Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Acusen un oncle d'Ana Botella d'haver robat nadons durant el franquisme..També assenyalen al pare del director d'informatius de la COPE
05 feb 2011
Redacció


Un oncle segon de la política del PP Ana Botella i el pare del director d'informatius de la COPE, Nacho Villa, són alguns dels metges espanyols que, segons l'Associació Nacional d'Afectats per Adopcions Irregulars (Anadir), haurien participat en el presumpte robatori de 260 nadons durant el franquisme, segons informa el diari 'El Plural'.

L'associació, que va denunciar el robatori davant la Fiscalia General de l'Estat el passat 27 de gener, ha acumulat nombrosos documents que implicarien en la suposada trama l'oncle segon de la dona de José María Aznar i fundador de la clínica O'Donell de Madrid, José Botella Llusia (mort el 2002) i el pare de Nacho Villa, Ignacio Villa Elízaga, entre altres.

Segons ‘El Plural’, des de l'entitat s'assegura que doctors com Villa Elízaga - que va ser catedràtic de la Universitat de Navarra, propietat de l'Opus Dei - van utilitzar la seva influència en mitjans de comunicació i institucions perquè no es parlés dels nens robats al franquisme, acusació que el metge ha negat rotundament.

"Jo ni he participat en robatoris de nens en el franquisme ni he utilitzat ningú ni tampoc el meu fill absolutament per a res", ha afirmat Villa. En la seva opinió, el dels nens robats "és una ximpleria, una farsa, és un nou enrenou que està impulsant José Luis Rodríguez Zapatero i Baltasar Garzón" perquè el PSOE "està a la baixa en les enquestes", assegura.

De fet, com recull 'El Plural', el pare de Nacho Villa a està convençut que són mitjans de comunicació com el diari ‘Público’ i periodistes de "ultraesquerra" com Enric Sopena els que difonen "aquesta falsedat de jutjat de guàrdia".
Mira també:
http://www.eldebat.cat/cat/notices/2011/02/acusen_un_tiet_d_ana_botella_d_haver_robat_nadons_durant_en_el_franquisme_81289.php

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more