Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
e
Lipdub per la independència de Catalunya i la resta dels Països Catalans, realitzat el 24 d'octubre del 2010 a la ciutat de Vic. Aquest vídeo té el rècord mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy. La iniciativa sorgeix de la gent del poble català. Es vol fer saber, a tot el món, que Catalunya és una nació i com a tal necessita la independència per assegurar-se la supervivència i el futur. La cançó escollida ha estat La Flama, del grup Obrint Pas.

Lipdub por la independencia de Catalunya y el resto de los Països Catalans, realizado el 24 de octubre del 2010 en la ciudad de Vic. Este video tiene el récord mundial de más gente participando en un lipdub, 5.771 personas, acreditadas por la World Records Academy. La iniciativa surge de la gente del pueblo catalán. Se quiere hacer saber, a todo el mundo, que Catalunya es una nación y como tal necesita la independencia para asegurarse la supervivencia y el futuro. La canción escogida ha sido La Flama, del grupo Obrint Pas.

Lip dub for the independence of Catalonia and the rest of the Catalan Countries, recorded October the 24th 2010 in the city of Vic. Achieving a total amount of 5.771 participants, the World Records Academy awarded the World Record for being the lip dub with highest participation ever. The initiative was born by a group of Catalans, whose aim is to let the whole world know that Catalonia is a nation, and without its independence it cannot be assured its survival and future. The chosen song was composed by the group "Obrint Pas" and its title is "La Flama".

Lipdub pour l'indépendance de la Catalogne et le reste des Pays Catalans, réalisé le 24 octobre 2010 à la ville de Vic. Ce video possède le record mondial du plus grand nombre de participants sur un Lipdub, 5771 personnes selon la World Records Academy. L'iniciative a surgit des gens du peuple catalan.On veut faire savoir à tout le monde que la Catalogne est une nation qui en tant que telle a besoin de l'indépendance afin d'assurer sa survie et son futur. La chanson choisie es "La Flama" du groupe Obrint Pas.

Lipdub per l'indipendenza della Catalogna e per il resto dei Paesi Catalani, girato il 24 ottobre 2010 nella città di Vic. Questo video detiene il record mondiale del maggior numero di persone partecipando in un lipdub, 5.771 persone, secondo il World Records Academy . L'iniziativa sorge dalla gente del popolo catalano. Ci si vuole fare sapere per tutto il mondo, che la Catalogna è una nazione e come a tale ha bisogno della indipendenza per garantire la sua sopravvivenza ed il suo futuro. Il brano selezionato è stato "La flama", del gruppo Obrint Pas.

Lipdub pola independencia de Catalunya e o resto dos Països Catalans, realizado o 24 de outubro de 2010 na cidade de Vic. Este vídeo ten o record mundial de máis xente participando nun lipdub, 5.771 persoas, segundo a World Records Academy. A iniciativa xorde da xente do pobo catalán. Quérese amosar, a todo o mundo, que Catalunya é unha nación e como tal necesita a independencia para asegurar a súa supervivencia e o seu futuro. A canción escollida foi La Flama, do grupo Obrint Pas.
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8&feature=share

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
Com si sou 10000, plastes etnocèntrics. Ja em diràs que fot aquesta merda que no aporta res pels moviments socials ni per l'emancipació de la humanitat, a indymedia.

Per cert,quina cara de babaus tenen aquests nacionalistes.
Re: Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
fa mes per l'emancipació de la humanitat i dels pobles que els teus comentaris inutils a indymedia.

Llençat del balcó

salut i anarquia
Re: Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
"Per cert quina cara de babaus tenen aquests nacionalistes"
aquest comentari si que aporta pels moviments socials i per la emancipacio de la humanitat. Visca el egocentrisme.
Lipdub: els que no surten perquè són quatre
29 oct 2010
HAN PARLAT ELS "NOSTRES AMICS DELS MOVIMENTS SOCIALS"...




jajajajaajaj!


Els predicadors i saberuts de l'esquerranisme multiculti i superguais mai faran un lipdub perquè són quatre gats que no els escolta ni quisqui.






SI ETS ESPANYOL (ESPANYOLISTA) EN AQUEST PAÍS TENS UN GREU PROBLEMA...

FES AMICS/AMIGUES I RELACIONA'T AMB EL TEU ENTORN
Re: Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
"els nacionalistes tenen cara de babaus"

Ben dit, demostrant el teu nivell intel·lectual!
Re: Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
comentari inútil el primer, però no treu que això sigui una collonada masturbatòria bastant grossa


I merda d'aquesta que vagi a racocatalà i no a indymedia
Re: Lipdub per la Independencia
29 oct 2010
Independència de què i de qui?

