Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjament a la colònia castells
25 gen 2011
Nombroses dotacions dels antiavalots de la Guàrdia Urbana estan desallotjant un habitatge a la Colònia Castells ara mateix
Fa poc més d'un quart d'hora agents antiavalots de la Guàrdia Urbana, acompanyats per representants de Reursa (Incasol) i de l'institut municipal d'urbanisme han desallotjat un habitatge de la Colònia Castells. És el segon que es porta a terme en una setmana a la primera fase de la barriada afectada per un procés d'expropiació i enderroc.

Es indignant i sense sentit que facin fora a la gent del barri i n'enderroquin una bona part, sense tenir pressupost ni projecte per cobrir la segona fase del projecte.

Està clar quina és la política que estan seguint els responsables del pla. Política de terra cremada, en plena crisi prefereixen un solar degradat i que ocuparà la zona durant anys, que no pas habitatges.

Stop desallotjaments, Stop enderrocs.

Més info: www.salvemlacolonia.blogspot.com
Mira també:
http://www.salvemlacolonia.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjament a la colònia castells
25 gen 2011
A falta de la confirmació definitiva, han detingut a les dues persones que estaven a la casa.
Re: Desallotjament a la colònia castells
25 gen 2011
Queda confirmada la detenció.
No han deixat treure les pertinences personals
i sembla que les han portat a la comisaria de la Guàrdia Urbana per després passar-los a la dels mossos. Confirmarem quan sapiguem més.
Re: Desallotjament a la colònia castells
25 gen 2011
La casa estava okupada des de divendres passat.
Ahir es va destapiar una de les finestres, fet que va fer que s'apropessin 2 urbanos, 4 mossos i 2 representants de reursa que es van estudiar el lloc i van fer fotos.
No van identificar a les okupants perquè no tenien intenció de començar un procés judicial i avui, saltant-se les seves pròpies lleis han aplicat el mall de ferro.

Que els quedi clar que les seves lleis ens són alienes i que mai ens sotmetrem. Ells no les compleixen, nosaltres menys!!!!
Okupa i resisteix!!!
La colònia es queda!!!
Re: Desallotjament a la colònia castells
25 gen 2011
merci per la info. merci per lluitar per lo nostre. la història passarà comptes a aquesta xusma de polítics de merda que patim. la colònia resistirà fins a l'última pedra.
Sindicato Sindicat