Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Concentració davant la seu de Reckitt Benckiser a Barcelona
29 mar 2011
Reckitt Benckiser és l'empresa que fabrica productes com Durex o la línia Nenuco. Aquí va la informació de la seva web:
'Reckitt Benckiser es una multinacional líder en la producción y distribución de productos para la limpieza del hogar y de artículos para la higiene y el cuidado personal. Opera en las áreas de negocio de Household, con marcas como Finish Calgonit, Cillit Bang, Vanish Kalia, Flor o Airwick entre otras; y Health y Personal Care donde destacan Veet, E45 Lutsine, Nurofen, Strepsils o Clearasil. La multinacional, presente en más de 180 países, tiene su sede de España en Barcelona, y en Cataluña cuenta con un centro de producción de Granollers y un centro logístico en Lliçà de Vall'
Doncs aquesta seu de Lliçà, que no existeix doncs és al polígon 'Riera de Caldes' de Palau Solità i Plegamans, pertany a l'empresa FCC Logística. Si, la de les Koplovitz o com s'escrigui, en aquest entramat estrany i carregós que fomenta el capitalisme.
Doncs bé, com que els guanys i beneficis no eren prous, ha decidit marxar. I ha traslladat la distribució i logística a FCC Logística de Alobera, Guadalajara, Madrid. I amb una mà davant i l'altra darrere s'han quedat les 23 famílies i treballadores de la línia.
I ho han fet amb nocturnitat i en cap de setmana, enduent-se més de quinze tràilers de material durant el dissabte passat, amb treballadores vingudes, sembla ser, d'altres seus de FCC logística, doncs al delegat de CGT al comitè d'empresa no el van deixar entrar a comprovar-ho.

Per denunciar-ho i mentre duren les negociacions, imposades pel tribunal, la resta de treballadores es concentren a partir de les 10h del matí davant la seu de Reckitt Benckiser a Barcelona, al Passeig de Gràcia número 9. Des de CGT Vallès Oriental creiem que la solidaritat és un recurs i la carta que poden jugar els i les treballadores entre elles, cosa que ens fa demanar-vos-la. És per això que, per una banda, cridem al boicot de les marques Reckitt Benckiser, i per l'altra, us diem que demà dimecres hi haurà menys de 20 persones (per evitar concentracions il·legals!) pels volts d'aquesta seu, denunciant la situació i cridant als responsables de l'empresa.

La solidaritat encara es la nostra força!

Dimecres 30
Seu de RECKITT BENCKISER a Barcelona
10h Pg. de Gràcia 9

Convoca: Treballdores de FCC Logística de Palau Solità i Plegamans.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more