Visca La (puta) Caixa!!
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
Avui si que estan actius els de la brigada d'informació:

- Ara postejo com si fos un anarquista posant a parir els independentistes i ara postejo com si fos un carallot nacionalista posant a parir a la resta!

S'ha de dir que cada cop se'ls veu més el llautó. però perquè tants i tants segueixen picant i seguint-los el joc?

A lluitar tots.
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
Certament això hauria d'estar únicament a les pàgines indepes, com racocacalà, on segur que es masturbarant una bona estona, veient aquesta demostració del poble català.

Sinó ets indp passes a ser directament un multiculti, el vostre cervellet lobotomitzat no dóna per més...
Re: Lipdub per l'etnocentrisme
30 oct 2010
El 80 per cent d'aquest penya vota CiU i ERC: el seu espai de publicitacio hauria de esser racocatala.cat, que es on pertanyen i es el que els hi pertoca.
Personalment, m'agrada mes el Vich de 'El Ultimo de la Fila', de Manolo Garcia i Quimi Portet. Mes autentic i regalimant mestissatge, que aquesta 'exaltacio de les valors nazionals' a la vila amb el percentatge mes alt [amb Guissona] de gent emigrant del principat. Se sembla massa als actes de 'afirmacion patriotica' del regim franquista...
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
La repeteixo pqu m'ha agradat la resposta als ignorants sectaris:

HAN PARLAT ELS "NOSTRES AMICS DELS MOVIMENTS SOCIALS"...




jajajajaajaj!


Els predicadors i saberuts de l'esquerranisme multiculti i superguais mai faran un lipdub perquè són quatre gats que no els escolta ni quisqui.






SI ETS ESPANYOLISTA EN AQUEST PAÍS TENS UN GREU PROBLEMA...

FES AMICS/AMIGUES I RELACIONA'T AMB EL TEU ENTORN, VINGA!
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
Es que a lo millor no cal fer una perfomance d'aquestes per demostrar ves a saber...Per molt que hi pensi no trobo cap sentit polític a fer un lipdub sigui del tema que sigui i en canvi, com han dit per aquí, sí que trobo que es un acte totalment masturbatori i d'auto-complaença
Re: IMC BCN: anem be per anar a Sans
30 oct 2010
... i organitzat-subvencionat per el mateix consistori que vol denunciar als immigrants sense papers per que la poli els engarjoli.
A Vic l'extrema dreta del PxC d'Anglada -un altre model de 'patriota catala', pel que es veu- treu tres mil vots i representa tanta gent como la que hi ha participat en aquest 'aplec'... Aixo hauria de ser noticia a la columna dreta de l'IMC BCN; i no les manifestacions d'adhesio al regim nacional etnocentric-identitari!
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
Us podeu fotre al cul, aquesta merda !!
traídors !! només calía veure com li queia
la bàba el Cuni and company amb aquest clip
asquerós i demagògic, amb tot el suport del
alcalde neofexista de Vic.
Companys/es tenim que estar alerta ! venen
temps dífícils de capitalistes i fatxes
disfressats d´independentisme.
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
"aznarquistes"?
















A fer la mà!




Estem fartes de demagogs de barra de bar
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
algu em pot explicar, els personatges de negre que surten al minut dos, segon quaranta-quatre
(http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8#t=02m44s) son tambe de l'equip de rugby o es la seguretat privada de l'independentisme?

per una altra part, no tots els que insulten o postegen tonteries son de la brigada d'informacio.

bon cop de falç a les retallades socials i laborals.
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
El video em posa la carn de gallina, dona una alegria i ensenya la nostra cultura i el nos tra viure be i solidariament....

Visca catalunya lliure de indeseables....!!!
pd. la informació del viseo la posem on ens dona la gana!!!
Re: Lipdub per l' Interclassisme etnocentric-cateto
30 oct 2010
Ja, ja, ara nomes cal que hi afegiu uns mercenaris culers, unes pubilles i uns hereus, uns millets corruptes, uns caganers convergents, uns trabucaires del somaten, uns mossens pederastes de monserrat, uns inquisidors i unes bruixes cremant.se a la foguera... i visca quetelunyeeeee!!!
Re: Lipdub per la Independencia
30 oct 2010
Doncs a mi m'ha agradat, tant el montatge com el missatge a transmetre, i no voto pas ERC, CiU ni similars. Em sembla que s'ha de ser una mica més obert de ment i deixar els prejudicis i les etiquetes una mica al marge.
Re: Lipdub per que ens la empassem doblegada
30 oct 2010
'mes oberts de ment' = quetelunyee, catalanitat, la llenguee, la caixaa, la culturete, el barça, 2000 km de fronteres que ara no existeixen, mig milio de funcionaris mes, exercit quatribarrat, seleccions, exclosions, neteja etnica, un altre estat governat pel capital -pero el capitalisme autocton, es clar, com si el capital tingues altre patria que la banca suissa-, jo, lo meu, nosaltres sols, els de fora, a fora...
aixo es esser 'oberts de ment'...?

