Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Nova Programació de LaTele
19 nov 2010
Aquesta programació és de cara a les eleccions. UUUUUUUUUUUH www.okupemlesones.org i al canal 52 UHF si vius a Barcelona i no tens TDT !
Aquesta programació és de cara a les eleccions. Seguim oberts a spots o videos que us suggereixi la classe política (o el que sigui!).
Recomenem veure els anuncis d’alguns dels que es presenten per, envés de suor freda, agafar una càmera i crear !!!! info ARROBA latele.cat

Dilluns dia 22, grabarem a La Torna un debat “electoral,” serà a partir de les 16h30. Carrer Sant Pere Màrtir, Vila de Gràcia. Participaran:

Des de Baix, Pirates de Catalunya, les CUP, Escons en Blanc, Vot Nul i abstencionistes debatran per LaTele davant les imminents eleccions al Parlament Català…

Mistos electorals: Des de SOS RACISME ens arriben aquesta sèrie de 6 capítols: l’associació està fent un seguiment dels discursos dels candidats a les eleccions i denúncia aquelles declaracions racistes (i les contrargumenta) Per veure la sèrie completa que aniran penjant poc a poc: http://mistoselectorals.wordpress.com/

Santiago Ramentol parla de les licències a mitjans lliures

Prometre, es veu que és gratis, i aquí podeu veure el que Santiago Ramentol (ex director general de Mitjans i Serveis de Difusió Audiovisuals de la Generalitat per i actualment representant del CAC a proposta de ERC) deia sobre el tercer sector audiovisual. Deia que no calia que anéssim a concurs… a quí té més multes, fem el concurs! I ara ho tornaran a prometre!

Documental: Un pais d’empeus de Mariela Acjia i Jordi Oriola. En paraules dels autors:
“Mitjançant aquest audiovisual
volem proposar un debat social
al voltant d’una nova cultura democràtica.
Una forma de fer política que, partint
dels valors, potencii la participació
dels ciutadans i del teixit social
en la definició de les polítiques
territorials i d’obres públiques
a Catalunya”.

5 mesos del Desallotjament Campament A.C.R.E – Anti-MAT 24 de març 2010
El 24 de Març els mossos d’esquadra desplegaven un els operatius més grans a nivell rural vistos desde la seva existència. Des de les 6 de la matinada començaven a rodejar tot el campament i a intentar desallotjar les persones que resistien activament desde la base de la torre 114 de la MAT. Aquest vídeo és per recordar aquell dia i tots els 5 mesos d’okupació desdelsboscos que van fer possible l’aturada de les obres de la MAT i van ser nexe d’unió de moltes i diverses experiències Anti-Industrials i de resistència al sistema.

Sáhara
Entrevista de LaTele amb Cristina Navarro jurista i observadora internacional dels judicis a presos saharauis.

Trailer documental: El Muro
Un muro divide en dos el Sáhara Occidental. 2.720 kilómetros en mitad de la inmensidad del desierto. Es la construcción de mayor longitud realizada por el hombre en los tiempos modernos, y sólo la supera en la Historia la Muralla China. CONSTRUIDO por Marruecos durante la guerra con el Frente Polisario para evitar sus incursiones.

Trailer documental: El problema, testimonio de un pueblo saharauí
El Problema es un documental realizado entre 2004 y 2009 de manera secreta en los territorios ocupados del Sáhara Occidental con muchas situaciones filmadas con cámara oculta, mostrando de esta manera una gran cantidad de secuencias nunca vistas.

Anti Spot Eleccions: La nostra vida no hi cap a les seves urnes

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova Programació de LaTele
20 nov 2010
I perquè no us monteu un canal de televisió a internet coordinat per c.s.o.´s per transmetre infos, concerts, manis, tallers de circ, curs d'esperant,... Només calen webcams i conexió a internet."...i ara conectem amb el nostre corresponsal del c.s.o. ***** de Bilbo....","...retornem la conexió als nostres estudis centrals del c.s.o. ****** de Barcelona...",...
(Personalment jo ja tinc el meu canal de televisió internacional per a la terra i per a part de l'estranger).
Signat: FrATer.
Re: Nova Programació de LaTele
22 nov 2010
A veure si us espavileu !! perque fins ara la vostra tele és una fantasmada ningú la pot veure perque técnicament és impossible la seva recepció.
Sindicato Sindicat