Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Montcada i Reixac] Absolució Jona!
23 feb 2011
IMG_1995.JPG
La passada nit l'AJMIR va fer un mural a la llera del riu Besòs solidaritzanse amb el Jona i les encausades al Forat de la Vergonya.

- 26 de febrer: Acte polític a les 12 hores al Casal de Joves "La Fontana" i Manifestació a les 17 hores a l'Arc de Triomf de Barcelona.
- 1 de març: Concentració a les 12 hores a Ciutat de la Justícia.


8 anys de presó, ni parlar-ne!
Mira també:
http://www.absoluciojona.org/
http://aj-mir.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
que si, que si, que sóc un malalt i un madero, però algun dia sortirà tota la merda i a més d'un se li caurà la cara de vergonya
Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
Bueno, però vindras dissabte a la mani perquè et veiem la cara no? O et penses continuar amagant darrera una pantalla d'ordinador? Això sí, no s'hi val venir amb el buff pujat i quedar-te a les cantonades escoltant la ràdio, eh pillín?
Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
jajaja, què hàbil i xistós! Segurament estaré a comissaria, contactant amb els "companys" tan radicals que teniu, aquells que sempre busquen enfrontament amb la policia, que són assaliats del cos de mossos d'escuadra.

En serio, no teniu cap altre argument que dir-me mosso?
Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
a veure pesat: treu tota la merda, vinga...
Has tingut oportunitats (xerrades arreu del territori, taules rodones, jornades de ràdio) i no ho has fet. Perquè? Quina idea conspiranoica ens espera? Quina estranya combinació solidaris-mossos ens aportaràs? Espero amb impaciència. Realment no tinc arguments pq no dius res més q mitges suposicions i insinuacions, però mai dius res de res...
en fin pilarín, de mentres nosaltres a lo nostre (si ladran, luego cabalgamos): abolusció jona! absolució encausades forat de la vergonya! la solidaritat no s'empresona!
Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
Osigui, demostra que som uns pijos, si pots. Si no ho pots fer li diré al papi que em deixi diners per pagar-me la fiança i després et pegaré.
Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
bravo, això és un argument fort: dius q som uns pijos...uau, ets bo, nano, molt bo...

de mentres, aquí hi ha unes persones encausades per, entre altres, manifestació il·lícita; de mentres, aquí hi ha una noia q ja està a la presó; per sort, hi ha persones q lluiten i es solidaritzen, q combaten i criden. I tu dius q els solidaris som uns pijos. Sort q queden combatents autèntics com tu q, darrere de l'anonimat d'internet (et convido a l'acte polític i a la mani, vols venir?) donen lliçons de com fer la revolució.
una cordial abraçada.

de mentres, però, absolució encausades pel forat de la vergonya! absolució Jona!
Re: [Montcada i Reixac] Absolució Jona!
24 feb 2011
Jo he dit que per ser solidari s'és un pijo? que bruts manipuladors.

També presuposes el meu grau d'implicació revolucionària. Per desgràcia, el vostre el feu públic i per tant el poseu a disposició de ser jutjat, i és el que no accepteu.

Vinga, torneu al duplex!
Sindicato Sindicat