Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
concentració per Georges Ibrahim Abdallah
13 des 2010
OCCITAN:

La concentracion per Georges Ibrahim Abdallah aicest decembre a Lanamesa (Gasconha) es estada un veritable succès. A l'entorn de 200 personas son vengudas sosténer aquel comunista libanés militant de la causa palestiniana, presonièr politic dempuèi 1984, condemnat per aver comés dos atemptats malgrat que jamai i a agut de pròvas.

Fa mai de 26 ans que Georges Ibrahim Abdallah es victima de l'acarnissament de la justícia francesa, malgrat que segon la lei li caldriá d'èsser estat liberat l'an 1999. Totas las demandas de desliurança son estadas refusadas per la justícia, que considèra qu'Abdallah es encara « una menaça per la seguretat » e que « sas conviccions anti-imperialistas e anti-israelianas seguisson intactas ».

La nòstra solidaritat es necessària, mai que jamai, per totes aqueles militants politics que dins l'Estat francés patisson la dura lei de la preson. Dins una presa de paraula, Libertat! a pogut reïterar son supòrt a Abdallah e tanben als
presonièrs còrses e basques de la preson de Lanamesa. Avèm aital pogut remembrar que i pòt pas aver d'autentica lucha anti-imperialista sens prene en compte los pòbles sens estat de l'estat francés.

Mai d'informacions, fòtos e vidèo:

http://libertat.org/index.php?option=com_content&view=article&id=180%3Ap

CATALÀ:

La concentració per Georges Ibrahim Abdallah aquest mes de desembre a Lanamesa (Occitània) ha estat un autèntic èxit. Unes 200 persones han vingut a donar suport a aquest comunista libanès militant de la causa palestina, presoner polític des de l'any 1984, condemnat per haver comès dos atemptats malgrat mai no hi ha hagut proves.

Fa més de 26 anys que Georges Ibrahim Abdallah és víctima de l'acarnissament de la justícia francesa, quan segons la llei hauria d'haver estat alliberat l'any 1999. Totes les demandes d'alliberament han estat refusades per la justícia, que considera que Abdallah encara és «una amenaça per a la seguretat» i que «les seves conviccions anti-imperialistes i anti-israelianes segueixen intactes ».

La nostra solidaritat és necessària, ara més que mai, per a tots aquests militants polítics que a l'Estat francès pateixen la dura llei de la presó. En una presa de paraula, Libertat! ha pogut reiterar el seu suport a Abdallah i també als presoners corsos i bascos de la presó de Lanamesa. Així doncs hem recordat que no hi pot haver autèntica lluita anti-imperialista sense tenir en
compte els pobles sense estat de l'estat francès.

Més informació, fotos i video:

http://libertat.org/index.php?option=com_content&view=article&id=180%3Ap

CASTELLANO:

La concentración por Georges Ibrahim Abdallah este mes de diciembre en Lanamesa (Occitania) ha sido un auténtico éxito. Unas 200 personas han venido a apoyar a este comunista libanés militante de la causa palestina, prisionero político desde el año 1984, condenado por haber cometido dos atentados a pesar de que nunca ha habido pruebas.


Hace más de 26 años que Georges Ibrahim Abdallah es víctima del ensañamiento de la justicia francesa, cuando según la ley tendría que haber sido liberado el año 1999. Todas las demandas de liberación han sido rehusadas por la justicia, que considera que Abdallah es todavía «una amenaza para la seguridad» y que «sus convicciones anti-imperialistas y anti-israelíes siguen intactas ».

Nuestra solidaridad es necesaria, ahora más que nunca, para todos estos militantes políticos que en el Estado francés sufren la dura ley de la prisión. En una toma de palabra Libertat! ha reiterado su apoyo a Abdallah y también a los prisioneros corsos y vascos de la prisión de Lanamesa. Así pues hemos recordado que no puede haber auténtica lucha anti-imperialista sin tener en cuenta los pueblos sin estado del estado francés.

Más información, fotos y vídeo:
http://libertat.org/index.php?option=com_content&view=article&id=180%3Ap

FRANÇAIS:

Le rassemblement pour Georges Ibrahim Abdallah ce mois de décembre à Lannemezan a été un véritable succès. Environ 200 personnes sont venues soutenir ce militant libanais communiste de la cause palestinienne, prisonnier politique depuis 1984, condamné pour avoir commis deux attentats alors que les preuves n'ont jamais été avancées.

Plus de 26 ans donc que Georges Abdallah est victime de l'acharnement de la justice française, lui qui est libérable depuis 1999. Toutes ces demandes de libération ont été refusée par la justice, qui considère qu'Abdallah est toujours « une menace pour la sécurité » et que « ses convictions anti-impérialistes et anti-israeliennes sont restées intactes ».

Plus que jamais notre solidarité est nécessaire pour tous ces militants politiques qui dans l'Etat français subissent la dure loi de la prison. Dans une prise de parole, Libertat a pu réitérer son soutien à Abdallah mais aussi aux prisonniers corses et basques de Lannemezan. Nous avons ainsi pu rappeler qu'il ne pouvait y avoir de véritable lutte anti-impérialiste sans prise en compte des peuples sans Etat de l'Hexagone.

Plus d'informations, photos e vidéo:
http://libertat.org/index.php?option=com_content&view=article&id=180%3Ap

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more