QUE COLLONS PINTA AQUESTA MERDA A UN INDEPENDENT MEDIA CENTER?
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
A veure, a mi el vídeo em sembla una merda de la mida de un trailer i no se que pinta a indymedia, però rebutjat sota l'excusa de l'antiestatisme a la llengua, cultura o la catalanitat no ho entenc perquè tot això es patrimoni de nosaltres, les que vivim als Països Catalans i no de botiguers, convergents ni gentola d'aquest tipus.
I encara més "demensial" es pensar en una neteja ètnica que vindrà de la mà de la futura independència de la CAC... Alguns esteu ben sonats
Re: Lipdub propagandistic etnazional-filoconvergent
31 oct 2010
Si, si, sonats. Sobre tot si pensem que el partit nazi nasque com una colla de alegres camarades, patriotes malcontents, que els hi agradava beure molta cervesa a munich i cantaven himnes alemanys sense ficar-se en politica!

potser caldria començar a esbrinar 'que es el que ens aplega al voltant de l'IMC BCN' i que 'ens divideix i ens enfronta'. Per aixo, enlloc de compartimentalitzar per:
identitats nazionals: vasca, catalana, gallega, emigrant o ex-pañola;
identitats sexuals: gai, lesbi, trans, mascle, femella;
identitats politiques: marxistes, anarcos, sociates, ecologistes, 'catolics de base', catalanistes;
identitats laborals: quadres mitjans, autonoms, obrers, estudiants, artistes, aturats, sindicalistes, professionals burgesos amb -mala?- conciencia.
Basicament, perque les pitjors fronteres son les que ens bastim nosaltres mateixos per identificar-nos i fer pinya al voltant d'entelequies les que ens allunyen i ens enfronten.
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
Jo no sóc de la corda i m'agrada bastant, veure la gent així reclamant algo i no els polítics ja és tot un que. Entenc també que a moltes companyes els hi molesti que els independentistes hagueu arribat a la població i nosaltres no.

Dibuixem la utopia!
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
es diu Shakira:
aplega mes fans que qualsevol patria, que qualsevol equip de futbol: es jove, es maca, te talent, es solidaria, sexualment ambigua, te arrels multietniques, agrada a petits i grans, te mes clients que la Toyota, canta en moltes llengues, barreja moltes cultures i representa a tots el continents...
I ens va portar sort a Sudafrica!!
http://www.youtube.com/watch?v=Mi93Nfm8VRI&feature=related
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
El discursos nazionalistes arrben més a la gent, si- Sobretot quan la classe treballadora ha perdut la consciència de classe. Però encara quedem gent que no hem estat lobotomitzats per la confrontació entre pàtries, que estimem la nostra cultura sense voler crear més estats ni odis entre pobles, que ens fa ek mateix fàstic un policia, empresari, polític català que un espanyol.

I us presentarem batalla a tots els nazionalistes, tant ecpsanyols com cacalans (nosaltres no fem distincions)

Mort a tot estat!
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
De un y otro lado no se cansan en levantar fantasmas contra el legitimo derecho a Autodeterminacion del pueblo catalan. La intoxicacion, la falsedad, el amedrentamiento parecen hacer coincidir a las huestes de lo "atado y bien atado".
El discurso de fondo, la unidad de la patria española, la letania, que nada cambie en la estructura territorial del estado.
A mi el video me ha gustado, es eso,alegre y combativo. Solo una objeccion, la traduccion al Gallego se ha de hacer en Portugues. La que se reproduce es la forma Bablera aprobada por un gobierno de AP ( 1981 decreto filgueira ) que subordina el Gallego-Portugues al Castellano y que rompe con la tradiccion historica de nuestra lengua. La comunidad linguistica afirma que Gallego y Portugues son la misma lengua, como lo son el Catalan y el valenciano.
Sobre la ideoneidad de la ubicacion del video: yo no entiendo muy bien esa defensa del traslado a otras paginas. Parece un ejercicio practico del privilegio a la propriedad de esta pagina,y un ataque, por prejucio ideologico al derecho a la libre expresion.
El Indymedia no deberian ser medios donde se de rienda suelta a las fobias personales, a la persecucion inquisitorial en base a la posesion del tarro de las esencias, y al ataque infantil de la exposicion de projectos o ideas, em muchos casos afines.
Um saudo Galaico. Obrigado
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
A, parles de policies, polítics i empresaris, però jo hi veig la gent del poble, aquella per la que els revolucionaris diem (o fins i tot creiem, mira quines coses!) lluitar pe`ro que no sabem ni com és, ni com pensa, etc. diem lluitar contra les desigualtats, s'enten que entre la gent, però vivim aillats d'aquesta gent, i sembla que ens importa el mateix que a l'estat el seu clam: RES. Si es vol independència endavant, si tan "neutral" ets doncs deixa que la gent es desenganyi, no?

