antidisturbis dels mossos les han obligat a retornar a l’acera a cops de porra i allà han estat retingudes durant una mitja hora. Veïns i veïnes han sortit als balcons i han rebutjat l’actuació policial amb una casserolada tot solidaritzant-se amb la vivenda okupada. Els mossos també han detingut dues persones de les persones que resistien a l’interior de la casa.
LaHaine 14/4/11



Acció contra els bancs al barri d'Horta
El passat divendres 8 d'abril, sobre les 4 de la tarda, una desena de companys vam irrompre al carrer Horta aturant el tràfic i atacant dues sucursals bancàries a cops de martell. També es van realitzar pintades animant a la lluita, es va cridar que l'acció era una resposta a tota la misèria que els bancs estan produïnt, i es van llençar octavetes.


5 detingudes en un fals desallotjament del ZTA Banzai
El divendres 15 d’abril a la tarda, 5 companyes de la Zona Temporalment Alliberada Banzai es van trobar per fer arranjaments del sistema elèctric que uns desconeguts havien trinxat de molt mala manera uns dies abans. Als 40 minuts de ser allà, van aparèixer 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra dient que s’estava okupant aquell edifici i que venien a desallotjar. De seguida les habitants que es trobaven en el lloc en aquell moment van respondre dient que aquell edifici ¡ estava alliberat des de feia 4 anys i ja hi havia un procés civil obert per aquella causa i per tant no hi havia possibilitat d’una nova acusació. En poca estona va arribar una furgoneta amb antiavalots que de mala manera van procedir a desallotjar l’habitatge i detenir-ne les ocupants.
Les 5 persones van ser traslladades a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa. Entre les detingudes hi havia una companya embarassada de 6 mesos per la qual cosa va ser deixada anar a la nit del mateix dia. Immediatament després va haver d’anar a l’hospital per ser atesa a urgències pel cop que li havia donat un mosso a l’obrir la porta i l’estrès que havia patit. Les altres 4 companyes van seguir detingudes a la comissaria durant tota la nit i el matí del dia següent fins que van passar a disposició judicial per declarar davant del jutge cap a les 14h. Després d’haver pres declaració cadascuna d’elles i individualment les van deixar anar cap a quarts de quatre de la tarda. Les 5 han estat acusades d’usurpació però tenint en compte les estranyes circumstàncies de tot plegat, haurem d’estar atentes als futurs esdeveniments. Des del moment de la detenció fins a la sortida en llibertat, hi ha hagut un grup important de persones de diversos col·lectius de Manresa i individualitats de diversos llocs fent essència i donant suport a les companyes detingudes. Al llarg de tot el procés hi ha hagut una forta presència policial amb uniforme i sense, sobretot al davant dels jutjats on es concentrava un grup important de companyes que donaven suport a les detingudes a la seva arribada. Cap a les 12 del migdia, més d’una hora abans de l’arribada de les detingudes, van aparèixer els antiavalots que van estar fent moure la gent a empentes i de mala manera limitant els moviments de les que estaven concentrades allà. En aquell moment també es van identificar 8 persones. Cal destacar que de tot el dispositiu només 1 dels agents antiavalots anava amb el número d’identificació i un mínim de 3 portaven la funda de la pistola deslligada, amb el risc que això comporta. El caporal del dispositiu era el nº9124. Malgrat la seva prepotència i intent d’intimidació, continuarem atentes i presents, perquè si toquen a una, ens toquen a totes.
Berguedà llibertari 17/4/11


INFO USURPA!
Telèfon: 932844756 (Dimarts 13:00h a 16:00h)
email:<usurpa ARROBA riseup.net>
http://usurpa.squat.net
Mira també:
http://usurpa.squat.net

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more