Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
sionazis de guardia
31 oct 2010
Una organización de vigilancia controla todos los Medios para defender al Estado de Israel cuando alguien lo critique.
134915_Rafael_Schutz_embajador_I.jpg
¿Sabeis que la Embajada israelí paga a unos gilipollas para que contesten a todos los blogs,webs,comentarios, artículos de Prensa etc. que critiquen a Israel?
Están de guardia como las farmacias...Pilar Rahola es la Coordinadora General y pagan bien.
Utilizan nicks variados :Ahmed, Rimona,LaVerdad etc....

This work is in the public domain

Comentaris

€50 Euros
31 oct 2010
I alguna proba d'això que dius en tens alguna? A quan paguen?

Per cert, això que has publicat no és pas cap noticia, és un comentari personal teu.
Re: sionazis de guardia
31 oct 2010
hasbara, capullín, eso tambíen lo hace el mierdoso estado español actual pagando a gilipollas del cni. sé que el cni son gilipollas porque un primo mío que es un imbécil disléxico es un jefazo en el cni de la moncloa. i por cierto, hasbara ¿a tí cuanto te pagan?(es una pregunta retórica que no requiere respuesta) ¿y por qué usas un nick judío?
per als altres...us heu fixat que curiosament el de la foto no es jueu de raça doncs és ros d'ulls blaus?
la meva experiència em diu que el que s'ha de fer amb els agents d'"intel·ligència" que intervenen en foros és el contrari al que s'aconsella fer amb els anomenats trolls. ataca al suposat agent i aquest desapareixerà. els agents no tenen conviccions pròpies, són dèbils, només actuen per diners i rebent ordres.
Re: sionazis de guardia
31 oct 2010
Francesc, ets un il·luminat de collons.. Així que per tenir ulls blaus i ser ros, no és "jueu de raça"? Ets de lo més retrassat que he llegit últimament per Indymedia, i això ja és dir.

Pel que fa al que es comenta a la notícia, aquí teniu més info (si ho busqueu pel google és ben fàcil de trobar, és un fet admès pel mateix Estat d'Israel):

http://current.com/news/politics/90392632_israels-new-online-disinformat
Re: sionazis de guardia
31 oct 2010
Jueu de raça ? Els jueus no són un grup étnic són una religió.
Re: sionazis de guardia
31 oct 2010
En francesc és un racialista; per desgràcia encara hi ha gent que creu en aquesta teoria.
Re: sionazis de guardia
31 oct 2010
Els jueus són una cultura, una religió i una raça, d´origen semitic-hindú.Eren un poble que un cop alliberats de l´esclavitut d´Egipte es disgregaren en dotze tribus dispersades per tot el mapamundi, però si es desconeix el seu enclau original a Palestina es perque durant segles aquest poble es dedicà a l´assalt de caravanes prop del Mar Mort, vivint nomadament i sense erigir-se mai en cultura propia fins que nasquè el seu moviment nacionalista en temps de Jesús de Nazaret, els anomenats zelotes. Si t´informes be sabràs que els jueus en un principi eren una anti-raça, o sigui un munt d´etnies vingudes de la India mesclades amb grups etnics caucasics, africans i arabs, que amb el pas dels segles i la seva politica de no mesclar-se amb no jueus van erigir-se amb raça propia. Generalment coneguts són els trets racials diferenciatius de la raça jueva com el front pla, orelles sortides i nas aguileny,ulls amb rasgos orientals, per norma general.
Re: sionazis de guardia
01 nov 2010
porto dues hores escribint comentaris per a aquest article però un servei d'intel·ligència me l's esborra. no els tornaré a escriure.
en "informat babau" ens deixa prou clar que els jueus són una raça més o menys pura tot i que s'escoli algún que altre ros d'ulls blaus. és possible fins i tot que ara amb l'administració obama comencin a aparèixer jueus negres però no serà més que una anècdota o una aberració.
defenso que la raça jueva té un orígen bíblic però amb una base científica (la biblia estaria donant pistes). la creença de que els jueus venen de la india la considero un error en el qual es cau a causa de considerar els vedes (i per tant el devanagari)unes escriptures més antigues que la lletra jueva. però la datació dels vedes és un error a causa de que els hindús feien servir de seguida xifres astronómiques inclús per exagerar les dates antigues. l'escriptura de tinta sobre paper apareix a egipte i passa d'egipte a grècia, però amb alexandre magne, l'escriptura de tinta sobre papir arriba als jueus a babilònia que comencen a escriure una forma d'arameu en tinta sobre pergamí. l'escriptura en tinta sobre papir a la índia és doncs posterior a la hebrea i per tant els vedes són posteriors als primers pergamins de la torà i el talmud jueus.
els jueus són una raça més pura del que es suposa però no més pura del que suposen els jueus ultraortodoxes.
Re: sionazis de guardia
01 nov 2010
El que aparece en la foto es el Embajador de Israel en España, Sr. Rafael Schutz, que comentó cuando atacaron y asesinaron a nueve personas en el barco Mavi Marmara : "que ¿qué importancia tiene eso, si en cualquier fin de semana mueren cientos de personas en carreteras españolas?"
Estas declaraciones a "El Periódico" le han supuesto su destitución y ya es ex-Embajador (por indecente)
Re: sionazis de guardia
01 nov 2010
De jueus negres n'hi ha un munt, per exemple a Etiopia i, ni són producte de l'administració Obama ni són cap aberració, RETRASSAT.