si no ha de canviar res, tampoc tinc per què expresar-me en contra, això només ho faria si creíés que els condicions en el futur estat català empitjoraran, cosa que bé a dir que "a Espanya s'hi viu millor". Si això ho acompanyem d'un previ "jo no sóc espanyolista però..." tindrem la canço de sempre del "jo no sóc racista però... o jo no sóc masclista però...


En fi, que visca el poble, visca la gent i a tots els anarkacakes xupatintes i funcionaris que se'n vagin a fer la mà!
llegiu una mica d'història, coi
31 oct 2010
Perdoneu, però el feixisme -els "fascios di combatimento"- es van formar inicialmetn per anarquistes italians que tornaven de la 1a Guerra Mundial, aglutinats per Mussolini.

Sí, els primers feixistes eren antics anarquistes.


Estudieu una mica i veureu que hi ha corrents ideològics comuns entre feixistes originals i anarquistes dels anys 20 (nieztche, sorel, i un llarg etc.).


Bé, algú ho havia de dir!
Re: Lipdub per la indecencia-nazio-nanista
31 oct 2010
'Nieztche' [sic], Sorel, feixistes? vale cosi.
Aquest el tercer punt de les tecniques de manipulacio de Goebbels: presenta com si fossin coses del teu antagonista les teves aberracions.
Saps que tenen en comu aquesta colla de fatxes, meapiles i oligarques?:
Els Cambo, en Sentis, els Millet, Josep Pla, Eugeni d'Ors, en Creix, en Macia, els Sanahuja, els Guell o els Godo, en Samaranch, en Porcioles... o el Cardenal Goma, Miro-Ardevol, Ricard Maria Carles?
Tots son personatjes-clau de la patria catalana!!
Doncs, apa, aneu a... fer pinya!!!
I tu, Al-bert, passa per caixa, que el Millet te un sobre per tu... el vols en metalic o 'al portador'?
Molts patriotes com tu es el que necessitem!
com aquets que quan venent mal dades es posen de seguida la camisa blava amb el jou i les fletxes i es fan somatens!
Re: Lipdub per la Independencia
31 oct 2010
aqui hi ha mes tralla... Les esencies de la catalanitat fa 50 anys o com erem abans dels lipdubs independentistes
Re: Lipdub per la Independencia
01 nov 2010
al interclassisme ni aigua!
Re: Lipdub per la Independencia
03 nov 2010
És curiós, tots aquests oligarques dels que parlen els espanyolistes resulta que ho són d'espanyolistes, per tant ells mateixos estan afirmant que l'espanyolisme és la vertadera ideologia de l'Statu Quo actual, llàstima que la gent li costi tant de desenmascarar a l'espanyolisme caspós a Catalunya.

Per cert, aquesta paraula "lobotomitzat", la típica que usen els espanyolistes més radicals quan volen desacreditar als que volem la llibertat del nostre poble, ells si que ho estan de lobotomitzats... .
Re: Lipdub per la Independencia
03 nov 2010
Si "lobotomizat", és una paraula que utilitzen els espanyolistes, quan tu dius que són ells els "lobotomizats", és que ets també espanyolista o que estàs "lobotomizat" i no t'assabentes de res?
Salut company gallec, has tingut molta sort que no t'hagin confós amb un espanyolista "disfressat". Per a alguns catalans, aquests que treuen tant pit que sembla que s'hagin inflat a hormones o a menjar pollastre, els importa molt poc que un sigui d'altra part i que damunt els faci notar que han comès un error amb els idiomes. Per a aquests neo-nazionalistes, els altres pobles li importen un "carallo".
Moito obrigado per les teves paraules.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more