Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : immigració : laboral : dones
Concentració aturades aturats, el 25N a la plaça St Jaume
26 nov 2010
Aquest passat dijous 25 de Novembre, es va portar a terme una concentració en la plaça St. Jaume, convocada per l'Assemblea de Treballadores i Treballadors en Atur de Barcelona, conjuntament amb l'Assemblea de Barcelona, i amb la finalitat de fer lliurament d'un escrit de sol·licitud de transport públic gratuït per a les persones en atur.
Anexo.pdf
Anexo.pdf (92,19 KiB)

Comunicado_ATTAB.pdf
Comunicado ATTAB.pdf (78,5 KiB)


A l'acte van acudir unes 30 persones, i va coincidir amb altres dues convocatòries. La primera una manifestació d'un grup de dones que reclamaven pensions dignes i la segona, una convocatòria "contra la violència vers a les dones", que era un acte oficial per al qual s'havia muntat un escenari i el seu sistema de so.

04AAconcentracio.jpg


La concentració de l'Assemblea de Treballadores i Treballadors en Atur de Barcelona, va discórrer amb relativa tranquil·litat, llegint-se el comunicat i explicant que es faria lliurament de la sol·licitud de transport gratuït.

01AAconcentracio.jpg


Un grup de persones, amb aquesta sol·licitud, es va dirigir a l'Ajuntament per a intentar reunir-se amb algun responsable, però no va ser possible per problemes de "agenda", pel que van dipositar en el registre l'escrit de sol·licitud i van sortir de l'ajuntament per a explicar aquesta situació. Poc abans, havia sortit una comitiva de l'ajuntament, en la qual envoltat d'un petit grup de dones, es trobaven l'alcalde Hereu, el president del Parlament de Catalunya i Carod Rovira entre altres, que després de creuar el portal de l'ajuntament i travessar la plaça, es van dirigir envoltats d'aquesta comitiva femenina, cap al grup de dones que esperaven enfront de l'escenari, al que van pujar per a que un d'aquests responsables polítics, després de la presentació d'alguna representant del col·lectiu convocant, fes la lectura d'una declaració oficial contra la violència vers a les dones i després fer-se la foto de grup.

05AAconcentracio.jpg


La coincidència d'aquesta intervenció, amb la sortida de les persones que havien accedit a l'ajuntament en representació de l'Assemblea de Treballadores i Treballadors en Atur de Barcelona, va fer que l'explicació del lliurament de la sol·licitud molestés a l'acte oficial i algunes persones, es van dirigir a les desocupades concentrades, per a demanar-lis que posposessin el seu acte en benefici de l'oficial, quelcom que no va agradar a algunes de les persones presents, pel que es van proferir manifestacions de rebot a aquests polítics professionals de l'engany i sustentadors de violència indiscriminada a través de les seves normatives civils, corrupcions i reformes penals i laborals en contra de les classes populars.

Certament aquest acte convocat contra la violència cap a les dones, tenia més l'aparença d'altre acte electoral, i per les gal·les que lluïen la majoria de les dones assistents, no seria res estrany que hagués estat convocat per les dones socialistes en el poder que veneren tant als seus "sants barons", com al patriarcat.

Després d'aquest petit incident, que va crear certa polèmica i divisió d'opinions entre les assistents a la convocatòria de l'Assemblea de Treballadores i Treballadors en Atur de Barcelona, es van plegar les "veles" de les pancartes i es va donar per finalitzat l'acte, convidant a la propera reunió del dimarts a les 19 hores en el Centre Cívic Pou de la Figuera, al carrer Sant Pere Mes Baix 70.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració aturades aturats, el 25N a la plaça St Jaume
26 nov 2010
Hi ha 6 fotos més publicades en :

http://salvemcanricart.blogspot.com/2010/11/esta-tot-fatal-i-anira-pitjo

Salut i lluita.
Re: Concentració aturades aturats, el 25N a la plaça St Jaume
27 nov 2010
Llamamiento a la participación en la Asamblea de Parados de Barcelona
Compañeros/as:
desde que en abril del 2009 la Asamblea de Trabajadores/as en Paro de Barcelona se ha puesto en funcionamiento, desempleados/as barceloneses de distinta edad, procedencia y oficio nos hemos organizado para que se hagan oír nuestras reivindicaciones e intentar mejorar nuestras condiciones de vida.
Exigimos empleo estable y para ello es imprescindible la redistribución del trabajo y la reducción de la jornada laboral. En el desempleo exigimos una prestación digna con cotización a la Seguridad Social. Además nos hemos movilizado para conseguir mejoras inmediatas, como el transporte gratuito para las personas en situación de desempleo.
Con esta carta queremos proponer a todos los trabajadores/as en paro de Barcelona que os suméis a la lucha de la Asamblea para tratar de vencer juntos las dificultades de organizarnos derivadas de nuestra heterogeneidad y contrarrestar la estigmatización de nuestra condición que llevan a cabo instituciones y medios de comunicación.
Nuestras reuniones se celebran todos los martes a las 19 horas en el Casal de Barri del Pou de la Figuera (Forat de la Vergonya) situado en la calle Sant Pere Mes Baix 70 (metro Urquinaona).
Puedes encontrar nuestras reivindicaciones a continuación y cualquier otra información en nuestro blog:
http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com
Esperando contar contigo en nuestra próxima asamblea, recibe un saludo solidario.
Asamblea de Trabajadores/as en Paro de Barcelona
paradoparada ARROBA yahoo.es

Nuestras reivindicaciones:
- Empleo estable para todos o prestación por desempleo hasta la recolocación efectiva.
No a la exclusión del subsidio de 426 euros de ningún colectivo de parados/as, por la prórroga de dicho subsidio.

- Reducción drástica de la jornada laboral sin recortes salariales, prohibición de las horas extras y de los destajos.

- Servicios básicos gratuitos (agua, electricidad, gas, etc…, para todas aquellas unidades familiares que todos sus miembros estén en situación de desempleo.

- Moratoria en el pago del alquiler o de las hipotecas en la vivienda habitual. Ningún desahucio de familias en paro por falta de pago tanto del alquiler como de la hipoteca.

- Tarjeta de transporte gratuito para todos/as los desempleados.

- Poner en marcha una bolsa de trabajo municipal que gestione de manera transparente y con la participación de las AAVV y las asambleas de parados/as el empleo generado en los servicios y empresas municipales (nuevos empleos, sustitución vacantes, etc.) el empleo creado por planes gubernamentales en marcha o que pudieran crearse.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more