Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: guerra
Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
20 mar 2011
Dimarts 22 de Març a les 20:00hs. Concentració de protesta contra la invasió de Libia a la Plaça Sant Jaume de Barcelona
NO A LA GUERRA III.jpg
Dimarts 22 de Març a les 20:00hs. Concentració de protesta contra la invasió de Libia a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. En la mateixa linia s'han convocat concentracions de protesta en molts punts de l'estat, entre ells Madrid, Sevilla, Valencia, Santiago de Compostela, Bilbo, Gijón, etc.

NOVAMENT...NO A LES GUERRES IMPERIALISTES

ALTRES CIUTATS EN LES QUE HI HAURÀ CONCENTRACIONS DE PROTESTA:


Madrid: Puerta del Sol
Barcelona: Plaça Sant Jaume
Valencia: Plaza del Ayuntamiento
Sevilla: Alameda de Hércules
Gijon: Plaza del Ayuntamiento
Santiago: Praza do Obradoiro
Bilbo: Plaza Moyua

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
20 mar 2011
Visca els pobles que resisteixen! ara i sempre!
Gadafi no és un deu, però la OTAN & Company no son els salvadors, més aviat tot el contrari, els generadors de tota la pobresa i les injusticies que vivim.
Informat millor, ja hi han 50 civils morts i un hospital bombardejat, estan destruint els aeroports i les infraestructures del poble, pel qual no arribara menjar, sanitat... estan portant Libia a la pobresa i l' endeutament cosa k interessa a la OTAN & company, fins ara a Libia no faltava menjar ni sanitat ni educació ni vivenda.... no era un món perfecte ni molt menys peró si millor que com el deixaran i més just.
Tot aquesta merda no té res a veure amb egipte, tunisia....
Aquesta guerra és pel petroli
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
20 mar 2011
Tota aquesta guerra ha començat pk Gadafi estava nacionalitzant empreses petrolieres i donant beneficis a la població cosa k a EEUU i Europa no beneficia ni els hi agrada un pel..
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
20 mar 2011
Les miseries de la pseudo-esquerra son cada cop mes punyents.
¿Solidaritat amb Gaddafi i la seva nomenklatura despres de assassinar amb tropes mercenaries al libis que el volen treure del poder?
Tufillo estalinia te aquest post i els coments anteriors son de la mateixa cl[o]aca...
Gadafi el Sant
20 mar 2011
Gadafi és un sant i volia donar tots els diners del petroli a la població però no va tenir temps, i la gent que lluita contra ell, com el seu Govern diu, són joves drogats i terroristes d'Alqaeda.
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
20 mar 2011
Pepito, pregunta't per què els teus soldadets amics no bombardegen Israel, el Marroc, Aràbia, Oman, Bahrein, el Iemen... Pregunta't per què quatre companyies disposen del 70% dels cereals que es produeixen al planeta (és per això que la gent va sortir al carrer a Tunísia i Egipte, per no poder menjar) i el perquè de l'augment brutal del preu dels cereals als darrers dos anys (després d'una extravagant onada de calor a, oh sorpresa, Rússia, que va arrasar un percentatge elevadíssim de la producció mundial). Pregunta't a qui l'interessa canviar de titelles al món àrab. Pregunta't quin ha estat l'increment de la banca islàmica als darrers anys i com això ha minimitzat el paper de la banca occidental en aquests estats. Pregunta't quina és la penetració dels xinesos al món àrab a través d'acords que estan deixant de banda cada cop més les companyies energètiques occidentals. I pregunta't a quant petroli libi accedeixen els nord-americans.

Entens de què va la història? Segur que sí. I després de 400 anys de colonialisme occidental a l'Àfrica, que parlis de mercenaris, en fi... Que el poble libi s'hagi d'empassar un cop més les bombes europees em provoca fàstic, ràbia i una tristesa immensa. Vergonya de ser europeu, de tanta alienació, manipulació i mentida...

Estan passant moltes coses alhora a moltes bandes, i molt ràpidament. Cal entendre d'una vegada que això del Nou Ordre Mundial no és literatura: és una agenda. I generaran tot el desordre i tot el dolor global que calgui a fi d'implantar-la. O sigui que ho tenim clar...
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
20 mar 2011
http://despiertateya.blogspot.com/2011/02/egipto-sucesion-atada-y-bien-a

Kissinger (2-I-2011) referint-se a les revoltes d'Egipte diu literalment:

"Primera escena del primer acte d'un drama que ha de ser representat."
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
21 mar 2011
per 'A'.
Massa pregunta retorica. Fes-te les tu. I de pas planteja't que c... pinta un post defensant un tirà genocida a l'IMC BCN, que amb aixo tens prou.
De moment em comformare amb que el Gaddafi deixi de massacrar un poble que es fart de tenir un xoriço-pallaso-assassi de cabdell.
Lo dels cereals, Israel, Marroc, la Xina, Iran, Cuba, etc. ja vindra quan arribi el moment.
De moment, la solidaritat amb el poble libi consisteix en treure aquest fill de... del poder.
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
21 mar 2011
Mmm... Gadafi ha caigut en desgracia. Aixo esta clar. I la guerra contra Libia es pel que tots sabem (ni salvar inocents ni democracia, sino gas i petroli). Aleshores... què? En que consisteix verdaderament l'alçament contra el gobernm libi, es quelcom que ara per ara no podem saber. Llavors... que?

En quant a que gadafi estigues nacionalitzant el petroli... Buenu, fa quants any que va comenzar la revolucio socialista a libia? Dos , tres o be trenta i pico?
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
21 mar 2011
Gracies, Pepito again per obrirnos els ulls en aquesta colla de violents que som els antibel.licistes. I està clar que el torn dels "altres" criminals, ja els arribarà, si Déu vol!
Re: Novament, No a les Guerres Imperialistes. Defensem el poble Libi
21 mar 2011
No crec que ningú defensi a gadafi, no es vol que la OTAN i tota aquesta txusmarrada posi les mans a Libia, de ser així,k és com està sent Libia d' aqui un any no tindrà un dictador sinó que estarà condemnada a la misèria per a tota la vida..
Com ha passat a l' irak, haiti, per llatinoamèrica, vietnam.........
Ja estem farts de veure el mateix cada 5 anys....
Estan destruint aeroports, ports, un hospital, o sigui totes les infraestructures que permeten que la gent tingui menjar, medicines... Libia es un país molt gran i els transports es tenen que fer majoritariament amb avions, acabaran endeutant i portant el país a la misèria, k es l' unic que saben fer aquest cabrons, sols falta que nosaltres ho consentim..
Re: No a les Xorrades. Defensem el IMC BCN de mixtificacions perfides
21 mar 2011
vistes les 'victories' aconseguides pels moviments socials des de Seattle 1999, millor que deixem aquesta nova 'victoria' per les calendes gregas.
I de pas, deixem tranquil 'al poble libi', que, de moment, s'esta desenpallegant d'un tirà assassi amb les poques armes que tenen i una petita ajuda dels al·liats [UK,USA,França].
Es posible que aquesta sigui una 'revolucio burgesa' com la francesa del 1789, pero pels magrebins, que encara viuen a la Edat Mitjana, benvinguda sigui aquesta 'revolucio burgesa'...
Sindicato Sindicat