Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Davant l'allau de comunicats de falses accions, amb xifres més que inflades, davant la hipocresia dels que s'han erigit com avantguarda... diem prou! Que no els voti ni la seva mare!
Article publicat per Des de Dalt a Kaosenlared:


"Acció de Des de Baix a TV3 a favor de la llibertat d’expressió
Prop d’un centenar d’activistes ocupen les oficines de TV3 durant el debat entre els partits parlamentaris"

En canvi podem veure a la foto que no eren ni 30 persones a fora de les oficines amb una pancarta... Això si a veure quin dia us mobilitzeu quan no estigueu en campanya... fora de campanya no són ni 3! I ja no parlem a la hora de currar. Deixeu d'instrumentalitzar els moviments socials, foteu-vos a currar com tots. En això el PCPC és molt més noble, fan tan poc com Revolta però no van enganyant.

Foto perquè pogueu comptar quants eren...
http://www.flickr.com/photos/desdebaix/5196640798/in/set-721576254409575/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
1,2,3,... qué más dá... xifres, xifres, sempre xifres, ahir a la contra-mani d'Anglada també n'eren una minoria...

A la huelga 100, a la huelga 1000
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Una cosa és donar una xifra lleugerament inflada i l'altre és dedicar-se a multiplicar per 3 sempre... hagueren dit 50, i l'acció no canviava massa, però més que triplicar.

Jo no em fio de tals mentiders.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
El nom mateix ja és un engany: en diuen "des de baix" quan en realitat aposten per la típica estratègia de pretendre canviar les coses "des de dalt", és a dir, participant en les estructures de l'estat, una institució que, per definició, és autoritària i separada de la gent...
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
l'Estat, t'agradi o no, ara per ara és l'únic mecanisme que pot garantir els drets socials. Estic completament d'acord amb tu, en que cal crear unes institucions noves, tal com bé teoritza la Democràcia Inclusiva. Tranquilxs camarades, ja arribarà el dia en que la Duma (Parlament) serà abolida, com succeí a la URSS, després d'unes eleccions, igual de comprades -pels poders, que compren uns partits venuts i re-venuts-, en què, després d'unes el.leccions no legítimes, s'abolí el Parlament -llavors encara sortiria algunx àcrata que potser diria, això és molt anti-democràtic -quan abans estaven dient que res d'anar al parlament. El que cal fer és enfortir al màxim les assemblees que s'han creat després de la vaga del 29-S i altres tipus d'òrgans unitaris, com Unitat contra el Feixisme, o agrupacions de barri / municipi. Cert és que no ha de ser la nostre aspiració arribar al Parlament burgès, però jo crec k cal ser-hi també presents, per jugar aquesta carta, fins que no hi hagi unes institucions noves i millors. CAL QUE DEFENSEM ELS DRETS SOCIALS DE LA CLASSE TREBALLADORA. Destruïr ara x ara l'estat, jo crec k és una mica quimèric, però sóc conscient que l'estat és l'expressió permanent de la dominació i opressió i, potser m'estic equivocant i hi ha vies més efectives de crear alternatives i prendre el poder... Tot el poder a les assemblees!
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Hi ha molts tipus e socialisme, i reconeixent que hom es ot plantejar participar de les institucions com a pas previ a la destrucció de l'estat, no crec que fer-ho en la manera que s'esta fentd es de Revolta ens ajudi en res.

Des de Dalt és una candidatura vertical i personalista... els moviments de base us rebutgem perque us apropieu de la nostra tasca, desvirtuant la nostra feina sols en benefici d'una noia a qui no li agrada treballar i vol viure del cuento!

