Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
[Can Vies] comunicat i imatges encadenades al Districte de Sants-Montjuïc
15 feb 2011
Dues persones s’encadenen a les portes de la seu del Districte de Sants-Montjuïc en solidaritat amb el CSA Can Vies
L’acció vol denunciar que l’Ajuntament de Barcelona, a través de Transports Metropolitans de Barcelona, vol desallotjar aquest Centre Social Autogestionat i okupat des de fa 14 anys.
1encadenades-districte-sants-15f2011.jpg
Als voltants de les onze del matí del dimarts 15 de febrer, dues persones solidàries amb el Centre Social Autogestionat Can Vies s'han encadenat a les portes de la seu del Districte de Sants-Montjuïc. Mitja hora més tard, memebres de la unitat d’antiavalots de la guardia urbana han tallat les cadenes que lligaven a les dos persones solidàries, que han estat identificades i deixades en llibertat.

L'acció s'ha dut a terme a les portes d'un edifici de l'Ajuntament per denunciar la nova demanda judicial que Transports Metropolitans de Barcelona ha interposat contra el CSA Can Vies. L’ajuntament de Barcelona és l’accionista principal de TMB i el proper divendres 18 de febrer tindrà lloc el judici civil en el que es podria decidir el desallotjament d’aquest centre social okupat des de fa 14 anys.
L’empresa TMB ha tornat a la càrrega amb una tercera demanda contra el centre social i vol desallotjar l'edifici per enderrocar-lo acabant així amb catorze anys de lluites i activitats autogestionades.
L'acció també vol servir per denunciar l'estratègia repressiva i especulativa que el consistori duu a terme sobre els col•lectius dissidents de la ciutat, col•lectius que no combreguen amb la política de la Barcelona “Posa't guapa” i de la Barcelona del civisme.

Un cop més, l'ajuntament i TMB menteixen quan diuen que el terreny on ara s'ubica Can Vies és necessari per les obres del metro i el cobriment de les vies. L'estació de Mercat Nou ja està acabada i inaugurada des de fa mesos i uns plànols del propi ajuntament demostren que les obres de cobriment de les vies tiraran endavant amb l'edifici en peu.
A més, l'edifici de cinc plantes que s'havia d'ubicar als terrenys del CSA, gràcies a una permuta, ha quedat suspès a causa de la crisi immobiliària.
En definitiva, l'ajuntament i TMB no tenen excuses: volen desallotjar Can Vies perquè no els agrada el que s'hi fa i no els agrada que els col•lectius i persones de Sants tenguin un espai on desenvolupar les seves activitats lliurement.

Per tot això, les persones solidàries amb el CSA no s'aturaran i seguiran duent a terme mostres de suport al centre social, que potser no té les lleis al seu favor però té el suport de tot un barri que no vol que un altre centre social desaparegui.

Aturem la demanda, Can Vies es queda a Sants.

Més fotos a:
http://canvies.barrisants.org/dues-persones-s%E2%80%99encadenen-a-les-po/
4encadenades-districte-sants-15f2011.jpg
Mira també:
http://canvies.barrisants.org
http://canvies.barrisants.org/dues-persones-s%E2%80%99encadenen-a-les-portes-de-la-seu-del-districte-de-sants-montjuic-en-solid

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Can Vies] comunicat i imatges encadenades al Districte de Sants-Montjuïc
15 feb 2011
18 de febrer, 8 hores, Plaça de Sants
Esmorzar + cercavila
Avancem juntes a pas ferm per aturar el judici

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more