Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
[UCPC] Dissabte 26 de març | Producció i reproducció social: reproducció de l’existència humana i treball domèstic – Rosa Andrieu
24 mar 2011
ucpc26m-212x300.jpg
Aquest dissabte 26 de març a les 10h. a la Universitat Pompeu Fabra, Campus Ciutadella, Edifici Roger de Llúria, aula 40.012, hi haurà la classe “Producció i reproducció social: reproducció de l’existència humana i treball domèstic” a càrrec de Rosa Andrieu, militant de Bilgune Feminista, organització feminista basca vinculada a l’Esquerra Abertzale.

Es parlarà sobre el paper que juga el treball domèstic i reproductiu dins del sistema d’explotació capitalista.
Mira també:
http://www.universitat.cat
http://www.comunista.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [UCPC] Dissabte 26 de març | Producció i reproducció social: reproducció de l’existència humana i treball domèstic – Rosa Andrieu
24 mar 2011
no sé quin será el contingut però el títol "reproducció humana i treball domèstic" sembla qe vulguin dir "la dòna prenyada i a la cuïna". Ves a saber el qe enténen per feminisme aqests vascos i vasqes. com les coses dels sionistes i de la cia sempre están codificades comvinant lletres da la clau pública, obtinc..

clau púvlica.. r o s a a n d r i e u
recomvinació.. (a) a n d r o s, r i e u

és a dir, "homes, rieu", qe si són sionistes els qe i an el redera, están "comunicant" qe la conferència és el qe sembla el títol: una presa de pèl contra les feministes, un "les dones prenyades i a la cuina".
Sindicato Sindicat