Pel que fa la historieta dels jueus sent esclaus dels egipcis, mencioneu-me una sola font històrica que parli d'aquest fet que no sigui la Bíblia (gran best seller de ciència ficció).. I en quant al discurs racista, bé, què podem esperar d'aquest tros de babau.
Re: sionazis de guardia
01 nov 2010
Sionazis, aquesta paraula no te sentit.
Lo que esta fent estacolla es un luby jueu que fa molt de temps que funsiona.
Re: sionazis de guardia
02 nov 2010
és clar que en rafael schutz (pel cognom) és d'origen alemany i per tant el més probable és que el seu origen vingués d'alguna relació clandestina o il·legítima entre un nazi i una jueva.
no veig quin problema hi ha en veure els jueus com una raça. no recordo haber vist mai ni en viu ni en cap mitjà a un jueu negre i dubto molt que els jueus israelians no tinguin prejudicis contra suposats negres jueus etíops.
per exemple, mira que a parís hi han negres i negres peró jo vaig estar deu dies dormint al costat d'una sinagoga a paris i no vaig veure ni un sol jueu negre.
a més a mí tant me fot que els jueus siguin una raça o no. peró si no són una raça els palestins no tenen més que dir que són jueus i passar tan tranquils d'un lloc a l'altre.
personalment no he vist cap negre jueu i molt menys a imatges o reportatges d'israel.
"cat" , jo tampoc sé què significa sionazis, suposo que és un invent per criminalitzar a jueus d'israel acusant-los de sionisme (moviment jueu internacional per a la creació d'israel) i de racisme (nazisme).
sabieu que els jueus alemanys d'abans del nazisme es deien ashkenazis? és a dir, que estic convençut de que el mateix nazisme que sembla que vingui de la paraula naci-onalsocialisme vingui en realitat d'ashke-nazi, ocultant-se així que el nazisme és idea dels mateixos jueus sionistes capitalistes que organitzaren la mateixa persecució de jueus i la mateixa segona guerra mundial per a justificar així la creació de l'estat d'israel.
tant se val si els jueus són una raça o no. per a mí els jueus són genéricament una raça i (per a mí) tant els jueus negres com els jueus xinesos com els jueus rossos d'ulls blaus com els jueus esquimals (si es que n'hi han) són una aberració. i estic convençut de que molts jueus pensan igual que jo en això.
parlant del tema, em sembla llògic que ara el moviment antifeixiste hagi perdut força sobretot veient les actuacions de l'exèrcit israelià. senzillament el moviment antifeixiste va aparèixer a catalunya per tocar-me els nassos perquè era quan jo estava promovent a catalunya una revolució per a la independència i per a una forma de comunitarismme (sense partits polítics).

ara els moviments socials tenen que d'una banda defensar l'antifeixisme (que en realitat es protegir als jueus) i d'altrabanda han d'estar contra les actuacions d'israel (és a dir que estan contra els jueus).
a veure doncs si us aclariu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more