Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : mitjans i manipulació : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
(CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
04 nov 2010
Comunicat CNT-Catalunya, Ni papa, ni hòsties!
Totes a la plaça de l'Ajuntament BCN el dia 4 a les 19h.
A tu si que t'esperem!

Dia 7 a la plaça Universitat a las 11h. MANIFESTACIÓ. FORA ROSARIS DELS NOSTRES OVARIS
Ni Papa ni hòsties

CAT

Volem deixar palesa la nostra major repulsa cap a Benedicto XVI i la seva visita a Barcelona. El Papa, màxim representant d'una religió refugiada en el seu propi país (el Vaticà), representant d'una secta que ha induït i/o beneït els majors crims contra la humanitat, que més s'ha obstinat a negar el pensament lliure, la lògica i la raó; que viu ancorat en l'obscurantisme moral i financer.

Només cal recordar a la Inquisició, defensors del Poder (Reyes, polítics, cabdal) per a repartir-se mútuament els beneficis arrencats després de manipular ments i fer-les servils. Aquí està l'extermini de milers d'indígenes ("salvatges" segons ells), un genocidi comès emparant-se en nom de déu, un personatge inexistent.

Tampoc hem d'oblidar la seva adhesió als moviments feixistes d'Espanya, Alemanya, Itàlia, Xile, entre tants altres, on van beneir milers d'assassinats "per la gràcia de déu", per a seguir sent còmplices dels governants. Aquests "chivatos" del Sistema, guardaven silenci en les confessions dels crims d'Estat que cometien, però contaven els pecats dels feligresos si això els reportava algun benefici o assenyalaven a qui no van simpatitzar amb la seva doctrina perquè se'ls reprimís.

Però no n'hi ha prou amb les seves barbaritats comeses contra la humanitat sinó que a més, en plena «crisi», continuen beneficiant-se dels nostres impostos, aquests que ens arrenquen per a crear un fictici «Estat del benestar» que ara s'està amputant mentre que ells, la secta catòlica, segueixen veient créixer les seves aportacions. Més de 6.000 milions d'euros aportarà l'Estat a l'Església en 2010 (Públic, 11-01-2010). Entretant, aquesta fortuna, que bé podria pal·liar la inestabilitat laboral, la congelació dels nostres salaris i el fort atur que sofrim, es destina a adoctrinar ments amb les que mantenir la simbiosi Església-Estat per a mantenir-se ambdós en el Poder. Davant tals xifres no és casual que el Vaticà tingui una de les majors fortunes.

Encara que s'ha intentat ometre, avui se sap que la visita de Ratzinger ens va a costar als barcelonins, com poc, 3 milions d'euros, anant-se la major part a garantir la seva seguretat i a la retransmissió de l'esdeveniment. Uns actes on la mentida i la demagògia basada en la seva falsa fe contribuiran a seguir enganyant a nombrosos fidels, a negar-los la seva llibertat individual i col·lectiva.

Curiosa doctrina la seva. Des de la seva opulència ens parla de conformisme; des del seu dret a la vida no es pronuncien contra la pena de mort però condemnen l'avortament lliure; des de la seva falsa moral encobrixen les violacions comeses contra milers de nens i nenes per sacerdots, bisbes i professors que imparteixen la seva doctrina.

La nostra convicció és acabar amb una fal·làcia i un Estat que hauria de desaparèixer: el Vaticà. Avui ens visita el seu màxim representant, demostrem-li la nostra repulsa.



Per una societat laica i lliure de religions.

CNT Catalunya

C/ Joaquin Costa, 34 - Tel. 93 318 88 34 - www.nodo50.org/cntcatalunya

totes a la plaça de l'Ajuntament BCN el dia 4 a les 19h.
A tu si que t'esperem!

Dia 7 a la plaça Universitat a las 11h. MANIFESTACIÓ. FORA ROSARIS DELS NOSTRES OVARIS.


CAST
Ni Papa ni hostias

Queremos dejar patente nuestra mayor repulsa hacia Benedicto XVI y su visita a Barcelona. El Papa, máximo representante de una religión refugiada en su propio país (el Vaticano), representante de una secta que ha inducido y/o bendecido los mayores crímenes contra la humanidad, que más se ha obstinado en negar el pensamiento libre, la lógica y la razón; que vive anclado en el oscurantismo moral y financiero.

Sólo hay que recordar a la Santa Inquisición, defensores del Poder (Reyes, políticos, capital) para repartirse mutuamente los beneficios arrancados tras manipular mentes y hacerlas serviles. Ahí está el exterminio de miles de indígenas (salvajes según ellos), un genocidio cometido amparándose en nombre de Dios, un personaje inexistente.

Tampoco debemos olvidar su adhesión a los movimientos fascistas de España, Alemania, Italia, Chile, entre tantos otros, donde bendijeron miles de asesinatos "por la gracia de Dios", para seguir siendo cómplices de los gobernantes. Estos chivatos del Sistema, guardaban silencio en las confesiones de los que cometían crímenes de Estado, pero contaban los pecadillos de los feligreses si eso les reportaba algún beneficio o señalaban a quienes no simpatizaron con su doctrina para que se les reprimiese.

Pero no basta con sus barbaridades cometidas contra la humanidad sino que además, en plena «crisis», continúan beneficiándose de nuestros impuestos, esos que nos arrancan para crear un ficticio «Estado del bienestar» que ahora se está amputando mientras que ellos, la secta católica, siguen viendo crecer sus aportaciones. Más de 6.000 millones de euros aportará el Estado a la Iglesia en 2010 (Público, 11-01-2010). Entretanto, esa fortuna, que bien podría paliar la inestabilidad laboral, la congelación de nuestros salarios y el fuerte desempleo que sufrimos, se destina a adoctrinar mentes con las que mantener la simbiosis Iglesia-Estado para mantenerse ambos en el Poder. Ante tales cifras no es casual que el Vaticano tenga una de las mayores fortunas.

Aunque se ha intentado omitir, hoy se sabe que la visita de Ratzinger nos va a costar a los barceloneses, como poco, 3 millones de euros, yéndose la mayor parte a garantizar su seguridad y a la retransmisión del evento. Unos actos donde la mentira y la demagogia basada en su falsa fe contribuirán a seguir engañando a numerosos fieles, a negarles su libertad individual y colectiva.

Curiosa doctrina la suya. Desde su opulencia nos habla de conformismo; desde su derecho a la vida no se pronuncian contra la pena de muerte pero condenan el aborto libre; desde su falsa moral encubren las violaciones cometidas contra miles de niños y niñas por sacerdotes, obispos y profesores que imparten su doctrina.

Nuestra fe es acabar con una falacia y un Estado que debería desaparecer: el Vaticano. Hoy nos visita su máximo representante, demostrémosle nuestra repulsa.

Por una sociedad laica y libre de religiones.


CNT Catalunya
C/ Joaquin Costa, 34 - Tel. 93 318 88 34 - www.nodo50.org/cntcatalunya
todxs a la plaza del Ayuntamiento BCN el día 4 a las 19h. ¡A ti si que te esperamos!

Nuestra fe es acabar con una falacia y un Estado que debería desaparecer: el Vaticano. Hoy nos visita su máximo representante, demostrémosle nuestra repulsa.

Por una sociedad laica y libre de religiones.


CNT Catalunya
C/ Joaquin Costa, 34 - Tel. 93 318 88 34 - www.nodo50.org/cntcatalunya

todxs a la plaza del Ayuntamiento BCN el día 4 a las 19h. ¡A ti si que te esparamos!
Dia 7 a la plaça Universitat a las 11h. MANIFESTACIÓ. FORA ROSARIS DELS NOSTRES OVARIS.
Mira també:
http://www.nodo50.org/cntcatalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
04 nov 2010
però la cnt encara existeix realment?

ostres k fort!!! no ho sabia!

on collons us amagueu doncs?
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
04 nov 2010
ffffffffffff, no es pot ser més constructiu, segueix així!
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
04 nov 2010
ffffffffffff, no es pot ser més constructiu, segueix així!
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
04 nov 2010
I tu qui ets i que collons fas??? que ni t'atreveixes a signar per criticar.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
Només una reflexió companys: laica no ha de ser necessàriament "lliure de religions" sinó que significa més aviat que cap en té la exclusivitat social (i, per tant, no es finaçada pel conjunt del poble sinó només pels creients) però es respecte la llibertat de culte, una altra cosa seria atea on s'elimina i/o es prohibeix qualsevol manifestació religiosa. Aquesta crec que era la diferència entre, per exemple, la "revisionista" URSS i l'estalinista Albania. El congrés confederal de Saragossa de 1936 defensava la llibertat de culte si no r'ecordo malament. Així que llibertat perquè els catòlics facin el que vulguin però que s'ho paguin ells i elles, sense favoritismes institucionals de cap mena i en establiments sufragats per ells (això no inclou els temples catòlics actuals doncs no van ser construits desinteressadament per amor a unes creences precissament).
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
per fffffff.hóstia noi donde estavas dumin, cla que la cnt está y mol viva, por lo que creo que el unico que no esta vivo ere tú, i por si no lo sabias la CNT, porta 100 anys lluitan, espabila.
Ni CNT ni polles!
05 nov 2010
Voldria fer unes petites aclaracions que me faran guanyar uns quants clams d´ahesió jejej. Els sectaris de l´extrema esquerra residual com sóu la CNT seguiu tant immersos en la vostra barbarie doctrinal, que ni amb el pas dels anys teniu la capacitat per progressar i aprendre dels molts, moltissims errors i crims que han tacat el vostre nom per sempre, i que us deslegitimitzen per a donar cap classe ni de moralitat ni d´humanitat de cap tipus.
- Primer de tot no podeu parlar de crims contra la humanitat quan sempre heu anat de la maneta amb els estalinistes, els hi heu fet la feina bruta, i llavors com a premi us han acabat afeitant.
- Vosaltres heu defensat el pensament lliure, la llògica i la raó?? Vosaltres que assassinareu milers de persones innocents, civils tots que no tenien res que veure amb el quintacolumnisme més simple caprici exterminacionista. Milers de pagesos, de simples treballadors que els arrancareu de les seves families simplement perque molts tenien petites propietats, eren de dreta, o no eren dels vostres o perque anaven a missa. Vosaltres que arrassareu milers de temples, condemnant al foc kilometres de obres d´art incalculables, talles medievals, orgues, arxius antiquissims,retaules i quadres, orfebreria, etc. Us podeu queixar de com els franquistes requissaven el vostre material i el tenien depositat en arxius a Salamanca, almenys ells arxivaven i conservaven lo requisat a l´enemic, quina lliçó que us donaren, en canvi vosaltres que aneu de garants de la cultura ben be que incendiaveu universitats, cremaveu la documentació personal del poble i els arxius municiplas a les places publiques. Amb tant descerebrat i genocida, encara teniu collons per parlar de supersticions, d´odis, d´oscurantisme, vosaltres?? que mai vau passar de ser uns simples rapinyaires de poca monta, uns vulgars txekistes que mataveu al poble a reraguarda però que al front no valieu una merda.
- Sobre les expropiacions podriem parlar de les vostres col.lectivitats, on saquejaveu cases, almacens i propietats per doquier, la majoria de gent apolitica o quwe no combregaven amb les vostres idees. Per repartir-ho al poble?? Noo, per a repartirvos-ho entre vosaltres, condemnant milers de families a la gana, a la misèria i a la desesperació, families a les que ja havieu deixat destrossades al matar els homes de la casa. Podem parlar de la Columna Ascaso o dels Aguiluchos de la FAI, que assassinaren religiosos pel simple fet de ser-ho, entre ells mestres d´escola, responsables d´asils per ancians, de cottolengos, de orfandats,aixi com tots els membres de les ordres religioses mes pobres entregats en vida a cuidar a canvi de res als mes pobres entre els pobres, als desamparats, als epileptics,etc.
Podem parlar de la Columna de la Muerte de Pascual Fresquet, que amb la seva ruta pel Baix Aragó i Tarragona deixaren més de 400 families destrossades, (per ser catòlics, per tindre una creu o una Biblia a casa, per tenir terres o per negar-se a deixar colectivitzar en profit del sindicat i no d´ells unes terres que amb tant d´esforç havien mantingut)entre borratxeres, saquejos, tortures i violacions per doquier.
- Parleu de indigenes. Si, hi hagueren abusos i complicitat per part de sectors de l´Esglèsia per evangelitzar i sotmetre els conquerits. Com també hi hagueren ordres que aferrissadament lluitaren pels seus drets com els jesuïtes o els franciscans, fent-se celebres alguns d´ells que fins la mort defensaren enconadament els drets mes elementals de la població indigena, com fray Junipero Serra o fray Bartolomé de las Casas. Aixi com també podriem parlar de la Teologia de la Liberación i el compromís de milers de religiosos en les causes revolucionàries de America Llatina, sobretot a Nicaragua.
Parleu molt de solidaritat pero mai he vist que la CNT s´haguès organitzat per ajudar arreu del món, als tifosos de Etiopía, als leprosos de Calcuta. Vosaltres als mes pobres sempre els heu utilitzat sense escrúpols, per manipil.larlos i utilitzar-los com a carn de canó per fer la feina bruta, per enganyar-los amb les vostres teories i idees irreals i llençarlos en una lluita utòpica i sense sentit. En canvi, si no es deixaven enganyar, ben be que mataveu als mes pobres entre els pobres. Recordeu La Fatarella 1937, on fereu llistats on s´havia d´exterminar 2/10 parts de la població per negar-se a ser expoliats.
- Aqui ja us contradiu tant que el comunicat es converteix en humorístic "però contaven els pecats dels feligresos si això els reportava algun benefici o assenyalaven a qui no van simpatitzar amb la seva doctrina perquè se'ls reprimís." Realment algú que no simpatitzo amb la doctrina catòlica es va a confessar o li xerra al capellà de turno els seus pecats i malifetes??
Perque no parleu vosaltres que ereu tant respectuosos amb la humanitat, com exiogieu milers de pessetes a persones amenaçades i quant us les pagaven desprès de vendre tot el que tenien les mataveu igualment o de les persones que tenieu dretes tot un dia davant un paredó tardant més de 6 hores en executar-les quan ja els havieu destrossat els nervis, o de les centenars de matances en que sàdicament amputareu, cremareu, enterrareu vives o decapitareu persones per ser de dretes, gent de missa o per enveges. Jugaveu a la ruleta russa amb les vides de les persones i teniu els sants collons de parlar de humanitat??
- Ja que vosaltres parleu de oscurantisme cientific, quants cientifics heu aportat a la humanitat?? quantes malalties heu ajudat a curar?? L´Esglesia ha tingut les seves epoques fosques de anti-ciència i de anti progrès, però en canvi també ha sdigut i es la institució que més ha aportat al món de la ciència, de la investigació de la història. Però vosaltres pobres bèsties que sabreu. Que sabreu dels prestigiós Observatori Astronòmic Vaticà en que allí es formen cada any centenars de astrònoms d´arreu del món.
http://es.wikipedia.org/wiki/Observatorio_Vaticano
O la super prestigiosa Academia Vaticana de les Ciències, una antiquisima institució de més de 400 anys especialitzada en la formació de professionals en els camps de la ciència, les matemàtiques, la quimica,la botánica, agronomía, zoología, genética, biología mol.lecular, bioquímica, neurociències, cirugía,etc.
Que en sabeu vosaltres del paper d´aquesta institució eclesiastica que ha aportat més de 40 premis nobles en els camps de la fisica, la quimica, la cirurgia i la fisiologia.
http://es.wikipedia.org/wiki/Academia_Pontificia_de_las_Ciencias
Digueu-me, que heu aportat vosaltres pobres alimanyes a la ciència, al progrès i benestar de la humanitat,a la cultura, a l´art??
Heu fet mai alguna cosa constructiva digna de menció i admiració??
Cadascú allà on li pertoca, per sort, avui dia la CNT i l´anarquisme en general esteu al lloc d´on vareu sortir, sota terra, a les cloaques.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
El capellans de Unio Democratica de Catalunya entran tambe a indymedia. Aprofitem per dirlis el que pensem d'ells.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
Proporcionalmente ha descendido mucho mas la militancia catolica en todo el mundo que la militancia anarquista. El ritmo de desafeccion a la Iglesia catolica y el descenso de matrimonios, bautizos comuniones, ordenacion de religiosos, etc es mucho mas vertiginoso que a organizaciones libertarias, y proporcionalmente mucho mas relevante. Si continuasen los porcentajes respectivos desapareceria antes la iglesia catolica que la ait.
Pd: Me ahorro hacer un listado de crimenes cometidos en nombre de Dios, porque no dispongo de el tiempo que me llevaria.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
Aprengui a ser una mica més reverent i parli amb propietat, que és lo seu senyor feixista, es diu: "ni santes polles" (l'església també es un patriarcat).