Que ningú els voti, que treguin menys vots que el PCPC i així deixaran de tocar els nassos. No sou honrats i això es respira.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Tot i que no va en relació amb el post, per cap punt- jo opino k els perroflautes són bona gent en la seva majoria -tot i que n'hi ha que també roben a les paradetes que intenten vendre quelcom, a la sortida de la rave. El que em costa a voltes d'entendre, és com hi ha companyes meves, que intenten formar-se intel.lectualment individualment i col.lectivament i, curiosament, no sembla que tinguin dificultat –o almenys no ho fan visible verbalment, gestual- amb la penya més friki, hortera, rastrera-punkera-rasta-tintadadeverde-conmiliunaextensionesycolgantes, farlopera i d’hàbits versàtils i “moral distreta”, grollera o barroera –que no dic que no tinguin una trajectòria i potencial militant i revolucionari exemplar, constància en la lluita, dignitat rebel, coherència, fermesa, dignitat i voluntat de treball- però sincerament, a mi a voltes m’exasperen certs ambients crostes, no pas per prendre un cartró de vi, uns porros, algo d spit o lo k sigui, però per a conviure-hi a diari... kmo k no... digueu-me burgès, elitista, alienat, tarat, pijo, revolucionario de salón, obrero de cuello blanco, ... però per favor, el lumpen proletari, és lumpen proletari, al 1977 i el 2010. potser pensareu, guaita’l aquest malparit, que llest que és.. només vol els pies-negros i raveros rastes, skins-punks crostes, borroketas jarrais grenyudos y con aros; quan toca sortir al carrer, quan hi ha mani, quan calgui fer la revolució social, com a carn de canó, doncs potser si.. ho admeto, però he dit k no em fa res compartir una birra amb ellxs, o fins i tot tallers, xerrades o assemblees, mireu si en sóc de plural, que no em faria res treballar amb ellxs. És més una qüestió d’higiene –física i/o revolucionària- de repelús, front la gent que perd el nord amb la coca i altres substàncies de vici, enemigues també de la classe obrera. I no us equivoqueu, jo puc tractar amb penya molt rara, i sempre els escolto atentament. Direu, aket escolta els locos als baretos, vells revolucionàris i tan sols ho fa per fotre’s d’ells, donat que no els ajuda en res. Doncs certament, a voltes és com fotre’t d’ellxs, però en cap moment els falto el respecte. Només escoltar i passar un bon rato, a qui ja ningú vol escoltar, gent que parla sense escoltar massa, normalment, influenciada per l’alchol, que et sol tenir poc respecte, fins que no hi parles per tercera o quarta vegada.
Però no us equivoqueu, aquest lumpen que deia abans, estarà a la primera línia de foc, però nosaltres proletaris conscients de la nostre classe, també hi serem presents, lluitant colze amb colze am lxs k s’aguantin dretxs, lxs k no tinguin el cos prou matxacat –per les bales o per la droga, ajudant a lxs k caiguin a terre; x això sóm llibertarixs, per això sóm comunistes anti-autoritàrixs, comunistes autònoms o marxistes revolucionàrixs
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Per "Quin socialisme", jo criticaria més aviat a DdB, no pel seu orígen, que considero proletari força provadament -sinó demana-ho a bons sindicalistes com Josep Bel, escriptors com Pepe Gutiérrez o Alba Rico -no en forma part, però va impartir una classe a la Universitat d'Estiu-, etc. etc. etc. Corrent Roig és força digne de ser votat també, un bon partit.

En tot cas, la crítica que jo puc entendre més potser és la de l'espai polític -que treuen a la CuP -ara per ara- o a Solidaritat Internacionalista; malgrat k, no es presenten, ho enentc com quelcom passatger, que en unes futures el.leccions haurà de convergir en una nova esquerra, més plural, on caldrà cedir, potser
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
pues yo he estado ojendo en su web quien está al frente de este partido, sus ideas políticas y representan mi forma de ver como canviar este estado de cosas, recomiendo que cada uno lea, se informe, desde una visión abierta al canvio, decida.
A veces dar un paso al frente y ser valiente lleva este tipo de críticas, desde mi punto de vista totalmente sectarias, que como siempre no aportan nada y se quedan todas navegando por la web.

Yo no soy militante de este partido, soy un joven precario que intenta ser consecuente con sus ideas y actuar conforme a ellas, me parece que a veces sobra purismo y faltan acciones ideas y proyectos.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Se coge antes a un mentiroso que aun cojo dicen en mi pueblo.. en tu comentario (publicado como noticia) dices:

"podem veure a la foto que no eren ni 30 persones"

Pues me he tomado la molestia de contarlas y, sin el contar al fotógrafo/a, son un total de 36 personas (incluyendo al señor que se quema la cara para encender un cigarro).

