Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
II Jornades d'Arqueologia, Sindicalisme i Memòria Històrica
21 gen 2011
La Secció d'Arqueologia de CNT-Barcelona us presenta les II Jornades d'Arqueologia, Sindicalisme i Memòria Històrica. Un acte de divulgació científica que engloba aspectes tècnics de la seva professió arqueològica, així com la situació laboral en el sector i la defensa de la Memòria Històrica. Des de la Confederació Nacional del Treball volem convidar-vos a tots i totes, treballadores del sector i persones interessades en la memòria històrica o l'arqueologia a aquestes jornades.
Cartellpetit.jpg
18_Cartell.pdf
Cartell.pdf (922,43 KiB)

La Secció d'Arqueologia de CNT-Barcelona us presenta les II Jornades d'Arqueologia, Sindicalisme i Memòria Històrica. Un acte de divulgació científica que engloba aspectes tècnics de la seva professió arqueològica, així com la situació laboral en el sector i la defensa de la Memòria Històrica.

Continua, d'aquesta manera, la trajectòria de CNT d'aprofundir no només en l'aspecte més elemental del món del treball, si no d'entèndre'l com un tot: una professió, unes condicions per a treballar i per a viure, i com aquesta professió es vincula amb la resta de la societat i què hi pot aportar.

Unes jornades que, enguany, es celebraran al Centre Cívic Drassanes (a la Sala Federica Montseny) el proper dissabte 12 de Febrer. Un espai on aprèndre, debatre i confluir tant treballadors i treballadores de l'arqueologia com també tota persona interessada en la memòria històrica. Unes jornades que giraran entorn la situació de l'Arqueologia d'Empresa, la dignificació el 2010 de les restes i la memòria de Quico Sabaté, així com la situació laboral del sector a la província de Cordoba.

Dissabte 12 Febrer 2011
Centre Cívic Drassanes. Sala Federica Montseny

c/. Nou de la Rambla, 43 (Barcelona)

  • 10:30 Entre el inmovilismo y la coacción: dos polos en la Arqueología de Empresa española. (Pedro Moya - Universidad Complutense de Madrid)
  • 11:45 Dignificació i recuperació de les restes dels guerrillers llibertaris antifranquistes: el cas del Quico Sabaté. (Argi Ferrero - Historiador, Lluís Guix - Assemblea Llibertaria del Vallès Oriental, Montserrat Vinyets - C.U.P. Sant Celoni)
  • 13:00 Córdoba: un patrimonio en precario. Lucha sindical y ciudadana en una ciudad Patrimonio de la Humanidad. (Ignacio Muñiz y José Luis Liébana - Sección Sindical de Arqueología de CNT Córdoba)

Organitza: Secció d'Arqueologia de CNT Barcelona

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat