Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Vaga General del sector d'industries d'alimentació a Catalunya
03 nov 2010
CCOO i UGT convoquen vaga en el sector d'indústries d'alimentació de Catalunya

Les negociacions del Conveni de preparats alimentosos i productes dietètics de Catalunya estan paralitzades en pretendre la representació empresarial suprimir la revisió salarial i introduir una retallada de drets laborals i socials.
Durant l'última reunió -amb mediació del Tribunal Laboral de Catalunya- del Conveni col•lectiu de plats preparats i productes dietètics de Catalunya, la representació de la patronal va mantenir la seva postura i, al•ludint a la situació generalitzada de crisi, va plantejar un increment salarial sobre taules actuals d'un 0,3% sense revisió d'IPC real i un 1% igualment sense revisió d'IPC real per al 2011, condicionat a la retirada total de la plataforma sindical i vinculant la possibilitat de millorar aquesta proposta a una retallada dels drets regulats per conveni amb contrapartides en jornada irregular, absentisme, règim sancionador, etc. Aquest plantejament de la patronal és totalment incoherent i injustificat, ja que la situació del sector, integrat entre d'altres per empreses com Santiveri, Maheso, Priela, Freisa, Naturhouse i Kraft, és de relativa normalitat.

Davant la situació creada i la impossibilitat de seguir avançant en la negociació del conveni, les organitzacions sindicals convocaran en els propers dies vaga en tot el sector d'indústries de l'alimentació de Catalunya.

Per tot això, des de les Federacions Agroalimentàries de CCOO i UGT, volem manifestar el següent:


-No acceptarem cap tipus de retallades sobre els drets socials que al llarg dels anys amb l'esforç de tots els treballadors i treballadores hem aconseguit, i intentarem avançar en la negociació del conveni col•lectiu del sector.

-Des de Comissions Obreres i Unió General de Treballadors durem a terme una campanya informativa amb la premsa i assemblees de treballadors per fer front a l'atac que estan escometent els empresaris contra els treballadors del sector.

-CCOO i UGT faran front a la injustificada pretensió dels empresaris de retallar drets, i perquè la negociació no estigui fora dels paràmetres marcats per l'acord de negociació col•lectiva -pactat a nivell estatal per sindicats i patronal- d'ocupació estable i amb drets, manteniment del poder adquisitiu i millora de les condicions de treball.
Mira també:
http://www.ccoo.cat/aspnet/noticia.aspx?id=129819

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vaga General del sector d'industries d'alimentació a Catalunya
03 nov 2010
muy bonito,tarde y mal como siempre, gracia a vosotros,hoy la patronal, en consonancia con la política anti obrera del "PsoE", los trabajadores lo tenemos muy grudo, y cada vez estamos perdiendo nuestro poder adquisitivo, nuestra dignidad, ccoo, y ugt, teneis que hacer limpieza en vuestras sedes, mientras tengáis sind. policiales dejáis mucho que desear, como sindicato obreros, no vaya a ser que os quiten las grandes subveciones que os dan.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more