En su comunicado dicen que cerca de un centenar. Cerca puede ser 90 y en la foto no tienen porqué salir todos. Así que mentiros@s tod@s.

Lo que está claro es que uno de los dos tiene alguna relación, aunque de enemistad, con esta gente como para leer su noticia y tomarse tanta molestia... y yo no soy.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
http://www.kaosenlared.net/noticia/centenar-dactivistes-des-baix-ocupen--
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Millor la notícia publicada Llibertat.cat,

http://www.llibertat.cat/content/view/11150/1/

"Aquest diumenge, prop d’un centenar de membres de la candidatura "Des de Baix" han protestat a TV3 per l’exclusió de les candidatures no parlamentàries i les veus alternatives del debat televisat i en defensa de la llibertat d’expressió, el dret a la informació i el pluralisme informatiu". (...)
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Tot i que potser tens raó, no ho ser ni m'interessa, trobo bastant cutre penjar això a indymedia. Alguns rabieu perquè no us agrada que des de baix us pogui prendre part dels vostres votants, PCPC o CUP (tot i que no es presenta, us trobareu a les municipals a algun lloc, ja que des de baix ha anunciat que potser si presenta). Deixeu que fagin la seva i no tingueu "pataletas" de nens petits que no porten enlloc. Això són com les crítiques eternes entre cegeteros i ceneteros per internet, que no porten a enlloc.

Jo no votaré, perquè descarto la via parlamentària però coneixo gent anarquista (poca) que votarà a des de baix i no per això els vaig alliçonant i dient que són antianarquistes. La unitat anticapitalista per mi està al treball i al carrer, no en candidatures, ja es va demostrar a molts llocs el 29s i és per aquí on penso que hem d'avançar.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
22 nov 2010
Jo tampoc soc membre de cap dels dos partits i penso votar-los es un programa força d'esquerres i de classe.

No se on es veu el verticalisme, tampoc veig inflar xifres com un motiu d'aquest atac (si fos aixi practicament cap organització d'esquerres seria valida, i mira, inflar xifres es una practica habitual, i tant de bo fos el problema principal dels moviments d'esquerra.

Ho veig més com una pataleta rabiosa de nen petit, com diuen per aquí, qui ho ha escrit faria millor en deixar de fer el burro i concentrar-se en fer be el seu treball en el seu ambit enlloc d'anar despotricant dels demés.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
23 nov 2010
Quina sorpresai amb els comentaris. Sembla que qui ha penjat la notícia ha ficat el dit en la nafra, doncs seria més fàcil reconèixer els errors que seguir mantenint-los contra vent i marea.
Per al Virus M-L, disculpa que t'ho digui així, però tu ets un feixista descerebrat que t'acabes de esnifar el cervell que feia un moment se't acaba de caure d'un esternut. Perroflaute és una expressió utilitzada pels feixistes com tu. Que et fotin!
"Company cenetero" (que bé que parlis del 29S, es nota que no ets de la CNT) i al jove precari "c", els polítics sempre diuen el que volem escoltar, però altra cosa és el que fan. Si coneguessis a alguns dels candidats i la seva trajectòria sindical, sabries que ara toquen "anticapitalisme", igual que fa anys tocaven capitalisme pur i dur. I d'horizontalitat, només quan es fiquen al llit.
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
23 nov 2010
No sé qui és més feixista. Totdon, fins k no es demostri el contrari, pot ser un feixista, racisa o masclista
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
23 nov 2010
Cien militantes de "Des de Baix" ocupan TV3

http://www.insurgente.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5:cien-militantes-de-qdes-de-baixq-ocupan-tv3&catid=139:estado-espanol&Itemid=338
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
23 nov 2010
Otro post de hace unos días versando -algunos comentarios- sobre la conjura perroflauta
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/408746

Otra buena canción del disco Acció Directa dels catalans KOP
http://www.youtube.com/watch?v=wl8UJX42JaU
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
23 nov 2010
Cap de suro, ja està demostrat. Que et fotin altra vegada!
Re: Des de Dalt - Més mentiders que els media
23 nov 2010
anda pimpines... iros a votar a la cori

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more