Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Apoya al Sahara, exige al Europarlamento que se pronuncie
11 nov 2010
Després dels últims successos ocorreguts al Sàhara Occidental, els membres del Parlament Europeu reben milers de correus de ciutadanes i ciutadans de la Unió Europea en repulsa de la violència exercida per militars i colons marroquins contra la població sahrauí: http://www.sahararights.net/?locale=cat
sahara.png
Com sabreu, recentment l'exèrcit del Marroc va desmantellar violentament el campament sahrauí de protesta de Agdaym Iziko. Moltes de les persones que romanien allà han fugit pel desert i la majoria han tornat a la ciutat d'Aaiun.

La població sahrauí està sent perseguida per quadrilles de colons armats i agitats pel govern marroquí i l'exèrcit d'ocupació. Estem llançant una acció de pressió al Parlament Europeu perquè es faci càrrec de la responsabilitat que li correspon i es posicioni, intentant d'aquesta manera que s'aturi la violació dels drets humans al Sàhara Occidental.

L'acció consisteix en l'enviament d'una carta als/les europarlamentària/es mitjançant la difusió d'un formulari molt senzill, que es pot integrar fàcilment en qualsevol web o bloc, i que permet l'enviament d'un correu per persona, podent seleccionar la teva pròpia llengua materna: http://www.sahararights.net/

Per participar en l'acció cal fer 2 coses:

1.) Enviar el teu propi correu personal demanant als/les representants del teu país a l'Europarlament que actuïn.

2.) Difondre el formulari en premsa i en altres blogs i pàgines web. Com més es repliqui més gent el podrà veure i participar.

L'objectiu de l'acció és que cada persona enviï un correu personal, no "copiant i enganxant" textos, sinó amb les seves pròpies paraules (molt més efectiu que rebre el mateix text 100 vegades). Si multipliquem això pel nombre de europarlamentaris/es de cada país seran centenars de milers els correus que rebin. Entenem que davant d'aquesta pressió popular i mediàtica, l'Europarlament haurà d'actuar i contribuir a aturar la repressió.

Ajuda'ns a aturar aquesta barbàrie. Omple el formulari, posa-ho a la teva web, en el teu blog i difon-lo.


== Noticia para prensa ==
Després dels últims successos ocorreguts al Sàhara Occidental, els membres del Parlament Europeu reben milers de correus de ciutadanes i ciutadans de la Unió Europea en repulsa de la violència exercida per militars i colons marroquins contra la població sahrauí.

Per facilitar aquesta comunicació hem obert un canal directe entre la ciutadania i els seus "representants" polítics a Europa. Es tracta d'un senzill formulari mitjançant el qual s'envia un missatge als membres del Parlament Europeu, demanant el cessament de la violència contra el poble sahrauí i la intervenció immediata de l'ONU per vigilar el compliment de l'article 2, de la Declaració Universal de els Drets Humans, al Sàhara Occidental.

Aquesta acció està sent replicada per centenars de blocs i pàgines webs: http://www.sahararights.net/
Mira també:
http://www.sahararights.net/?locale=cat

This work licensed under a
Creative Commons license

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more