Sembla que vostè dugui damunt la ràbia de tots els supòsats morts per la CNT, però li pesen poc els de l'església. Entre totes aquestes veritats a mig fer i mentides completes que difon, m'alegra que parli de "sectarisme" i "barbàries doctrinals", només amb llegir el que escriu, es nota que coneix molt bé el tema, però no és conscient d'això. Potser la ràbia no l'hi permet.

D'errors i crims, la CNT haurà comès uns quants, però de moment als nens, no cal protegir-los d'ella. Potser, tot arribarà, però fins ara la CNT no ha abusat sexualment de nens. Aquest és un dels costats humans de l'església. Aquesta humanitat es pot veure també en el tractament que dóna a les dones, a les persones que se surten de la seva "normalitat" sexual (potser la "sexualitat normal" sigui la del papa, els seus cardenals i bisbes), a les persones d'aquests països anomenats del tercer món, on construïx immensos temples a manera de rèplica del vaticà, mentre la gent es mor de fam, etc...

Sí, per CNT segur que també han passat personatges nefasts, fins i tot alguns dels que es consideren històrics s'hauria de reconèixer els seus errors, però per molt grans i nombrosos que hagin estat, són infinitament insignificants en quantitat i en atrocitat que les comeses en nom de l'església i de déu. La CNT no és una organització que es dedica a reparar els "danys col·laterals" del sistema capitalista per a legitimar-lo, sinó a organitzar a les persones que es neguen a seguir en la pobresa a la qual els condemna el sistema de dominació i explotació patriarcal i capitalista.

I que ha aportat la CNT a la humanitat? Un sindicat es dedica a lluitar per l'emancipació, no ha descobrir nous planetes. Però sí que moltes persones i plantejaments anarquistes han contribuït a fer un poc més digne aquest món i desconèixer-lo o no voler-lo reconèixer, li situa encara en les cavernes obscurantistes de les quals es creu haver sortit. I afirmo que encara no ha sortit, perquè no cal investigar massa per a trobar quina és la posició oficial de l'església pel que fa a qüestions tan bàsiques com el preservatiu, la interrupció de l'embaràs, l'homosexualitat o la mateixa sexualitat, etc I això, no desmereix per res a totes aquelles persones creients o religioses, que s'han compromès de debò amb els pobles oprimits, revelant-se fins i tot contra la pròpia església i sent perseguits per ella. La teologia de l'alliberament, és una lluita que s'ha desenvolupat, a pesar de l'església. Aquest oblit, que reuneix a perseguidor i perseguit, no és casual, i és el mateix que recorre cadascuna de les seves afirmacions contra la CNT.

Sembla que vostè oblida que institucions com el OPUS, també formen als seus acólits, i això no converteix a aquesta organització en menys menyspreable. També oblida que gran part del patrimoni de l'església, ha estat construït pel poble i no se li ha retornat. Tot aquests grans centres del "coneixement condicionat" que té el vaticà, no li han plogut del cel, si no que ho ha aconseguit amb la suor, el patiment i la sang dels pobles als que ha aterrorizat amb els seus pecats, i als que ha passat pel fil de les seves espases (en l'època dels sacerdots guerrers), o sota el foc de les seves armes (els seus militars "castrenses", que precisament, no són soldats de tropa).

No crec que la CNT rebutgi estar sota terra o en les clavegueres, o entre el poble condemnat a la misèria més gran...., doncs en gran mesura, d'aquí neix. I és de mal nascut, renunciar als orígens, quelcom que l'església fa ja massa temps ha oblidat.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
No se que en pensara la prestigiosa Academia Vaticana de les Ciencies d'adquesta dona experta en "neurociencia" en fecundacio i en "amigdales"...

http://www.youtube.com/watch?v=cBqQUCae2cE


Petita aportacio catolica al coneixement huma, pero reveladora.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
No se que en pensara la prestigiosa Academia Vaticana de les Ciencies d'adquesta dona experta en "neurociencia" en fecundacio i en "amigdales"...

http://www.youtube.com/watch?v=cBqQUCae2cE


Petita aportacio catolica al coneixement huma, pero reveladora.
Re: (CNT-Catalunya) Ni papa, ni hòsties!
05 nov 2010
Disculpa la intrusió.
La senyora del vídeo és còmica, però les ximpleries que diu, no són seves, sinó de la mateixa ciència i dit sigui de passada, d'aquesta part de la ciència dominada pel vaticà i que influïx en els grups professionals, tals com la psiquiatria, la neurologia, etc...

Els estudis d'aquestes eminències asseguren que hi ha evidències en moltes espècies que la AMÍGDALA CEREBRAL està relacionada directament amb la resposta a les hormones sexuals.

La qüestió, no és la barbaritat que diu la senyora, al cap i a la fi, ella l'ha après quan "estudiava" psicologia i li anat molt bé per a tenir tants fills. El greu és que en les anomenades escoles superiors, se segueixi formant a les persones que seran professionals, com si fosin el gabinet de professionals de tortures de la inquisició, que al creure's semblant faules, apliquen tractaments tormentosos i teràpies d'aversió.

L'aportació catòlica al coneixement humà, és inundar-nos en la més cruel ignorància del càstig, però el que és pitjor, és que fan del sofriment una acadèmia de la qual sorgiran autèntics especialistes en mortificar als éssers humans que consideren diferents a ells, i per tant, "anormals".

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more